最新なBCS ITILF問題集(325題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なBCS BCS Certification ITILF問題集を提供し、それをダウンロードしてから、ITILF試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:ITILF
  • 試験名称:ITIL® Foundation
  • 問題数:325 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-03
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
What BEST describes the value of service operation to the business?
A. It defines the control of service assets and configurations
B. It supports the creation of a portfolio of quantified services
C. It reduces the duration and frequency of service outages
D. It ensures IT services are continuously aligned to business requirements
正解:C

質問 2:
Which process will perform risk analysis and review of all suppliers and contracts on a regular basis?
A. The service level management
B. The service catalogue management
C. The IT service continuity management
D. The supplier management
正解:D

質問 3:
A Service design package (SDP) would normally be produced for which of the following?
1 . A new IT service
2 . A major change to an IT service
3 . An emergency change to an IT service
4 . An IT service retirement
A. All of the above
B. 2, 3 and 4 only
C. 1, 2 and 4 only
D. None of the above
正解:C

質問 4:
Which Functions are included in IT operations management?
A. Network management and application management
B. IT operations control and facilities management
C. Facilities management and release management
D. Technical management and change management
正解:B

質問 5:
Which of the following is best definition of IT service management?
A. A complete set of all the documentation required to deliver world class services to customers
B. The implementation and management of quality IT services that meet business needs
C. Technical implementation of supporting IT infrastructure components
D. An internal service provider that is embedded within a business unit
正解:B

質問 6:
Which three types of metric support Continual Service Improvement (CSI) activities?
A. Technology metrics, process metrics and service metrics
B. Service metrics, technology metrics and Key Performance Indicator (KPI) metrics
C. Process metrics, software metrics and financial metrics
D. Technology metrics, service desk metrics and Key Performance Indicator (KPI) metrics
正解:A

質問 7:
Service transition contains detailed descriptions of which processes?
A. Service asset and configuration management, release and deployment management, request fulfilment
B. Change management, capacity management event management, service request management
C. Change management, service asset and configuration management, release and deployment management
D. Service level management, service portfolio management, service asset and configuration management
正解:C

質問 8:
Which is the BEST definition of a supplier?
A. It is a mixture of internal and external parties that are responsible for providing goods and services to its customer group
B. It is a third party responsible for supplying goods or services that are required to deliver IT services
C. It is a third party with responsibility for supplying goods or services that is agreed through an operational level agreement
D. It is a shared services unit that is responsible for supplying goods or services that are required to deliver IT services
正解:A

弊社のITILF問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のITILF問題集は100%の正確率を持っています。弊社のITILF問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のITILF問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のITILF問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のITILF問題集はあなたがITILF認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のITILF試験「ITIL® Foundation」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、ITILF試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のITILF問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のBCS ITILF学習教材を持っていることを保証します。

弊社のBCS Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのBCS ITILF問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。BCS ITILF問題集は最新のBCS ITILF試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのBCS ITILF問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でBCS Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のITILF問題集は印刷されることができ、ソフト版のITILF問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

BCS ITIL® Foundation 認定 ITILF 試験問題:

1. What is a service delivered between two business units in the same organization known as?

A) Internal service
B) Delivered service
C) Strategic service
D) External service


2. Which one of the following is the purpose of service level management?

A) To ensure that sufficient capacity is provided to deliver the agreed performance of services
B) To create and populate a service catalogue
C) To ensure that an agreed level of IT service is provided for all current IT services
D) To carry out the service operations activities needed to support current IT services


3. Remediation planning is BEST described in which of the following ways?

A) Planning how to compensate a user for a failed change
B) Planning the steps required to be taken if a change is unsuccessful
C) Planning how to recover the cost of a change
D) Planning how to advise the change requestor of a failed change


4. In which of the following should details of a workaround be documented?

A) The availability management information system
B) The problem record
C) The service level agreement (SLA)
D) The IT service continuity plan


5. Which of the following provide value to the business from service strategy?
1. Enabling the service provider to have a clear understanding of what levels of service will make their customers successful
2. Enabling the service provider to respond quickly and effectively to changes in the business environment
3. Support the creation of a portfolio of quantified services

A) 1 and 3 only
B) All of the above
C) 2 and 3 only
D) 1 and 2 only


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: C
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: B

903 お客様のコメント最新のコメント

Ishii - 

ITILF試験における重要な知識を整理している。ありがたい。

竹*彩 - 

Pass4TestのITILF問題集は実際の試験問題に非常に似ており、実践しながらの練習ができました。本番でも実力が発揮出来合格しました。どうもありがとうございました。

真寻 - 

過去問で1週間で合格できた。ITILF初心者ですが三日これを使って合格ってすごくない?!本当にありがとうございます

小泉** - 

内容はとにかくわかりやすく、初心者に優しい問題集になっており、無事、ITILF試験に合格することができました。

角田** - 

ITILF試験対策のテキストです。見やすく、ITILF勉強しやすい本だと思いました。

Maeda - 

受験して簡単に合格することができました。Pass4Testさん、ありがとうございました。同僚におすすめしようと思います。ありがとうございました。

Arai - 

CTFL18に続き、ITILFもこの問題集一つで完結しました。ITILFを3周して分からないことをしっかり理解していく。合格しました。Pass4Testのおかげです。

Himukai - 

素晴らしい問題集に出会いさせてもらったBCSに感謝しかないです。ITILFにやっと再受験して合格だよ!詳細な解説だお気に入りです。

元长** - 

購入して約一週間の準備期間で合格しました。模擬テストは本番とレベルと形式とも直結しているので安心して学習できます。助かりました。ありがとうございました。

长曽** - 

ITILFの問題集は明確でわかりやすかったです。そしてきのう試験に受かりました。前にもPass4TestにCTFL18とかTAEを買って全部合格したもん。

Mizukawa - 

素敵です。無事試験にごうかくしました。ITILFの問題集を購入し、勉強して無事にごうかくすることができました

藤沢** - 

単語とその簡単な説明が多く物足りなさを感じましたが、ITILF試験自体がそういうレベルなのでこれでいいのだと思います。
明確に要点を把握できる構成もなかなか良いと感じる。

武部** - 

ITILF問題集のソフトバージョンの模擬テストにひたすら受けてて、受験して簡単に合格することができました。Pass4Testさん、ありがとうございました。間違い選択肢についても確認できる,詳細な解説だお気に入りです。

沢井** - 

ITILF教科書という感じが少なく読みやすさは抜群です。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。