最新なWGU Managing-Human-Capital問題集(74題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なWGU Courses and Certificates Managing-Human-Capital問題集を提供し、それをダウンロードしてから、Managing-Human-Capital試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:Managing-Human-Capital
  • 試験名称:WGU Managing Human Capital C202
  • 問題数:74 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-09
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
What is organizational design?
A. Selecting and managing aspects of organizational structure in order to facilitate organizational goal achievement
B. Making decisions about how to plan and organize work and exercise authority
C. Allocating, coordinating, and supervising tasks to achieve organizational aims
D. Using a graphic representation of the structure of an organization to see the relationships between the organization's positions
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
What is a human resource management (HRM) strategy for enhancing employee engagement?
A. Lower education requirements
B. Increase investment in recruitment
C. Provide open communication
D. Improve benefits options
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
What is an advantage of a pay-for-performance plan?
A. It provides a positive reinforcement method.
B. It connects performance with intrinsic motivation.
C. It recognizes the most tenured employees.
D. It rewards those who are most knowledgeable.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A manager and an employee go on a lunch break together. The manager tells the employee about another coworker that received discipline. The manager discloses to the employee that the coworker was reprimanded for poor performance.
Which part of this scenario involves an ethical dilemma?
A. The manager disclosing the discipline of the coworker to the employee
B. The employee listening to what the manager shared
C. The manager having an unofficial one-on-one conversation with the employee
D. The employee going on a lunch break with the manager
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A recruiter requests that an applicant complete a document that requests information about the applicant s medical conditions and the medical conditions of their family members.
Which law did this recruiter violate?
A. Civil Rights Act of 1991
B. Family and Medical Leave Act of 1993
C. Genetic Information Nondiscrimination Act of 2008
D. Americans with Disabilities Act of 1990
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A hiring manager researched a job applicant s social media history and discovered a post from the applicant about a family member being diagnosed with Parkinson disease. The hiring manager decided not to hire the applicant based on this discovery.
Which law did the hiring manager violate?
A. Family and Medical Leave Act of 1993
B. Genetic Information Nondiscrimination Act of 2008
C. Fair Labor Standards Act of 1938
D. Americans with Disabilities Act of 1990
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which scenario is an example of inclusion?
A. A manager picks 2 of 10 employees to work on a project.
B. A manager of a department works on a project independently.
C. A department works together on a project, and ideas are freely shared.
D. The majority of a department works well together, but opinions and requests are ignored by some.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
What is a driver for employee retention?
A. Performance metrics
B. External sourcing
C. Competency databases
D. Succession management
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料でCourses and Certificates試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のManaging-Human-Capital問題集は印刷されることができ、ソフト版のManaging-Human-Capital問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

WGU Managing-Human-Capital 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Maximizing Employee Contribution: This section of the exam measures skills of Business Managers and covers strategies to maximize employee contribution to organizational excellence. Learners investigate methods for leveraging employee strengths and capabilities to achieve business objectives. The material focuses on how managers can create environments where employees are empowered to contribute their best work and how individual contributions integrate to create overall organizational excellence.
トピック 2
  • Talent Management Strategies: This section of the exam measures skills of Human Resource Managers and covers talent management strategies to motivate and develop employees. Learners explore methods for attracting, developing, and retaining talent within organizations. The content addresses how managers can implement effective talent management programs that align employee capabilities with organizational goals and foster employee engagement and productivity.
トピック 3
  • Performance Management Best Practices: This section of the exam measures skills of Human Resource Managers and covers best practices to manage performance for added value. Learners examine systems and processes for measuring, evaluating, and improving employee performance. The content addresses how managers can establish clear performance expectations, provide effective feedback, conduct performance reviews, and implement improvement plans that drive individual and organizational results.
トピック 4
  • Managing Human Capital: Managing Human Capital focuses on strategies and tools that managers use to maximize employee contribution and create organizational excellence. You will learn talent management strategies to motivate and develop employees as well as best practices to manage performance for added value.
トピック 5
  • Employee Motivation and Development: This section of the exam measures skills of Organizational Development Specialists and covers strategies to motivate and develop employees for optimal performance. Learners study approaches for understanding employee motivation factors and creating development opportunities. The material focuses on techniques managers use to enhance employee skills, encourage professional growth, and build a motivated workforce that contributes to organizational success.

参照:https://www.wgu.edu/online-business-degrees/human-resources-masters-program.html

弊社のManaging-Human-Capital問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のManaging-Human-Capital問題集は100%の正確率を持っています。弊社のManaging-Human-Capital問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のManaging-Human-Capital問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のManaging-Human-Capital問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のManaging-Human-Capital問題集はあなたがManaging-Human-Capital認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のManaging-Human-Capital試験「WGU Managing Human Capital C202」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、Managing-Human-Capital試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のCourses and Certificates問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのWGU Managing-Human-Capital問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。WGU Managing-Human-Capital問題集は最新のWGU Managing-Human-Capital試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのWGU Managing-Human-Capital問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のManaging-Human-Capital問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のWGU Managing-Human-Capital学習教材を持っていることを保証します。

1041 お客様のコメント最新のコメント

川原** - 

口コミを見てPass4TestさんのこのManaging-Human-Capitalの問題集を買いました、入り口の入り口である基本的なところまで説明してありとても解りやすいと思いました、買ってよかったです

Murano - 

1回目で合格できました。多くの問題が的中しました。問題集わりには問題も充実してると思います。Managing-Human-Capital知識がためには丁度いい感じです。

森川** - 

これまで行われた答練の中から本試験と遜色のないManaging-Human-Capital問題集ですね!これを勉強させて無事合格です!

Ozawa - 

Pass4Testの問題集は他の本より安い上にしっかり知識を身に着けられるから安心

Toyama - 

Pass4Testは様々な工夫がなされており、Managing-Human-Capital合格者の思考力が身に付く。

国武** - 

お陰さまでManaging-Human-Capital試験に合格しました!Managing-Human-Capital試験参考書が本当に助かりました!誠にありがとうございました。

松尾** - 

これのおかげて二週間練習して本番試験受けて合格した。素晴らしい。このPass4TestサイトのManaging-Human-Capital問題集は解説してあるので理解できました。

Kanesaki - 

Managing-Human-Capital試験の内容を問題集一つでカバーし実戦力を養うことのできる問題集です。

Shinozaki - 

WGUの問題集は試験同様の内容なので、冷静に落ち着いてManaging-Human-Capital試験に臨むことができます。

七尾** - 

持ち歩きは面倒というのであれば、Pass4Test全ページが電子化されているので、Managing-Human-CapitalのPDFファイルでダウンロードすることもできるところが大好きです。

Kamiya - 

Pass4TestのManaging-Human-Capital問題集を皆様に強く勧めたいんです。素晴らしいです!

森下** - 

ボリュームをあって内容も充実しています。
丁寧でわかりやすい解説で理解しやすいです。

永田** - 

テキストが違うとこんなに勉強のしやすさも変わるんだな〜と思いました。オススメです。Managing-Human-Capital苦手な私でも分かりやすかったです。

若村** - 

今後、引き続く参考書を利用します。Pass4Test様がかなり実力をつけてくださったおかげだと思います。心から感謝します。

Muraoka - 

今日試験結果は通知されました。合格しました。よかったです。ほかの試験も活用したいです。
その時はどうぞよろしくお願いします。

大塚** - 

偶然にPass4Testを見ました。Managing-Human-Capital問題集は私に似合います。読みやすくて、簡単に勉強して、とても素晴らしい過去問です。まず、落ちることはないと思います。Pass4Testさん、感謝です。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。