live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Veritas VCS-324問題集

VCS-324

試験コード:VCS-324

試験名称:Administration of Veritas Enterprise Vault 12.3

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-12

問題と解答:177 Q&As

VCS-324 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集VCS-324 資格取得

質問 1:
Which mandatory section required within the Enterprise Vault Policy Manager (EVPM) initialization file must always be at the top of the file?
A. [Directory]
B. [Folder]
C. [Mailbox]
D. [Archive]
正解:A

質問 2:
Where is the Enterprise Vault system mailbox created?
A. on the first Exchange server in the domain
B. on the Global Catalog server in the domain
C. on active members of a Database Availability Group only
D. on each target Exchange server in the domain
正解:D

質問 3:
A Veritas Enterprise Vault 12.3 implementation has been running for five years. New Vault Store partitions are created as the old Vault Store partitions become full, which is approximately every six months. There is only one Retention Category, which is set for three years, and Storage Expiry runs regularly. The open Vault Store partition is now full and all available storage devices are in use.
How should this issue be addressed with minimal impact on the Enterprise Vault server?
A. enable collections on the open Vault Store partition for items older than six months
B. set the first vault Store partition to Ready
C. set the first vault Store partition to Open
D. enable migration on the open Vault Store partition for items older than six months
正解:C

質問 4:
A user is attempting to use Enterprise Vault Search but receives the following error message:

Which Enterprise Vault service needs to be started?
A. SMTP Service
B. Task Controller Service
C. Indexing Service
D. Storage Service
正解:B

質問 5:
An Outlook 2010 user contacts the Help desk in reference to an Veritas Enterprise Vault 12.3 issue. The user is requested to provide the Enterprise Vault Outlook Add-In version. Where can the user locate this information in Outlook 2010?
A. Enterprise Vault > Options > About Veritas Enterprise Vault
B. Enterprise Vault > Help > About Veritas Enterprise Vault
C. File > Enterprise Vault > About Veritas Enterprise Vault
D. File > Info > About Veritas Enterprise Vault
正解:C

質問 6:
Users are being prompted for a username and password when trying to access archived items.
Which setting can the administrator change to prevent the prompt?
A. Desktop Policy > Advanced tab > Outlook > modify the Add server to Intranet Zone option to include all Exchange CAS servers
B. Desktop Policy > Web Applications tab > Add all Enterprise Vault servers to intranet zone and Bypass local proxy server
C. Mailbox Policy > Advanced tab > Archiving General > change the Inherited Permissions setting to On
D. Mailbox Policy > Advanced tab > Archiving General > change the Include default and anonymous permissions setting to On
正解:B

質問 7:
An administrator needs to upgrade a Veritas Enterprise Vault 11.0 server installed on a Windows Server 2008 R2 platform to Veritas Enterprise Vault 12.3 .
Which initial steps are required to upgrade the environment?
A. upgrade to Veritas Enterprise Vault 11.0.1 first, then run the Veritas Enterprise Vault 12.3 installer
B. upgrade to Veritas Enterprise Vault 11.0.1 first, then use the Server Settings Migration Wizard
C. run EVSVR, then run the Veritas Enterprise Vault 12.3 installer
D. use the Server Settings Migration Wizard
正解:A

質問 8:
In which two instances should an administrator run the Manage Indexes Rebuild tool? (Select two.)
正解:A,B

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のVCS-324問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のVeritas VCS-324学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でVeritas Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のVCS-324問題集は印刷されることができ、ソフト版のVCS-324問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

タグ:VCS-324問題集、VCS-324、VCS-324、VCS-324、VCS-324、VCS-324、VCS-324、VCS-324、VCS-324、VCS-324

VCS-324 関連試験
VASC-101 - NetBackup Catalog Manipulation (CatMan) 4.0 Technical Assessment
VASC-100 - NetBackup Catalog Manipulation (CatMan) 3.5 Technical Assessment
VCS-258 - Administration of Veritas InfoScale Availability 7.2 for UNIX/Linux
VCS-260 - Administration of Veritas InfoScale Availability 7.3 for UNIX/Linux
VCS-321 - Administration of Veritas Backup Exec15
関連する認定
Veritas InfoScale
Veritas Certification
Enterprise Vault
Veritas NetBackup
Veritas eDiscovery
Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
レビュー  レビュー  VCS-324合格率:99.9%
情報量は当然多くなるので
読む側も得意な項目は省略したりなど
試験対策書はわかりやすく大変助かった。2週間で合格した。

相川**

VCS-324教科書という感じが少なく読みやすさは抜群です。合格しました。
Pass4Testさん、ありがと

Moriguchi

自学自習進めやすい内容だと思います。このVCS-324本のみ、勉強時間は会社の往復の電車の中、アプリバージョンで、平日1時間ちょいでした。

菊地**

9.4 / 10 - 1831
※免責事項

当サイトは、掲載されたレビューの内容に関していかなる保証いたしません。本番のテストの変更等により使用の結果は異なる可能性があります。実際に商品を購入する際は商品販売元ページを熟読後、ご自身のご判断でご利用ください。また、掲載されたレビューの内容によって生じた利益損害や、ユーザー同士のトラブル等に対し、いかなる責任も負いません。 予めご了承下さい。

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー