最新なNutanix NCP-DS問題集(100題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なNutanix Nutanix Certified Professional (NCP) NCP-DS問題集を提供し、それをダウンロードしてから、NCP-DS試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:NCP-DS
  • 試験名称:Nutanix Certified Professional - Data Services
  • 問題数:100 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-09-02
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
An administrator performed an upgrade to Prism Central. However, after reviewing the configuration, Objects is enabled but was not upgraded to the latest version. The Objects configuration is showing enabled for the environment and Prism Element has beenupdated on the cluster How should the administrator resolve this issue?
A. Restart Objects service and rerun the upgrade.
B. Upgrade NCC and rerun the upgrade
C. Reapply the Prism Central upgrade
D. Perform LCM Inventory and apply updates
正解:A

質問 2:
An administrator has mapped a Volume Group named VG1 to a VM. Due to changes in the application running inside the VM, two additional volumes are required. At the time of creation, the VM was assigned to a Protection Domain named PD1.
Which two steps should the administrator take to add the additional volumes to the VM while maintaining data protection? (Choose two)
A. Manually update PD1 to include the newly created Disks
B. Map the new vDisks as volumes to the VM
C. Add two additional Disks to VG1
D. Add the new vDisks to the same Consistency Group
正解:A,C

質問 3:
An existing Objects bucket was created for backups with these requirements:
* WORM policy of one year
* Versioning policy of one year
* Lifecycle policy of three years
A recent audit has reported a compliance failure. Data that should be retained for three years has been deleted prematurely.
How should the administrator resolve the compliance failure within Objects?
A. Modify the existing bucket WORM policy from one year to three years.
B. Modify the existing bucket versioning policy from one year to three years
C. Recreate a new bucket with the retention policy of three years.
D. Create a tiering policy to store deleted data on cold storage for three years
正解:A

質問 4:
Refer to the exhibit.

An administrator reports that a Volume Group (VG) is no longer accessible on their server.
Upon attempting to reconnect, an error is displayed , as shown in the exhibit.
Which condition would cause this error?
A. Encryption is enabled for the container hosting the VG.
B. MPIO is enabled for the volume group
C. The client is trying to access the wrong target.
D. The wrong CHAP secret has been configured.
正解:C

質問 5:
A company has deployed several Files clusters, which are managed by a single File Analytics instance. An administrator is trying to get File Distribution by Type information, but the data shown in the GUI seems to be incorrect What should the administrator do in order to get the correct data?
A. Verify that the right File server view is being observed
B. Modify the administrator's Role Based Access Control settings
C. Install another File Analytics instance for the file server being managed
D. Create a new dashboard to manage the desired file server
正解:A

質問 6:
Users from the brazil HQ office are complaining that they are not able to save data stored on the company's Files solution. The save process often fails and they are unable to work.
While troubleshooting, the storage administrator observes that the share auth process times out. Files is connected to a domain controller located in the UK.
What should the administrator do to solve the problem?
A. Use afs commands on an FSVM to set the local DC as preferred
B. Leave the UK Domain and join the Brazil domain
C. Check the Active Directory Domain Trust settings
D. Ask the affected users to install the latest security patches and reboot.
正解:D

質問 7:
Which two statements are true about object counts in an object store?
A. Upload Counts are not included in the object counts
B. Each upload of a multipart upload is counted as a separate object
C. Upload counts are included in the object counts
D. Each upload of a multipart upload is counted as a separate object until the object is finalized.
正解:A,B

質問 8:
The Files administrator has received reports from users in the accounting department that they can see folders that they don't have permission to access. The accounting department manager has requested that employees should only be able to see folders that they have permission to access How would a Files administrator ensure that users in the Accounting share can only see folders they have permission to access?
A. Remove read-only access to shares users should not access
B. Remove File Blocking on the accounting shares
C. Enable Access-Based Enumeration on the accounting share
D. Enable Access-Based Enumeration on the File Server
正解:D

Nutanix NCP-DS 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Describe how to monitor performance and usage
  • Use anomalies to determine suspicious activity or abnormal behavior
トピック 2
  • Identify prerequisites and limitations for Objects deployment
  • Identify subdomains versus folder structures for FQDN pathing
トピック 3
  • Determine capacity and performance requirements for Files
  • Objects
  • Determine network segmentation requirements of each product
トピック 4
  • Maintain impact for Files and Objects (i.e. distributed versus standard shares)
  • Perform upgrades
  • maintenance for Files
  • Objects implementations
トピック 5
  • Troubleshoot issues related to Nutanix Objects
  • Given a scenario, determine the cause of quota issues
トピック 6
  • Troubleshoot the inability to see newly-added capacity
  • Determine the proper authentication methods and settings
トピック 7
  • Verify the proper iSCSI timeout settings, as per client tuning requirements
  • Troubleshoot issues related to Nutanix Volumes

参照:https://www.nutanix.com/viewer?type=pdf&path=/content/dam/nutanix/resources/support/ncp-ds-ebg.pdf

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のNCP-DS問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のNutanix NCP-DS学習教材を持っていることを保証します。

弊社のNCP-DS問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のNCP-DS問題集は100%の正確率を持っています。弊社のNCP-DS問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のNCP-DS問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のNCP-DS問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のNCP-DS問題集はあなたがNCP-DS認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のNCP-DS試験「Nutanix Certified Professional - Data Services」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、NCP-DS試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でNutanix Certified Professional (NCP)試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のNCP-DS問題集は印刷されることができ、ソフト版のNCP-DS問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のNutanix Certified Professional (NCP)問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのNutanix NCP-DS問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Nutanix NCP-DS問題集は最新のNutanix NCP-DS試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのNutanix NCP-DS問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

852 お客様のコメント最新のコメント

川本** - 

無事NCP-DS合格です。Pass4Testおかげです。短時間内に受験したい人におすすめだな。

Shimizu - 

NCP-DSの問題集には解説があるので時間短縮できて使いやすいです。問題集を購入させていただきました。今回もいい結果が出そう。

Yamabuki - 

出題頻度の高いテーマを中心に、解説+過去問題で構成したNCP-DS参考書って感じだね。Pass4Testさんオカゲさまで合格です。

小林** - 

購入した資料を使用して、先日NCP-DSを受験して合格しました。
最初はちょっと心配しますけど、カスタマーサービスに助言をもらえて、心強くになりました。
誠にありがとうございました。

Kashiwabara - 

こころから感謝します。私はもう一度Pass4Testで問題集を買いたいです!

森口** - 

NCP-DS試験参考書は本当に有効です!初めてNCP-DS試験に参加し、NCP-DS試験に合格しました。驚きました!

神子** - 

この本を使って、今年合格しました。口コミ通り、このNCP-DS問題集をマスターすれば合格できます。Pass4Testさんの商品はいつも信頼しております。

江沢** - 

やっぱり詳細な解説付きだよな。今回もお世話になりました。NCP-DSに合格です.
お陰様でいい問題集を出会いました。感謝です。

结城** - 

掘り下げた解説というよりも、単語とその簡単な説明が多く物足りなさを感じましたが、NCP-DS試験自体がそういうレベルなのでこれでいいのだと思います。

Uchiyama - 

NCP-DS試験の概要もちゃんとあり、基礎的な内容から書かれています。
試験問題と解説があるので、実際どのような問題が出るのかも分かりやすい。

Matsuura - 

写真・図・表が豊富で理解しやすいのでちょうどいいと思います。Pass4Testさんの問題集超いいですね。

山崎** - 

今日試験結果は通知されました。合格しました。よかったです。ほかの試験も活用したいです。
その時はどうぞよろしくお願いします。

松*渓 - 

詳細解説で合格を掴みとりました。無駄なく効率よくNCP-DSを学べるとおもう。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。