What is the difference between Data Labeling and Document Manager?
A. Data Labeling can only be used to annotate text data for the Custom Named Entity Recognition model
B. They are the same product
C. Data Labeling is used to annotate documents that have been previously uploaded into Document Manager
D. Data Labeling is used to annotate text data, while Document Manager is used to annotate documents
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
What is the main goal of conducting a feasibility study during the business analysis phase for RPA?
A. To design the automation solution
B. To understand the current state of the business process
C. To identify potential cost savings and revenue opportunities
D. To evaluate the technical feasibility of the automation solution
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
What is the final step the business analyst must take to complete the Process Design Document?
A. Create the test case scenarios
B. Get sign-off from the process owner
C. Validate the document with both the business owner and the development team
D. Describe the As Is and the To Be
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
What are some business scenarios in which I will use transaction processing?
A. You want to create an informative infographic to illustrate annual sales data.
B. You need to develop a company-wide newsletter with different articles and fonts.
C. You need to create a formal proposal for a new project initiative for your company.
D. You need to read data from several invoices that are in a folder, and input that data into another system.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
Which of the following statements best describes "human in the loop" automation?
A. A system where a human operator provides input and feedback at specific points in the process, and resumes the process once their input has been provided.
B. A system where a human operator is present at all times to execute tasks and supervise the robot.
C. A system where a human operator is not involved in the execution of tasks, but can intervene if necessary.
D. A system where a human operator provides input and feedback at specific points in the process, but does not resume the process once their input has been provided.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
Is it possible to use a third-party ML model with AI Center?
A. Yes, by creating a custom package that uses the third-party model.
B. Yes, but only if AI Center is deployed on-premise.
C. No, you can only use the ML models available within AI Center.
D. Yes, but it cannot use a GPU in that case.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
Which is the module that allows checking the status of the ideas or automations shared within the UiPath Automation Hub?
A. Admin Console
B. Workspace
C. Dashboard
D. Explore
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
Which of the following is a relevant process metric during the requirements gathering stage?
A. Process time dependencies
B. Expected increase in transaction volume
C. Average Handling Time
D. Number of applications used
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
1097 お客様のコメント





永田** -
すべての問題を暗記して言ったら絶対合格すると思うよ。だって試験問題のほとんどがこの問題集に収めた