Where would an interior designer specify electrostatic dissipative flooring and wall materials?
A. Conference center
B. Reception area
C. Exercise room
D. Server room
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
Which characteristics are considered when specifying window treatments to reduce heat gain in an office space?
A. High R-value, low-emissivity, and a light fabric color
B. Low R-value, high-emissivity, and a light fabric color
C. High R-value, low-emissivity, and a dark fabric color
D. Low R-value, high-emissivity, and a dark fabric color
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
Which method of collecting client data allows a designer to gather an objective record of events?
A. Survey
B. Focus group
C. Interview
D. Observation
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
The laws of perception, proximity, closure, continuity, and similarity are part of which theory?
A. Gestalt
B. Third place
C. Integration
D. Maslow's
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
What is the MINIMUM dimension (Y) of the conference room shown, if X is a secondary means of egress?

A. 16'-0" [4.9 m]
B. 14'-6" [4.4 m]
C. 15'-0" [4.6 m]
D. 15'-6" [4.7 m]
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
A client has approved concept sketches for a three-dimensional wall treatment. The treatment will be constructed using multiple finishes in an intricate design. Which document or drawing is MOST important to include in the construction documents and drawings to explain how interlocking finishes should be constructed?
A. Details in section
B. As-built (record) drawings
C. Finish specifications
D. Construction elevations
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
After completing programming research for a private residence, what is the BEST tool for summarizing the spatial requirements?
A. Criteria matrix
B. Rough floor plan
C. Orthographic diagram
D. Stacking diagram
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
A client is looking at toilet compartment options that provide ease of cleanability when it comes to mopping the floor. Which option would be the most suitable?
A. Overhead-braced compartments
B. Floor-anchored compartments
C. Floor-and-ceiling compartments
D. Ceiling-hung compartments
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
1059 お客様のコメント





小田** -
試しの態度でPass4TestのIDFXの問題集を購入してみて本当に合格した。