What is meant by "marginal gains"?
A. Small incremental gains can lead to a larger improvement.
B. There should be a low margin for error when trying to improve.
C. A supplier should seek to meet their KPIs but not excel.
D. All improvements are of equal value.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
The quality of being honest and having strong moral principles is known as what?
A. Direct
B. Truthful
C. Transparent
D. Integrity
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
Rationalising is the use of logic, facts, and reason in a negotiation. This is a pull style of influencing. Is this correct?
A. No - rationalising is a push technique which relies on persuasion and leverage.
B. Yes - rationalising influences outcomes by uniting others.
C. No - rationalisation relies on personal confidence.
D. Yes - rationalising is an inspirational technique.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
What is meant by thePower Approachto negotiation?
A. Agreements are made on mutual interest
B. Relationships based on power should be discouraged
C. Inequality of power is a barrier to close relationships
D. More relative power means the negotiator can be proactive rather than reactive
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
A belief that someone is both highly competent and that they care is an example of which characteristic?
A. Trust
B. Distrust
C. Affection
D. Respect
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
An inexperienced negotiator may feel that resistance to their position is a personal attack. In this situation, which of the following components of principled negotiation should they refer to?
A. Devise options for mutual gain
B. Focus on interests, not positions
C. Separate people from problems
D. Insist results are based on objective criteria
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
In what circumstances would it be acceptable to use gamesmanship and brinkmanship tactics?
A. In international negotiations
B. Where the relationship is not important
C. For long-term contracts
D. For high-risk products
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
Which of the following stages in group development comesfirst?
A. Mourning
B. Norming
C. Performing
D. Storming
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
969 お客様のコメント





Yamamoto -
二度目L5M15試験参考書を買いました。素晴らしい商品です。今後、L5M15試験があれば、引き続くL5M15試験参考書を利用します。