最新なIBM 000-577問題集(115題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なIBM IBM Certified Deployment Professional 000-577問題集を提供し、それをダウンロードしてから、000-577試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

000-577 actual test
  • 試験コード:000-577
  • 試験名称:IBM Tivoli Endpoint Manager V8.2 Implementation
  • 問題数:115 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-09-02
  • この試験はもう終わりました。その代わりに、新しい試験 C2010-577 を提供します。

  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which basic tasks are performed within the IBM Tivoli Endpoint Manager (TEM) V8.2 Administration tool?
A. Masthead Management. Replication, Web Report Users. Encryption
B. Masthead Management. Advanced Options. Fixlet Import/Export. Encryption
C. Masthead Management, System Options, Advanced Options. User Management. Replication, Encryption
D. Masthead Management, System Options, Advanced Options. Replication, Encryption
正解:D

質問 2:
Lee is an IBM Tivoli Endpoint Manager (TEM) engineer who has master operator credentials. Lee created a non-master operator account for Bob, an engineer on the same deployment with a responsibility to patch all Windows endpoints. Bob mentions all fixlets in the Patches for Windows site are showing 0/0 applicable computers. Lee checks the site and sees that there are over 5,000 computers subscribed to the site. What step did Lee miss when he set up Bob's account?
A. Lee did not assign management rights to Bob's account for the computers he needs to manage.
B. Lee did not subscribe Bob's account to the Patches for Windows site.
C. Lee should have created a master operator account for Bob.
D. Lee did not give Bob the correct key/password credential set for the console.
正解:A

質問 3:
Which relevance statement would have to be placed in a custom fixlet to make it applicable only to Windows and Linux systems?
A. Name of operating system contains ("Linux" or "Win")
B. (Name of it = "win" OR name of it = "linux") of name of operating system
C. (It starts with "win" OR it contains "linux") of (name of operating system as lowercase)
D. Name of operating system contains "Linux" or "Win"
正解:C

質問 4:
Which statement describes how to manually set the throttle in outgoing download traffic in IBM Tivoli Endpoint Manager (TEM) from the relay to the clients?
A. Access the TEM Administration Tool, select System Options, select bandwidth throttling, and update the kb/sec value for the outgoing download traffic for relays.
B. Access the TEM console and take action on - BES Relay Setting: Throttle Outgoing Download Traffic, in the Action Parameter window set the kb/sec value, and click OK.
C. Access the TEM console, select File > Preferences, under the bandwidth throttling section, update the kb/sec value for the outgoing download traffic for clients.
D. Access the relay diagnostic page on the TEM server at http://127.0.0.1:52311/rd and modify the Relay Download Speed setting.
正解:B

質問 5:
Which two methods can be used to discover network assets within Asset Discovery in IBM Tivoli Endpoint Manager (TEM)? (Choose two.)
A. Access the TEM Administration Tool and from the System Options tab, click on the Initiate Network Asset Scan button
B. From the TEM Console take action on the task called Run Nmap Scan
C. Access the exported data from Wireshark, go into File > Import Assets, select the Wireshark file, and click OK
D. From the TEM Console, right-click on the computer, select Scan Subnet, enter the subnet, and click OK
E. Execute the BigFix Asset Discovery Nmap Scan Wizard in the All Content Domain in the Wizards/BES Asset Discovery folder
正解:B,E

質問 6:
Which method allows a Windows patch to be uninstalled from a Windows endpoint?
A. Take action on the corrupt version of the fixlet that installed the patch
B. Use the File Pre-Cache Wizard
C. Use the Software Distribution Wizard in Uninstall mode
D. Take action on the task created by the Microsoft Patch Rollback Task Wizard
正解:D

質問 7:
How can a custom setting be created for a computer?
A. Run the Add Client Custom Settings fixlet
B. Run the Add Client Custom Settings wizard
C. Use the Custom Setting dialog in the Edit Computer Settings dialog window
D. By assigning a retrieved property to a computer in the Edit Computer Settings dialog window
正解:C

質問 8:
What is a valid reason to take an action as a policy?
A. An operator needs to be notified upon a failure.
B. An operator needs to deploy an application to one system within one day.
C. An operator needs to define the criteria for applicability.
D. An operator needs to keep the anti-virus definition up to date.
正解:D

弊社のIBM Certified Deployment Professional問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのIBM 000-577問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。IBM 000-577問題集は最新のIBM 000-577試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのIBM 000-577問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社の000-577問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社の000-577問題集は100%の正確率を持っています。弊社の000-577問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社の000-577問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社の000-577問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社の000-577問題集はあなたが000-577認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社の000-577試験「IBM Tivoli Endpoint Manager V8.2 Implementation」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、000-577試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の000-577問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のIBM 000-577学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でIBM Certified Deployment Professional試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の000-577問題集は印刷されることができ、ソフト版の000-577問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

IBM 000-577 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: 製品アーキテクチャとコアコンセプト- IBM Tivoli Endpoint Manager アーキテクチャの概要
  • 1. エージェント・サーバー間通信モデル
    • 2. コンポーネントとサーバーの役割
      トピック 2: 構成と管理- セキュリティとコンプライアンス
      • 1. ロールベースのアクセス制御
        • 2. コンプライアンスレポート
          - エンドポイント管理操作
          • 1. ポリシーの作成と管理
            • 2. ソフトウェアおよびパッチのデプロイ
              トピック 3: インストールとデプロイメント- デプロイメントプロセス
              • 1. TEM サーバーコンポーネントのインストール
                • 2. エージェントのデプロイ戦略
                  - 環境の準備
                  • 1. データベースとサーバーのセットアップに関する考慮事項
                    • 2. システム要件と前提条件
                      トピック 4: 監視とトラブルシューティング- 問題の解決
                      • 1. エージェントの接続性の問題
                        • 2. ログ分析とデバッグ
                          - システム監視
                          • 1. エンドポイントステータスの監視
                            • 2. パフォーマンスとイベントの追跡

                              IBM Tivoli Endpoint Manager V8.2 Implementation 認定 000-577 試験問題:

                              問題 #1

                              When using Relay Affiliation, which relay selection process must be used on the clients?

                              A. Group relay selection
                              B. Site relay selection
                              C. Automatic relay selection
                              D. Manual relay selection


                              問題 #2

                              The IBM Tivoli Endpoint Manager V8.2 (TEM) server and console are successfully installed at a customer site. The customer needs to deploy the TEM client onto the Windows computers they plan to manage with TEM. What should be recommended to the customer regarding client deployment?

                              A. Create a client deployment install CD the customer can distribute to end users to install the TEM client.
                              B. Show the customer how to use the client deployment dashboard.
                              C. Show the customer how to use the client deployment tool.
                              D. In the TEM Console on the computer's screen, right-click on the computer name and select Install Client.


                              問題 #3

                              Which tool does IBM Tivoli Endpoint Manager use to discover assets on a network(s)?

                              A. IBM Tivoli Asset Discovery for Distributed
                              B. IBM Tivoli Network Node Manager
                              C. Wireshark
                              D. Nmap


                              問題 #4

                              Which tool creates a fixlet request file in an air-gapped network?

                              A. IBM Tivoli Endpoint Manager Administration Tool
                              B. BESAirgapTool.exe
                              C. BES Download Cacher utility
                              D. Besgather.exe


                              問題 #5

                              Local console operator password policies can be set in IBM Tivoli Endpoint Manager V8.2 (TEM). Where are these policies set with the TEM environment?

                              A. At the time of install using the install generator
                              B. The Advanced Options tab within the TEM Administration Tool
                              C. Within the console in the settings dialog for each individual operator
                              D. Within the console using console preference settings


                              解説:

                              問題 #1
                              正解: C
                              問題 #2
                              正解: C
                              問題 #3
                              正解: D
                              問題 #4
                              正解: B
                              問題 #5
                              正解: B

                              0 お客様のコメント最新のコメント

                              メッセージを送る

                              あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

                              Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

                              品質保証

                              Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

                              一年間の無料アップデート

                              Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

                              全額返金

                              お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

                              ご購入の前の試用

                              Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。