最新なSalesforce MCAE-Con-201問題集(261題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSalesforce Salesforce Consultant MCAE-Con-201問題集を提供し、それをダウンロードしてから、MCAE-Con-201試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:MCAE-Con-201
  • 試験名称:Salesforce Certified Marketing Cloud Account Engagement Consultant
  • 問題数:261 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-01
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
LenoxSoft's Salesforce org uses various record types for their business units. LenoxSoft wants all new data collected in Marketing Cloud Account Engagement to quickly be created in Salesforce with a single, specific record type. Which set of actions would ensure this behavior?
A. Create an Engagement Program in Marketing Cloud Account Engagement and verify the Salesforce connector.
B. Automatically assign all prospects in Marketing Cloud Account Engagement and review the Salesforce Connector user's permissions.
C. Manually assign all prospects in Marketing Cloud Account Engagement and verify the Salesforce connector
D. Regularly export data from Marketing Cloud Account Engagement and data load file into Salesforce
正解:B

質問 2:
LenoxSoft would like to enable the Google AdWords connector in Marketing Cloud Account Engagement.
Which of the following would you NOT advise them on before they enable the connector?
A. The connector will update all of their AdWords ads to include the tracking parameter, including those that were deleted or disabled.
B. The connector will make copies of their AdWords ads (not including those that were deleted or disabled) and include the tracking parameter in the URL for the new versions.
C. They should ensure their URL structures can handle parameters before verifying the connector.
D. The connector cannot be linked directly to an MCC account.
正解:A

質問 3:
When connecting Marketing Cloud Account Engagement for the first time to Salesforce, what is required before records will begin syncing?
A. User sync must be enabled in Marketing Cloud Account Engagement.
B. The Salesforce connector must be unpaused.
C. Salesforce fields must be synced to Marketing Cloud Account Engagement fields.
D. Salesforce B2B Integration user must be created.
正解:B

質問 4:
Select available User Roles
A. Marketing Manager
B. Administrator
C. CD Marketing
D. Sales
E. Sales Manager
F. Sales User
正解:B,C,D,E

質問 5:
LenoxSoft shows you a record where the prospect has many activities that are email clicks from the same email. Looking at the prospect's audits, you see visitor association changes where the prospect forwarded the email to colleagues who clicked the link in the email causing the cookie intended for the original recipient to track the colleagues. Which of the following is not a Marketing Cloud Account Engagement best practice for preventing this issue in the future?
A. Use the "Forward to a friend" variable tag in Marketing Cloud Account Engagement emails
B. Enable the Marketing Cloud Account Engagement account setting "Prevent Cookie Crossing"
C. Enable the "Not You?" link to display on the Marketing Cloud Account Engagement form
D. Enable Kiosk mode on the Marketing Cloud Account Engagement form
正解:B

質問 6:
Select available Webinar Connectors
A. GoToWebinar
B. WebinarJam
C. ReadyTalk
D. Demio
E. Webex
F. ClickMeeting
正解:A,C,E

質問 7:
A consultant wants to design an automated grading system to increase efficiency and lead relevancy for LenoxSoft. Relevant leads have a 'Director' job title and are in the 'Technology' industry.
How should they design this automation strategy?
A. Create a 'Director' scoring category, an automation rule to set the profile, and a second automation rule to increase their grade if industry is Technology'.
B. Create a Director' profile, an automation rule to set the profile, and click the thumbs up or thumbs down icons on a prospect's Profile tab to set criteria matches.
C. Create a 'Director' profile, an automation rule to set the profile, and a second automation rule to increase their score if industry is Technology'.
D. Create a Director' profile, an automation rule to set the profile, and a second automation rule to increase their grade if industry is 'Technology'.
正解:D

質問 8:
LenoxSoft has two business units (BUs): one that operates in France and another that operates in the United States. Salesforce users speak the language that aligns to their BU, and have Salesforce user profiles specific to their respective BU (ex. "France Marketer").
What steps should the Marketing Cloud Account Engagement administrator take to align the Marketing Cloud Account Engagement user interface with the Salesforce user interface?
A. Create Marketing Cloud Account Engagement users by importing them into Marketing Cloud Account Engagement with their language preferences included in the CSV import file.
B. Create Marketing Cloud Account Engagement users manually and allow each user's language to be inherited from the BU's language preference in Account Settings.
C. Create Marketing Cloud Account Engagement users manually and set each user's language preference based on the BU and language they speak.
D. Create Marketing Cloud Account Engagement users through Salesforce User Sync in each BU and allow the user's language to be inherited from Salesforce.
正解:D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のMCAE-Con-201問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce MCAE-Con-201学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSalesforce Consultant試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のMCAE-Con-201問題集は印刷されることができ、ソフト版のMCAE-Con-201問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のSalesforce Consultant問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSalesforce MCAE-Con-201問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Salesforce MCAE-Con-201問題集は最新のSalesforce MCAE-Con-201試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSalesforce MCAE-Con-201問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のMCAE-Con-201問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のMCAE-Con-201問題集は100%の正確率を持っています。弊社のMCAE-Con-201問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のMCAE-Con-201問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のMCAE-Con-201問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のMCAE-Con-201問題集はあなたがMCAE-Con-201認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のMCAE-Con-201試験「Salesforce Certified Marketing Cloud Account Engagement Consultant」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、MCAE-Con-201試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

Salesforce Certified Marketing Cloud Account Engagement Consultant 認定 MCAE-Con-201 試験問題:

1. Upon provisioning Marketing Cloud Account Engagement, LenoxSoft's Salesforce administrator identifies that a new user, B2BMA Integration, is created. What would be the explanation for this new user?

A) B2BMA Integration is an automatically provisioned user that enables user sync from Salesforce to Marketing Cloud Account Engagement.
B) B2BMA Integration is an automatically provisioned user that sends data to Einstein Analytics for B2B Marketing.
C) B2BMA Integration is an automatically provisioned user that creates Engagement History objects in Salesforce.
D) B2BMA Integration is an automatically provisioned user that connects to Salesforce to sync data.


2. Lenoxsoft wants individual engagement programs for each of their sales 'Status' field values. They want to ensure as Status field values change, the prospect will automatically stop receiving the previous program and move to the next program to receive only the relevant content. What solution would you recommend

A) Dynamic list
B) Static list or Dynamic, both list can be used
C) Static list
D) Test list


3. LenoxSoft currently has prospect and customer data located in their current email provider, spreadsheets from events, Salesforce, and LenoxSoft proprietary software. Specifically regarding their current email provider, what do you need to know before importing into Marketing Cloud Account Engagement to ensure a high deliverability rate in their initial Marketing Cloud Account Engagement email sends. Choose 2 answers:

A) The date LenoxSoft last compared data between the email provider and Salesforce.
B) How many emails a month were sent from the current email provider
C) When was the last time a prospect was emailed in their current email provider.
D) Identify the currently mailable and unmailable prospects in their current email provider.


4. The marketing team likes to thoroughly test emails before sending them. This includes being able to view the links and variable tags as prospects will see them. What Marketing Cloud Account Engagement feature of email now can be used to run these tests?

A) Create a dynamic list of approved users to use as the recipient list in the sending tab.
B) Create a test list of approved users to use in the testing tab of the email now.
C) Create a one off email test send by entering an email address in the Send to Emails section of the testing tab
D) Create a static list of approved users to use as the recipient list in the sending tab.


5. LenoxSoft wants a custom user role in Marketing Cloud Account Engagement that will allow a user to perform imports, but not to configure fields. In order to create this custom user role, they will copy an existing default user role that already has these permissions.
Which default user role should be copied in order to maintain these permissions?

A) Administrator
B) Sales
C) Marketing
D) Sales Manager


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: C、D
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: C

1355 お客様のコメント最新のコメント

Tanaka - 

MCAE-Con-201の問題集だけで勉強して、先日試験に合格しました。
模擬用のソフトも、実際の試験の形式とほぼ同じで非常に有用だと思います。
ありがとうございました。

伊藤** - 

MCAE-Con-201基本的なところから解説してくれるので、
とてもわかりやすいです。コレを見えると改めてわかることが多かったので社会人前に呼んでおくのもいいなと思いました。

Satoh - 

MCAE-Con-201試験参考書の更新版の内容はわかりやすくて、覚えやすいです。MCAE-Con-201試験合格することは難しいではないです。

河野** - 

しっかり頭に入る構成になっている。過去問題もしっかりついていて、これ一冊でかなりMCAE-Con-201合格に近づけそうです。

斉藤** - 

調べてみたのですが、試験会場がそれほど多くないのは気になります。Pass4Testの問題集を何個か購入しましたが、内容的には良かったと思います。

山口** - 

Pass4TestさんのMCAE-Con-201問題集を使って独学合格しました。

徳永** - 

MCAE-Con-201試験問題集はいい資料ですので、私はMCAE-Con-201試験問題集を選びました。もちろん、MCAE-Con-201試験に合格しました。

松本** - 

PCでもスマホでも出来るようなので、電車などの隙間時間もデスクでも、効率よくMCAE-Con-201学習できそうです。

佐藤** - 

問題集の質問と解答を読むことを繰り返し、きちんと暗記して、合格できました。とても嬉しいです。ありがとうございました。

佐藤** - 

Pass4Testのおかげでいい参考書に出会えました。試験に挑んでみたいと思います。

小川** - 

問題集を100%対応して、問題の的中率も95%以上で、見事合格しました。
素晴らしい問題集ありがとうございました。

Sugiura - 

出題範囲を100%カバーしている。Pass4TestのMCAE-Con-201は最強。友達にも勧めました。

Urushibara - 

Salesforceの問題集は今回も信用して使いさせてもらいました。MCAE-Con-201の問題集を購入して翌日にして更新もしてくれて、おかげさまで、試験に無事合格しました。Pass4Testさん、いつもお世話になっております。

Fujioka - 

MCAE-Con-201試験に合格しました。試験に出る問題はほとんどOmniStudio-Consultant問題集に出ました。最良い試験資料を提供いただき、誠にありがとうございました!

Miyao - 

評判通りの素晴らしい問題集です!使用して無事合格することができました。模擬問題を繰り返し出来るし、自分が何が苦手なのかをはっきり分かって、苦手潰しをした結果、合格に繋がりました!

今村** - 

MCAE-Con-201試験は難しいですが、MCAE-Con-201試験参考書があるので、私は合格しました。ありがとうございました!

Kubokawa - 

Pass4Testにはソフト版の模擬試験でお世話になりました。
本番の試験でも同じ内容を出ました。ありがとうございます♪♪

Chikuma - 

MCAE-Con-201問題集のPDF版を購入しました。この問題集を使って、私は試験の問題を答えられて、合格しました。
ありがとうございました。

小泉** - 

あまり時間をかけずに効率力学ぶのがいいと思います。回答などもあり、MCAE-Con-2011冊で試験に対応できる良い本だと思います。

Hachimine - 

MCAE-Con-201問題集の内容が豊かで、真実な試験に比べて区別がなくて、信頼に値するMCAE-Con-201

石*瞳 - 

口コミを見てPass4TestさんのこのMCAE-Con-201の問題集を買いました、入り口の入り口である基本的なところまで説明してありとても解りやすいと思いました、買ってよかったです

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。