最新なSalesforce Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集(125題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSalesforce Consumer Goods Cloud Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集を提供し、それをダウンロードしてから、Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional
  • 試験名称:Salesforce Consumer Goods Cloud Accredited Professional
  • 問題数:125 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-05
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Universal Connect (UC) offers only Internet service. However, they plan on extending their offering to include TV services for their existing customers. Fulfillment of Internet and TV orders will only require customers to activate one access line.
A Consultant plans on mapping Internet and TV products to the same technical product for the access line using decomposition, but there is a common attribute called "Installation Type" on the Internet and TV offer.
What will the Consultant see as a result if the customer orders Internet and TV together?
A. An error at run time; no value will be assigned to the attribute "Installation Type" on the technical product.
B. No errors will be returned; the value for "Installation Type" on the technical product will be set to the most recently modified attribute.
C. No errors will be returned; the "Installation Type" will be copied as empty/null after decomposition on the technical product.
D. An error at design time; an error will be returned while configuring the decomposition relationships because of the duplicate attributes.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
ABC Telecom is using Communications Cloud for their enterprise customers. ABC Telecom has a requirement wherein assets must be synchronized to the assurance platform as soon as the sale or MACD order completes fulfillment for wholesale products. There are about 5,000 orders placed by each reseller throughout the day. There are hundreds of active reseller users present in the system.
How should a Consultant recommend that ABC Telecom integrate Communications Cloud with their assurance platform?
A. Use Platform Events and GetAsset API
B. Use Industries Order Management to inform the assurance platform as part of the orchestration plan
C. Use an on-demand data pull from Communications Cloud using the REST API from Service assurance
D. Use a Bulk API connector via middleware
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A consultant for Northern Trail Outfitters (NTO) company advises NTO to leverage Visit Recommendations for the field team. Which build option ensures the strategy is scalable to meet the requirements of NTO?
A. Build the strategy using Flow Builder.
B. Build the strategy using an Apex class.
C. Build the strategy using Workflows.
D. Build the strategy using Process Builder.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
United Telecom's (UT) current architecture has two systems, one which is sales facing (internal) and the other which is external facing (web channels). Currently, the product catalog is maintained separately in both systems. As part of their digital transformation, UT has introduced Communications Cloud.
What approach should a Consultant recommend for maintaining the product catalog during their digital transformation?
A. Maintain the product catalog in Communications Cloud and periodically synchronize to the web channels automatically.
B. Manage the product catalog internally using Communications Cloud and use Cart APIs to expose the product catalog to web via OmniOut.
C. Maintain the product catalog in Communications Cloud Enterprise Product Catalog and use Digital Commerce APIs to extract the catalog to the web channels.
D. Introduce a new product catalog primary application that will synchronize both Communications Cloud and the web channels when updates occur.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
When performing a search in an inventory check task which products are considered for the search?
A. All products in the organization
B. All products owned by the user
C. All products associated with the retail store
D. All products created by the user
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A Company by the name of Northern Trail Outfitters(NTO) leverages top industry professionals to manage direct store delivery. How should a consultant explain the power of Consumer Goods Cloud's Einstein for CG- Visit Recommendations feature to NTO?
A. Einstein for Consumer Goods Cloud is a great tool,but like all software Consumer Goods Cloud is a work in progress. Updates to resolve the functionality gaps of professionals aren't likely to occur until one of the three yearly releases.
B. By adopting the Einstein for CG - Visit Recommendations on the Consumer Goods Cloud the existing workforce can be terminated and replaced with more affordable lay workers to increase margins
C. By adopting the Einstein for CG- Visit Recommendations with the consumer goods cloud, Professionals can focus on these work while having information served to them that will support them in being competitive
D. Consumer Goods Cloud Einstein for CG - Visit Recommendations feature is natively powered by market research data enabling comprises to target customers by leveraging big data and competitors performance
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which three Consumer Goods Cloud(CGC) objects are linked to the product2 object in the CGC data model?
A. Assortment Product
B. Delivery Product
C. Promotion Product
D. Assessment Task Product
E. Store Product
正解:A,C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which of the following represent the three ways of performing a promotion check during an in-store visit?
A. Individual product, Product Coupons, and Volume Promotion
B. Unit Promotion, Product Category, and Product Coupons
C. Clearance Promotion, Volume Promotion, and Product Coupons
D. General Promotion, Individual Product, and Product Category
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
Where are the results (actual values) of Custom Task KPIs stored?
A. In the custom object.
B. In the Visit Record
C. In the Retail Store KPI record
D. In the Retail Visit KPI record
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社のConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集は100%の正確率を持っています。弊社のConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集はあなたがConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional試験「Salesforce Consumer Goods Cloud Accredited Professional」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

Salesforce Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Data Setup: In this topic, the Salesforce Consumer Goods Cloud Consultant demonstrates expertise in configuring data for effective operations. Proficiency is measured in areas such as Action Plan Setup, Planogram Setup, Product Setup, Promotion Setup, Retail Store KPI Setup, and Store Setup. Consultants must show the ability to configure these elements to ensure accurate and actionable data supports retail activities.
トピック 2
  • Visit Execution: This topic evaluates the ability of the Salesforce Consumer Goods Cloud Consultant to manage field visit workflows, including creating and executing Custom Tasks, overseeing Direct Store Delivery, and performing checks for Inventory, Planograms, and Promotions. Consultants must also demonstrate skill in using Surveys to gather insights during visits, ensuring adherence to store objectives.
トピック 3
  • Analytics: In this topic, the Salesforce Consumer Goods Cloud Consultant must show proficiency in using analytics to extract actionable insights from sales data. Sub-topics include creating and interpreting dashboards to evaluate team performance, store performance, and product performance, driving informed decisions.

参照:https://trailheadacademy.salesforce.com/certificate/exam-consumer-goods-cloud-ap---AP-204

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional学習教材を持っていることを保証します。

弊社のConsumer Goods Cloud問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSalesforce Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Salesforce Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集は最新のSalesforce Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSalesforce Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でConsumer Goods Cloud試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集は印刷されることができ、ソフト版のConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

1355 お客様のコメント最新のコメント

Miyashita - 

Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional解説が丁寧で分かりやすいのでしっかりと頭に入ってきます。一通り目を通しておくといろいろ参考になると思います。

久留** - 

Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集の内容が見やすく表記されていて、理解しやすかった

Minami - 

きっちりと情報がまとまっているし読みやすいです。Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional知識も経験も無しにいきなりこの試験から受けるという方はいないでしょうし、これで十分だとは思いますが。

高*澪 - 

初心者に優しい問題集になっており、無事、試験に合格することができました。本当に助かりました。誠に有難うございます

Sakata - 

解説が充実しており、とてもわかりやすかったです。このConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集を購入して今回合格出来ました。

Kojima - 

昨年度、問題で10点足りず不合格となってしまいました。
Pass4TestのConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集を使って勉強し、合格することができました。

松下** - 

私はフィリピン出身です。試験に合格するにはConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional試験ガイドで十分です。

鹤海** - 

アプリバージョン最高でした。しっかりConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professionalの問題覚えられるから。隙間時間にも学習が進められる。

Yamaguchi - 

Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional基本的なところから解説してくれるので、
とてもわかりやすいです。コレを見えると改めてわかることが多かったので社会人前に呼んでおくのもいいなと思いました。

长田** - 

Pass4Testから提供されたこのConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集一つで習得できました。今回は試験に受かりそうです。

渡辺** - 

二つの問題集を買い、全ての問題を暗記して、早速受験してみて、Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional AP-204二つも無事に合格したよ。使いやすかった。

Takushi - 

Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集の問題はなぜか本番試験にほぼ出てて、高いスコアで合格するには十分ですね。

弥永** - 

すべての問題を暗記して言ったら絶対合格すると思うよ。詳細な解説だお気に入りです。

Miyamoto - 

Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集のPDF版を購入しました。この問題集を使って、私は試験の問題を答えられて、合格しました。
ありがとうございました。

Hino - 

この1冊に詰まっています。Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional合格に必要な力を手に入れました。ゼロから丁寧に解説されていて解りやすい。

Mizuho - 

本当に助けになりました。これを使ってConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional不合格になるわけがないよ
情報量とみやすさのバランスが完璧です。

Toriike - 

私は1週間前にConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional問題集のみを準備しましたが、高得点で試験に合格しました。出題分野を幅広く網羅し、側注付きで理解しやすい参考書だなっていう印象です。

片冈** - 

このConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professionalは初心者にとってはわかりやすい素晴らしい問題集になっております。試験に受かりましたよ。

Hagiwara - 

これConsumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional一冊あれば十分に事足りると私は思いました。わかりやすい!ありがとうございました。

三上** - 

問題や擬似問題集と回答などもあり、Consumer-Goods-Cloud-Accredited-Professional1冊で試験に対応できる良い本だと思います。ありがとうございました。

小宫** - 

本当に素晴らしい問題集です。満点を取りました。
当日の問題とうり二つの問題がでた時には感謝感謝でした。
ありがとうございました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。