What is the recommended overlap percentage for adjacent AP coverage areas to ensure seamless client roaming in enterprise environments?
A. 5-10%
B. 20-25%
C. 15-20%
D. 10-15%
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
By which process does 802.11k assist in client roaming?
A. Providing a list of available neighbor APs
B. Ignoring join requests for weak clients
C. Forcing clients to disconnect from their associated AP
D. Caching encryption information
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
The Background Scanning interval is increased to 90 seconds. Which three processes will take longer to update their data? (Choose three.)
A. Connected client count
B. Rogue AP detection
C. Channel throughput measurement
D. Auto power adjustment
E. Auto-channel selection
F. Spectrum analysis
正解:B,D,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
Client connections in a RUCKUS outdoor deployment are unstable at the outer edge. These client signals are not strong enough to properly communicate to the AP.
What action will resolve this issue?
A. Change client polarity to match AP
B. Increase outdoor AP power
C. Implement antennas with increased gain
D. Enable RTS/CTS mechanisms
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
Which type of interference occurs when two APs are configured on channel 7 and channel 8 in the same physical space?
A. Multipath
B. Adjacent
C. Diffraction
D. Co-channel
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
A wireless administrator wishes to consolidate the management of RUCKUS APs by onboarding three new sites to SmartZone 5.2. The APs currently managed by this SmartZone cluster are running AP firmware 5.2.1.0.1038. The administrator has noted the following AP software versions for each of the sites:
The APs in San Mateo are running 200.7.10.202.121
The APs in Toronto are running 102.0.0.0.5
The APs in Mexico City are running 5.2.0.0.1412
Which three statements are true with regard to onboarding, one for each of these three sites? (Choose three.)
A. Toronto devices will use SSH to communicate to SmartZone.
B. Mexico City devices are currently being managed by this cluster.
C. Mexico City devices can use CLI commands to onboard.
D. Toronto devices will use LWAPP to communicate to SmartZone.
E. San Mateo devices need to be running Solo Code.
F. San Mateo devices can use ap-mode commands to onboard.
正解:B,D,F
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
Which three states are indicated by the LEDs on RUCKUS indoor APs? (Choose three.)
A. USB dongle inserted
B. Data plane tunnel connected
C. Controller connected
D. Insufficient PoE power
E. Routable IP address assigned
F. Clients connected to a radio
正解:C,D,F
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
Which capability within Client Isolation will allow clients to access specific destinations within the same subnet?
A. Isolation whitelist
B. Access control list
C. Directed multicast
D. Gateway access list
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
1421 お客様のコメント





大塚** -
問題集の九割がRCWA試験の問題にも出ていて凄かった。Pass4Testさん、やはり信頼できますね。