最新なEsri EAPA_2025問題集(77題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なEsri Associate Level EAPA_2025問題集を提供し、それをダウンロードしてから、EAPA_2025試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:EAPA_2025
  • 試験名称:ArcGIS Pro Associate 2025
  • 問題数:77 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-10-12
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
A GIS technician wants to perform spatial analysis for an area of interest extending in an east-to-west orientation. The technician needs to preserve the shape of the data.
Which projection should the technician use to minimize distortion?
A. Hotine oblique Mercator
B. Transverse Mercator
C. Lambert conformal conic
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A GIS analyst is using the Raster Calculator to determine the best location to start a coffee tree farm. The soil should be deep sandy loam (represented by class code 5 in raster) or fertile volcanic red earth (class code 12).
Temperatures should remain between 17.8 to 21.1 degrees Celsius (64 and 70 degrees Fahrenheit), and the area should get at least 60 inches (1.52 meters) of rain per year.
Which expression should be used to produce suitable areas?
A. ("Temperature" <= 70) & ("Temperature">=64) & ("SoilType"=5) | (SoilType=12) &("Precipitation"
>=60)
B. (Precipitation>='60') & (Temperature <= '70') & (Temperature>='64') &((SoilType='5') & (SoilType='12'))
C. ("Precipitation">=60) &(("SoilType"=5)|(SoilType=12)) &("Temperature" <= 70) &("Temperature"
>=64)
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
An organization with many editors needs to know when features have been created and edited, as well as who edited the features.
Where should the GIS administrator enable this capability?
A. The Design options accessed by right-clicking the shapefile
B. The Manage options accessed by right-clicking the feature dataset
C. The Manage options accessed by right-clicking geodatabase
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
In which scenario should projecting on the fly be used?
A. Making edits with high accuracy standards
B. Performing exploratory data analysis
C. Calculating the area of the polygons
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A GIS analyst has an electrical line feature class that contains attributes such as wire gauge and amperage.
The analyst wants to limit acceptable values during the editing process for amperage based on the choice of wire gauge.
Which type of attribute rule should be used?
A. Validation rule
B. Calculation rule
C. Constraint rule
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A GIS specialist has a feature class of flights that contains information such as origin city, destination city, and the length of time that the flight was delayed. The specialist needs to display this information in a chart and aggregate the delayed time as an average.
A. Matrix heat chart
B. Scatter plot
C. Box plot
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A GIS specialist is spending too much time editing text (for example, formatting and placement) associated with specific dynamic features in a series of maps they create regularly. The specialist wants to have fine- grain control of each feature's associated text.
Which method is most efficient?
A. Text map notes
B. Graphic text
C. Annotation
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
A GIS analyst performs an overlay operation between a city polygon layer and voting districts. The analyst observes multiple tiny slivers that are created because the boundaries of the city layer do not exactly overlap the boundaries of the voting district layer.
Which environment variable should the analyst use to avoid this in the future?
A. Setting an M tolerance value
B. Setting an XY tolerance
C. Using cell alignment
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料でAssociate Level試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のEAPA_2025問題集は印刷されることができ、ソフト版のEAPA_2025問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のEAPA_2025問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のEsri EAPA_2025学習教材を持っていることを保証します。

Esri EAPA_2025 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Core Payroll Concepts: This section of the exam measures skills of Payroll Specialists and covers the fundamental principles of payroll operations. It focuses on worker classification, compliance with the Fair Labor Standards Act, employment tax handling, and management of employee benefits. Candidates must understand employee and employer forms, professional responsibility in payroll management, and methods and timing of employee compensation to ensure accurate and lawful payment practices.
トピック 2
  • Calculation of the Paycheck: This section of the exam measures skills of Payroll Analysts and covers the detailed components involved in calculating employee pay. It focuses on regular and fringe compensation, tax calculations, and both involuntary and voluntary deductions. Candidates are required to accurately determine employer contributions and total payroll amounts to ensure precise and compliant paycheck processing.
トピック 3
  • Payroll Administration and Management: This section of the exam measures skills of Payroll Managers and covers administrative oversight and leadership within payroll departments. It includes establishing and enforcing payroll policies, developing management practices, and ensuring effective communication and customer service. Candidates are also evaluated on their ability to manage staffing, promote employee development, and maintain essential core competencies within payroll teams.
トピック 4
  • Audits: This section of the exam measures skills of Payroll Auditors and covers the internal and external auditing processes of payroll operations. It focuses on implementing internal controls, ensuring system integrity, and maintaining compliance with audit policies and procedures. Candidates must understand how to assess third-party controls and coordinate audit activities to safeguard payroll accuracy and financial accountability.

参照:https://www.esri.com/training/catalog/66841ddda334270028d66050/arcgis-pro-associate-2025/

弊社のEAPA_2025問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のEAPA_2025問題集は100%の正確率を持っています。弊社のEAPA_2025問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のEAPA_2025問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のEAPA_2025問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のEAPA_2025問題集はあなたがEAPA_2025認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のEAPA_2025試験「ArcGIS Pro Associate 2025」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、EAPA_2025試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のAssociate Level問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのEsri EAPA_2025問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Esri EAPA_2025問題集は最新のEsri EAPA_2025試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのEsri EAPA_2025問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

1125 お客様のコメント最新のコメント

Uesugi - 

EAPA_2025試験の概要もちゃんとあり、基礎的な内容から書かれています。EAPA_2025合格に必要な力を手に入れました。

Isaka - 

先週購入したEAPA_2025のPDF版とソフト版にて学習後、受験して合格できました。
担当者のおっしゃった通り、質問と解答をきちんと暗記すればokです。
ありがとうございました。

Midorikawa - 

EAPA_2025の問題集に応用力を身に付け、足りない知識を補充する!知識の定着をはかる!

鹫巣** - 

これ一冊を覚えれば、かなり有利に試験を進められると思います。EAPA_2025学習の締めとしては、最適だと思います。

原な** - 

最高です!一回試験に受けて合格になりました。Pass4TestのEAPA_2025問題集を強くお勧めたいです。

Nakazawa - 

認定資格EAPA_2025を無事取得しました。正式試験には9割以上出ました。模擬試験だけに頼より大丈夫だと思います。本当にいい参考書です。ありがとうございました。

Hidaka - 

過去問でどのくらいの結果が出るか楽しみです。
EAPA_2025の問題を解きながら解説も理解できるので学び易いと思います。Esri好き

Sakurai - 

EAPA_2025を受験し、合格しました。
模擬試験を繰り返し、出題範囲が少し異なるのでよかったのです。
合格のみ目的とすればこのテキストで十分可能です。ありがとうございました。

新谷** - 

品質は素敵です。内容は全面的で、覚えやすいです。みんなのEAPA_2025試験に合格することを保障できます。

Okamoto - 

Pass4Testのおかげでスラスラ内容を理解できます。この一冊やり抜けば、余裕があれば別途問題集もやれば合格が視野に入ると思います。

波希** - 

一問一問実際に手を動かして書いてみる練習で合格を手にしました。Pass4Testの問題集はいつも素敵でございますね。

Okita - 

EAPA_2025の問題集は明確でわかりやすかったです。そしてきのう試験に受かりました。前にもPass4TestにEUNA_2024とかEAEP_2025を買って全部合格したもん。

Kumakiri - 

試験に出てくる内容のほとんどがこの問題集に収めていて、本当に助けになりました。これを使ってEAPA_2025不合格になるわけがないよ

古柴** - 

EAPA_2025自学者向けの教科書だと思います。Pass4Testさん本当にありがとうございます。実質4日での合格です。

西尾** - 

1回目でPassした!こんなに簡単に合格することなんて本当に思わなかった!
Pass4Testのお陰です。助かります。

辺见** - 

試験に合格するために必須の基本知識がこのEAPA_2025問題集一つでで短時間に修得できると思います。ありがとねPass4Testさん

星罗** - 

EAPA_2025自習効果は高いと思います。
予備試験の答案も奇をてらわない無難な構成のものが掲載されており、Pass4Test高印象です。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。