live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C_THR95_2011問題集

C_THR95_2011

試験コード:C_THR95_2011

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Career Development Planning and Mentoring 1H/2020

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-22

問題と解答:92 Q&As

C_THR95_2011 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C_THR95_2011 資格取得

質問 1:
Where do you navigate to import expected ratings for competencies in Admin Center?
Please choose the correct answer.
Choose one:
A. Import/Export/Update Development Plan Template
B. Import Development Goals
C. Import/Export/Update Learning Activities Template
D. Import Job Roles
正解:D

質問 2:
Which of the following best practices does SAP SuccessFactors recommend for the Role Readiness Form?
There are 2 correct answers to this question.
Choose:
A. Include this form in the Dashboard processes that are used for current performance reporting.
B. The route map should be Employee --> Employee HR --> Completed
C. Do NOT calculate an overall performance rating with this form
D. Verify that your performance ratings are the latest or most recent.
正解:A,B

質問 3:
What can you edit on the Goal Creation Notification e-mail template?
There are 2 correct answers to this question.
Choose:
A. The goal plans which are affected by settings of this notification
B. The e-mail subject and body of the notification
C. The recipient of the notification
D. The trigger of the notification
正解:A,B

質問 4:
Your customer wants you to add a Role Readiness Form in different locales.
Where do you add the following tag block in the Career Worksheet template?
There are 2 correct answers to this question.

Choose:
A. After <field-definition>
B. After <text-replacement>
C. Before the first field-definition
D. Before <plan-layout>
正解:B,C

質問 5:
Your customer wants to integrate Career Development Planning and Learning Management System?
What must you enable in Web Services?
Please choose the correct answer.
Choose one:
A. SFAPI
B. SF Web Service
C. Partner Web Service
D. User Web Service
正解:A

質問 6:
Your customer instructs you to change the name of the Role Readiness Form.
Where do you edit the form title in Admin Center?
There are 2 correct answers to this question.
Choose:
A. Company System and Logo Settings
B. Manage Templates
C. Form Template Settings
D. Text Replacement
正解:B,C

質問 7:
Which of the following key elements can be displayed for the role node in the Career Path?
There are 3 correct answers to this question.
Choose:
A. Number of successors for this role
B. Role Description
C. Number of people holding this role
D. Job Code
E. Number of skills needed to take the job role
正解:B,C,D

質問 8:
Your customer wants to use Career Path v2. Which activities do you perform in Admin Center?
There are 3 correct answers to this question.
Choose:
A. Set Security within the Career Path object
B. Grant the Configure Object Definition permission
C. Define the Miscellaneous Permissions
D. Enable the Generic Object
E. Enable Career Path v2
正解:B,C,E

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_THR95_2011問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_THR95_2011学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_THR95_2011問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_THR95_2011問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
C_THR95_2011 関連試験
C_TS420_1809 - SAP Certified Application Associate – SAP S/4HANA Production Planning and Manufacturing (1809)
C-TS460-1909 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sales 1909 Upskilling
C-TS450-1709-JPN - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sourcing and Procurement (1709) (C_TS450_1709日本語版)
C_S4CSV_2105 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud (public) - Service Implementation
C_ARCIG_2102 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Integration with Cloud Integration Gateway
関連する認定
SAP Certified Technology Professional
SAP Certified Development Associate
SAP Certified Development Specialist
SAP Certified Application Professional
SAP Certified Development Professional
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー