live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

ITIL ITIL-4-Foundation問題集

ITIL-4-Foundation

試験コード:ITIL-4-Foundation

試験名称:ITIL 4 Foundation Exam

バージョン:V15.75

最近更新時間:2021-06-21

問題と解答:377 Q&As

ITIL-4-Foundation 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 
ITIL-4-Foundation日本語版クリック」

無料問題集ITIL-4-Foundation 資格取得

質問 1:
What is the MAIN benefit of 'problem management'?
A. Reducing the number and impact of incidents
B. Managing workarounds and known errors
C. Maximizing the number of successful changes
D. Restoring normal service as quickly as possible
正解:B

質問 2:
Which practice improves customer and user satisfaction by reducing the negative impact of service interruptions?
A. Change management
B. Service request management
C. Service level management
D. Incident management
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which is a purpose of the 'engage' value chain activity?
A. Ensuring the continual improvement of services
B. Ensuring that the organization's vision is understood
C. Providing transparency and good relationships
D. Meeting expectations for quality, costs and time-to-market
正解:C

質問 4:
When is the earliest that a workaround can be documented in 'problem management'?
A. After the problem has been analyzed
B. After the problem has been prioritized
C. After the problem has been resolved
D. After the problem has been logged
正解:A

質問 5:
What is a definition of a service improvement plan (SIP)?
A. A formal plan to implement improvements to a customer's business processes
B. A formal plan to implement improvements to a service or process
C. An input from availability management to service level management, detailing the service design plan
D. An input from financial management for IT services to service level management, detailing the budget plan D18912E1457D5D1DDCBD40AB3BF70D5D
正解:B

質問 6:
Which practice forms a link between the service provider and the users of services?
A. Change enablement
B. Problem management
C. Service desk
D. Service level management
正解:C

質問 7:
What is a change schedule PRIMARILY used for?
A. To publish a list of service requests that users can select
B. To ensure that a single change authority reviews every change
C. To help plan changes, assist in communication and avoid conflicts
D. To help plan, authorize and schedule emergency changes
正解:C

質問 8:
Which helps to streamline the fulfilment of service requests?
A. Creating new workflows for every service request
B. Separating requests relating to service failures from the degradation of services
C. Understanding which service requests can be accomplished with limited approvals
D. Eliminating service requests which have complex workflows
正解:C

質問 9:
Which statement about the 'continual improvement model' is CORRECT?
A. Organizations should work through the steps of the model in the sequence in which they are presented
B. The model is applicable to only certain parts of the service value system
C. The low of the model helps organizations to link improvements to its goals
D. Organizations should use an additional model or method to link improvements to customer value
正解:A

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のITIL-4-Foundation問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のITIL ITIL-4-Foundation学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でITIL 4試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のITIL-4-Foundation問題集は印刷されることができ、ソフト版のITIL-4-Foundation問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
ITIL-4-Foundation 関連試験
ITIL-4-Foundation-Deutsch - ITIL 4 Foundation Exam (ITIL-4-Foundation Deutsch Version)
ITIL-4-Foundation-JPN - ITIL 4 Foundation Exam (ITIL-4-Foundation日本語版)
関連する認定
ITIL Foundation Certification
ITIL 4
ITIL Practitioner Certification
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー