Which of the following are components of NetApp's data protection strategy for hybrid cloud environments? (Choose Three)
A. SnapCenter
B. AltaVault
C. SnapLock
D. StorageGRID
正解:A,C,D
質問 2:
An associate is using NetApp BlueXP to replicate data to NetApp Cloud Volumes ONTAP from a NetApp AFF system for disaster recovery purposes.
What must be done to the SnapMirror relationship to activate the destination volume for data access?
A. Delete
B. Update
C. Break
D. Resync
正解:C
質問 3:
You want to efficient use of your disk storage and save money by tiering your infrequently accessed data to a less expensive object store.
Which NetApp technology enables you to satisfy these requirements?
A. FlexCache
B. SnapMirror
C. SnapVault
D. FabricPool
正解:D
質問 4:
What are two benefits of using NetApp StorageGRID appliances for object storage? (Choose two.)
A. underlying heterogeneous storage
B. S3 API support or metadata-driven data management
C. enterprise-grade hardware
D. simplicity of deployment
正解:B,C
質問 5:
What is the primary benefit of using virtual desktop infrastructure (VDI) in a corporate environment?
A. Limits remote access capabilities
B. Decreases data security
C. Increases software licensing costs
D. Reduces the number of physical desktops required
正解:D
質問 6:
What is the primary function of NetApp BlueXP in the hybrid multicloud ecosystem?
A. Configuring RAID protection in SANtricity
B. Monitoring SaaS application uptime
C. Performing end-to-end hardware diagnostics
D. Managing and orchestrating NetApp data services
正解:D
質問 7:
What is the primary interface to manage a NetApp HCI cluster?
A. VMware Horizon
B. VMware vCenter
C. OnCommand System Manager
D. OnCommand Unfired Manager
正解:B
質問 8:
You need to be able to fail over from your main office to your remote office in the event of a disaster.
Which NetApp product would you use in this scenario?
A. SnapManager
B. SnapCenter
C. SnapMirror
D. SnapLock
正解:C
1420 お客様のコメント





古本** -
NS0-005のソフト版模擬テストを何度も繰り返し練習しました。その上試験合格することができます。
Pass4Testの皆様を心から感謝します。サーポートをいただきありがとうございました。