最新なPegasystems PEGACPSSA88V1問題集(150題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なPegasystems Certified Senior System Architect PEGACPSSA88V1問題集を提供し、それをダウンロードしてから、PEGACPSSA88V1試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:PEGACPSSA88V1
  • 試験名称:Certified Pega Senior System Architect 8.8
  • 問題数:150 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-29
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
In the hierarchy of a single organization, which statement about the relationship between organizational elements is true?
A. A work queue belongs to a single operator record.
B. A unit can belong to multiple organizations.
C. An operator record can belong to multiple units.
D. A work group can have more than one manager.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
When deploying mashup code in a webpage, which option is necessary to ensure that Pega Platform accepts incoming requests?
A. Add the host URL in the Pega application.
B. Ensure the host is configured to support HTTPS.
C. Establish a private tunnel from the host to Pega Platform.
D. Enable authentication policies on Pega Platform.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Items selected by a user need to be copied to a page list property when the user submits the form. How do you copy the items?
A. Create a declare expression with the page list property as the target.
B. Add a data transform to the flow action as a pre-processing action.
C. Add a data transform to the flow action as a post-processing action.
D. Create a validate rule to copy the selected items.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which three statements about the guardrail score are true? (Choose Three)
A. The Application Guardrails landing page counts the number of rules with severe or moderate guardrail warnings.
B. The Application Guardrails landing page counts the number of rules with no warnings or caution-level guardrail warnings.
C. A weighted compliance score above 90 signifies that an application is ready for general distribution.
D. Guardrail scores do not include Pega Platform core rules.
E. Rules with unjustified warnings are not counted in the compliance score.
正解:A,B,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
In the following example, the Homelns, Homelnslnt, and Customer rulesets are configured for application validation. MyCo and MyCoInt are configured for ruleset validation. MyCo lists MyCoInt and Customer as its prerequisites, and the prerequisite for MyCoInt is Pega-ProcessCommander.
Which of the following statements is correct?

A. Rules in Customer can reference rules in Homelns.
B. Rules in MyCoInt can reference rules in Customer.
C. Rules in MyCo can reference rules in Homelnslnt.
D. Rules in MyCo can reference rules in Homelns.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A requirement states that you must add a control that shows a list of book titles. The titles change on a daily basis. The book records are maintained on a database. The control must show the most current information. The organization schedules updates to the application on a weekly basis.
Which of the following configurations would you use?
Response:
A. Add a drop-down control and source the list using a data page.
B. Add a drop-down control and source the list using the property that identifies the items in the list.
C. Add a drop-down control and use a list of items in the control,s property
D. Add a radio button control that identifies each employee with a button.
正解:A

弊社は無料でCertified Senior System Architect試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のPEGACPSSA88V1問題集は印刷されることができ、ソフト版のPEGACPSSA88V1問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のCertified Senior System Architect問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのPegasystems PEGACPSSA88V1問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Pegasystems PEGACPSSA88V1問題集は最新のPegasystems PEGACPSSA88V1試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのPegasystems PEGACPSSA88V1問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のPEGACPSSA88V1問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のPEGACPSSA88V1問題集は100%の正確率を持っています。弊社のPEGACPSSA88V1問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のPEGACPSSA88V1問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のPEGACPSSA88V1問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のPEGACPSSA88V1問題集はあなたがPEGACPSSA88V1認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のPEGACPSSA88V1試験「Certified Pega Senior System Architect 8.8」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、PEGACPSSA88V1試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のPEGACPSSA88V1問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のPegasystems PEGACPSSA88V1学習教材を持っていることを保証します。

Pegasystems PEGACPSSA88V1 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: データと統合20%- システム統合
  • 1. コネクタおよびサービスの構成
  • 2. REST と SOAP の統合
- データモデリング
  • 1. Data pages
  • 2. Data transforms
トピック 2: アプリケーション開発28%- Activities and Debugging
  • 1. ケース処理における Activities
  • 2. アプリケーションのデバッグ手法
- バックグラウンド処理
  • 1. Queue processors
  • 2. Job schedulers
- Enterprise Class Structure
  • 1. アプリケーションのレイヤリングと再利用
  • 2. エンタープライズ・クラス構造の定義
- Rule Resolution and Circumstancing
  • 1. 単一変数および複数変数の Circumstancing
  • 2. ルール解決プロセス
トピック 3: ケース管理22%- ワークフロー自動化
  • 1. ルーティングとアサインメント
  • 2. サービスレベル契約
- ケース設計
  • 1. ケースの依存関係と子ケース
  • 2. ケースライフサイクルの構成
トピック 4: パフォーマンスとシステム保守15%- 監視と保守
  • 1. PAL and performance tools
  • 2. システム保守のベストプラクティス
- パフォーマンスチューニング
  • 1. アプリケーションのパフォーマンス最適化
  • 2. データベースおよびクエリの最適化
トピック 5: セキュリティとアクセス制御15%- アプリケーションセキュリティ
  • 1. 役割ベースのアクセス制御
  • 2. 属性ベースのアクセス制御
- 認証と認可
  • 1. オペレーターのセキュリティ
  • 2. アクセスグループと権限

Pegasystems Certified Pega Senior System Architect 8.8 認定 PEGACPSSA88V1 試験問題:

問題 #1

Which statement best describes the role of the base rule in circumstancing?
Response:

A. The base rule is a template, used to create all of the circumstanced variants.
B. The base rule lists all of the properties for which a rule can be circumstanced.
C. The base rule is used if no circumstanced variant applies.
D. The base rule describes case behavior in effect until a certain date.


問題 #2

An application contains a flow action with an Apply to: class of TRB-HRApps-Work-Feedback in a locked ruleset. When updating the application, you save the existing flow action into a new minor version of the ruleset this time applied to TRB''HRApps-Work so it can be used by more than one case type.
How do you prevent the application from using the rule in TRB-HRApps-Work-Feedback?

A. Save an additional new version of the flow action applied to TRB-HRApps-Work-Feedback and set the availability to "Not available".
B. Save an additional new version of the flow action applied to TRB-HRApps-Work and set the availability to "Final".
C. Save an additional new version of the flow action applied to TRB-HRApps-Work-Feedback and set the availability to "Withdrawn".
D. Save an additional new version of the flow action applied to TRB-HRApps-Work-Feedback and set the availability to "Blocked".


問題 #3

The primary purpose of a production ruleset is to allow rules to be

A. tested in a production environment
B. reused in multiple production environments
C. migrated to a production environment
D. updated in a production environment


問題 #4

Which two rule types can you mark as a relevant record? (Choose Two)

A. Property
B. Skin
C. Report
D. Section


問題 #5

Which two use cases correctly describe controlling access to an attachment category? (Choose Two)

A. Configure a Visible when condition called "IsDocumentPrivate" to allow users to view an attachment if the rule returns false.
B. Configure the When condition "IsCurrentStageTesting" to allow users to view an attachment if the rule returns true.
C. Configure the privilege "DeleteOwn" and assign it to a user so that a user can delete their own attachments.
D. Configure Client-based access control on the class where the attachment category exists to restrict access to the attachment.


解説:

問題 #1
正解: C
問題 #2
正解: C
問題 #3
正解: D
問題 #4
正解: C、D
問題 #5
正解: B、C

720 お客様のコメント最新のコメント

笹冈** - 

勉強のコツが嬉しい内容でPass4Testブレイクしつつなるほどな、と思ったり。PEGACPSSA88V1の知識がない未経験者、学生の方でもついてこれるぐらいに初歩からじっくり学べるのは良い点

Satoh - 

このPEGACPSSA88V1問題集は使いこなせるのであれば私が一番おすすめする問題集になり

柳沼** - 

PEGACPSSA88V1合格です。PEGACPSSA88V1問題集に当たっても良いと思います。

Matsushita - 

PEGACPSSA88V1習得しやすいですね。今回は合格なので、次回受験するPEGACPSSA23V1もここPass4Testで購入させて頂きます。

Kawano - 

大学生ですが、このPEGACPSSA88V1参考書を利用して一ヶ月で合格することができました。

Wakai - 

PEGACPSSA88V1試験における重要な知識を整理している。ありがたい。

Abe - 

Pass4Testさんからアプリバージョンを買いまして、隙間時間にも学習が進められます。

緑川** - 

PEGACPSSA88V1試験によく出題される問題集を使用し、2週間で2回回すことで難問に足を引っ張らなくなり無事合格できました。

Saitou - 

有難いPass4Testさんに出会って本当に感謝しかありません!前回の試験では及ばず落ちましが4月の試験でPass4Testのこの問題集を購入して今回合格出来ました。

横沟** - 

簡単にPEGACPSSA88V1試験に合格することは信じられないです。ずっとPEGACPSSA88V1試験は難しいと思っています。しかし、PEGACPSSA88V1試験資料があったら、優しくなりました。

Takami - 

一週間前に受験して合格しました。PEGACPSSA88V1の問題集を習得して本番にして似たような問題は大量にいてびっくりしました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。