最新なFINRA Series_63問題集(255題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なFINRA FINRA Certification Series_63問題集を提供し、それをダウンロードしてから、Series_63試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:Series_63
  • 試験名称:Uniform Securities Agent State Law Examination
  • 問題数:255 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-31
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which of the following scenarios describes activities that are disallowed under the NASAA Model Rules?
I. Broker-dealer Anon observes that a client placed a stop loss order to sell her 1,500 shares of
Amazon.com stock for $131 when the stock was selling for $134. Anon sold the stock for $133 when it
started to fall during the day and credited the client's account with $131 per share when stock dropped
further to $129 a share.
II. Penny is an agent with Broker-dealer Anon. She recently recommended that a client buy a stock that
Penny thought would do well. As it turned out, Penny was wrong, and she offers to refund the commission
that the client paid her.
III. Broker-dealer Anon is part of the selling group of a hot new IPO. As such, the firm purchases 50% of
the shares for its own portfolio and sells the remainder to the public.
A. I and III only
B. I only
C. I and II only
D. I, II, and III
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
The net worth of a broker-dealer has fallen below the minimum net capital requirement specified by the
state in which the broker-dealer is registered. This broker-dealer must notify the Administrator of this fact
A. before the beginning of the next quarter.
B. before the end of the month.
C. by the close of business on the next business day.
D. within a week's time.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
When a customer files a complaint with a broker-dealer,
I. the broker-dealer must submit the complaint to the firm's compliance department.
II. the broker-dealer must provide a prompt written response to the complainant.
III. the broker-dealer must temporarily suspend the activities of any agent named in the complaint.
A. II and III only
B. I and III only
C. I, II and III
D. I and II only
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which of the following scenarios does not meet the definition of "custody" under NASAA Model Rules?
A. An investment adviser has general power of attorney for a client and is authorized to withdraw client
funds or securities that are on deposit with a registered broker-dealer upon the investment adviser's
request.
B. An investment adviser receives a check from a client that is written to a mutual fund and forwards the
check to the mutual fund within three business days of receipt.
C. An investment adviser is mistakenly sent a client's securities, but returns them to the sender within
three business days of receipt.
D. An investment adviser keeps a client's securities in its safety deposit box.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
You are a newly licensed agent and are making cold calls to generate business. According to the
Telephone Consumer Protection Act of 1991 (TCPA), you may only place your calls between the hours of
A. 8 a.m. and 7 p.m., based on the Pacific Time Zone.
B. 8 a.m. and 7 p.m., based on your prospective customer's time zone.
C. 8 a.m. and 9 p.m., based on your prospective customer's time zone.
D. 8 a.m. and 9 p.m., based on your time zone.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which of the following is not a method that can be used to register securities with the state?
A. registration by qualification
B. registration by notification
C. registration by exception
D. registration by coordination
正解:C

質問 7:
Maddie, a registered agent affiliated with broker-dealer QuikDeals, quit her job on the spur of the moment.
Under the guidelines of the Uniform Securities Act (USA), who is responsible for notifying the
Administrator?
A. Maddie has the sole responsibility for notifying the Administrator.
B. It depends. If Maddie becomes affiliated with another broker-dealer within thirty days, then she must
notify the Administrator of her termination with QuikDeals and her current affiliation with the new firm.
Otherwise, only QuikDeals must notify the Administrator.
C. Both QuikDeals and Maddie are responsible for notifying the Administrator.
D. QuikDeals has the sole responsibility for notifying the Administrator. Maddie is no longer deemed to be
an agent after she terminated her relationship with QuikDeals, so she need do nothing.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which of the following funds can an agent indicate is "no load?"
A. Both A and C can be advertised as "no load" funds.
B. a fund with no front-end or back-end load that has 12b-1 fees equal to 0.30% of the average net assets
of the fund.
C. a fund with no front-end load that has 12b-1 fees equal to 0.10% of the average net assets of the fund
and a rear-end load that varies depending on how long the investor has held the shares.
D. a fund with no front-end or back-end load that has 12b-1 fees equal to 0.25% of the average net assets
of the fund.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
A client calls CanDo Broker-Dealers with a market-not-held order to buy 5,000 shares of China Security
and Surveillance Technology, Inc. (CSR), which sells on the NYSE, "at a good price today." The stock had
opened at $5.13, traded as high as $5.36 during the day, and closed at $5.10. CanDo executed the
purchase at a price of $5.31, so at market close, the client had lost $1,050. The client can
A. refuse to pay CanDo commissions for the purchase.
B. do nothing about it.
C. sue CanDo for not getting him the best price of the day-or anything close to it.
D. refuse to pay for the stock on the settlement date.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のSeries_63問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のFINRA Series_63学習教材を持っていることを保証します。

弊社のSeries_63問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のSeries_63問題集は100%の正確率を持っています。弊社のSeries_63問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のSeries_63問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のSeries_63問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のSeries_63問題集はあなたがSeries_63認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のSeries_63試験「Uniform Securities Agent State Law Examination」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、Series_63試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のFINRA Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのFINRA Series_63問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。FINRA Series_63問題集は最新のFINRA Series_63試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのFINRA Series_63問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でFINRA Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のSeries_63問題集は印刷されることができ、ソフト版のSeries_63問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

FINRA Series_63 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: 登録手続きおよび要件- 代理人およびブローカー・ディーラーの登録プロセス
- 州への届出および更新
トピック 2: 州証券法および関連規則- 証券、ブローカー・ディーラー、代理人、および投資顧問の登録
- 免除証券および免除取引
- 統一証券法における定義および用語
トピック 3: 規制条項およびコンプライアンス- 倫理的慣行および受託者責任
- 執行措置および罰則
- 記録保持および管理規定

FINRA Uniform Securities Agent State Law Examination 認定 Series_63 試験問題:

1. An investment adviser suggests that his client, Arnold, a 74-year old gentleman, should consider a
reallocation of the assets in his portfolio. The adviser tells Arnold that he has far too much invested in
bonds, which don't earn as much as stocks. He advises Arnold to take 80% of the money he has in bonds
and invest it in an aggressive growth mutual fund that has provided an average annual return of 40% over
the past three years. Arnold is impressed and follows this advice. Shortly thereafter, there is a steep drop
in the market in general, and the net asset value of the aggressive growth mutual fund falls 85%. Does
Arnold have any remedies available to him?

A) Yes. Arnold can sue for the amount of his losses, plus interest, court costs, and attorneys' fees.
B) Yes. Arnold can sue for the amount of his losses, plus interest, as well as an amount assessed by the
court for "pain and suffering."
C) No. The investment adviser had no way of knowing that the market was going to fall when he provided
the advice, so the adviser did not fail in his fiduciary responsibility to Arnold.
D) No. Arnold had the choice and got greedy. As the old saying goes, "Bulls get rich, and bears get rich,
but pigs get led to slaughter."


2. You are an investment adviser representative. Your client, Mr. I. M. Pulse, calls you with what he thinks is
exciting news. He just passed a restaurant and saw Microsoft's Bill Gates having lunch with a local
entrepreneur who owns a small firm in the computer software industry that trades on the OTC pink sheets.
He is sure that this means Microsoft is negotiating a purchase of the smaller company and instructs you to
take the cash balance in his account and buy shares of the local company. You should

A) call your supervisor and alert him immediately of Mr. Pulse's attempt to have you place an illegal order
on his behalf in case Mr. Pulse decides to place the order elsewhere.
B) tell Mr. I.M. Pulse that this would be an illegal insider trade and that you are unable to fulfill his request.
C) do both A and B.
D) advise Mr. Pulse that he may be jumping the gun, but place the order if he insists.


3. Which of the following securities would be exempt from state registration requirements, according to the
Uniform Securities Act?
I. a municipal bond issued by the Canadian province of Nova Scotia
II. a bond issued by the county of Cork, Ireland
III. a bond issued by Nationwide Insurance Company

A) All of the selections would be exempt from state registration requirements under the Uniform
B) Selection I and III only
C) Selection III only
D) Selection I only


4. After passing the necessary exams, you must submit which of the following to the state Administrator
when applying for registration as an agent?

A) Form ADV
B) a recent photograph of yourself
C) U-4
D) proof that you meet the state's minimum net capital requirement


5. Finn Nance has recently passed his CFP exam and is now a certified financial planner. He has new
business cards printed that have the words "Certified Financial Planner" printed under his picture. In doing
so,

A) Finn has possibly violated a state securities regulation. The Administrator in many states prohibits the
use of the word "certified" on any advertisement for services.
B) Finn has violated a securities law. The Uniform Securities Act prohibits anyone from using the word
"certified" on any advertisement for services.
C) Finn is not in violation of any laws as long as he has notified the state Administrator of his new
designation and his new logo.
D) Finn has not violated any laws or engaged in any prohibited practices.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: D

976 お客様のコメント最新のコメント

Suzuki - 

これから始めたい方にも良さそうです。また、資格勉強のためだけでなくSeries_63がどんなものか知りたい方にもおすすめできます。

Niiyama - 

ここで感謝を申し上げます。ありがとうございました。Pass4Testの問題集を購入させてSeries_63の試験に受かりました。

奥野** - 

Series_63合格できてとても嬉しいです。
ありがとうございました。

Matsuyuki - 

普段あんまり本を読む時間ないからPass4Testのこの問題集を購入して暗記しただけで、Series_63試験に合格しました。問題集だけあります。効率よく勉強ができました!

练木** - 

仕事が忙しいので、試験に準備する時間が足りない。でも、Series_63のPDF版問題集を購入して、電車の中で勉強できる。二週間に勉強して、試験に高い点数で合格しました!ありがとうございました!

Irie - 

Series_63解説が丁寧で分かりやすいのでしっかりと頭に入ってきます。一通り目を通しておくといろいろ参考になると思います。

洲脇** - 

Pass4Testの問題集はSeries_63学習しやすい作りになっている解説も丁寧に記載してある。合格だ。役に立ちました。FINRAさんこれからもお世話になります。

藤*绫 - 

PCでもスマホでも出来るようなので、電車などの隙間時間もデスクでも、効率よくSeries_63学習できそうです。

Yamaguchi - 

精度が確かに高いです。心から感謝します。
Pass4TestのSeries_63問題集を使って勉強し、合格することができました。

Asano - 

初学で一発合格できたのはPass4Testさんのおかげです。問題集にてひたすら勉強して、試験中にかなり順調に回答しました。

Nagai - 

やっと合格できた!
こんな俺が1ヵ月の勉強のみで合格できたので
是非参考にして合格し就活や転職の成功の足しにしてくれ。

Kamiya - 

Series_63を1度も触ったことがない私でも2週間で合格できました。試験問題はこのPass4Testの問題集Series_63と98%は一緒なので余裕で合格できます。

佐仓** - 

テキストはこれSeries_63だけ読み込んで一発合格できました。本当に感謝です。

Itou - 

出題範囲を100%カバーしている。Pass4TestのSeries_63は最強。友達にも勧めました。

岩本** - 

とっつきやすいように構成されています。だから超安心で試験に受かる。
Series_63初学者でも安心、学習者のわたしのツボが分かる解説をしています。Pass4Testさんほんとうにえらいです

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。