最新なATD CPTD問題集(173題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なATD Talent Development CPTD問題集を提供し、それをダウンロードしてから、CPTD試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:CPTD
  • 試験名称:The Certified Professional in Talent Development
  • 問題数:173 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-04
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
A talent development (TD) professional has been asked to deliver training in support of the corporate strategic plan to increase sales revenues. What is the first question the TD professional should ask the stakeholders?
A. Why are sales revenues down?
B. By how much are revenues expected to be increased?
C. What specific issues is this initiative intended to address?
D. Should certain sales representatives be targeted for this training?
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which approach best demonstrates an organization's learning culture?
A. Measuring change to identify improvement opportunities
B. Investing adequate time and capital into employee training
C. Setting measurable training outcomes and mapping them to the business
D. Leveraging technology for higher employee engagement
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which is the most effective way for a facilitator to incorporate adult learners ' previous experience?
A. Utilize case studies detailing typical experiences
B. Invite discussions on the content
C. Link objectives to internal motivators
D. Provide significant practice with feedback
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which is an example of both learning through experience and learning through influence by interactions with people?
A. Constructivism
B. Conceptualism
C. Relativism
D. Behaviorism
正解:A

質問 5:
Which is the most beneficial action a manager can take to impact an employee ' s career development?
A. Offer the employee a mentorship opportunity.
B. Help the employee create a personal development plan.
C. Offer the employee a promotion to a higher level.
D. Help the employee improve self-awareness.
正解:B

質問 6:
A talent development (TD) professional has been asked to analyze training effectiveness in relation to company finances. Specifically, management wants to know if the training will pay for itself in 18 months.
Which tool should the TD professional use?
A. Price to earnings ratio
B. Break-even analysis
C. Return on investment (ROI)
D. Fixed costs to total labor ratio
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
An operations director for a retail call center asks a talent development (TD) manager to analyze the recent rise in incorrect orders, which are up 40% in the past month.
Which action(s) should the TD manager take to determine the root cause(s)?
A. Create a plan for retraining employees.
B. Analyze recent staffing.
C. Identify and interview employees who are making mistakes.
D. Request a report on recent online retail trends.
E. Conduct employee focus groups.
F. Analyze data regarding recent orders.
G. Review recent organizational changes.
正解:B,C,F,G

質問 8:
A talent development (TD) professional is asked to offer training to entry-level employees on a new online software that will change many processes in their work. Which is the best way for the TD professional to prepare a learner-centered course?
A. Research how the new online software works, collect screenshots for job aids that will be distributed during the training, and outline the training in a logical order based on the steps of the new process to match the job aids
B. Collect information on the employees ' current job functions and how the software will change their work, understand employees ' fears about the new software, and research how the new software will benefit them
C. Research how the new processes will flow, outline the training in sequential order based on the processes, and verify with subject matter experts that the content is correct
D. Collect information on what the organization expects from employees, research commonly used terms, and understand potential barriers to learning
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料でTalent Development試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のCPTD問題集は印刷されることができ、ソフト版のCPTD問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

ATD CPTD 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Developing Professional Capability: This section of the exam measures skills of Instructional Designers and focuses on the core functions of talent development such as adult learning theories, instructional design, facilitation, use of technology, content curation, leadership development, coaching, and evaluating impact. It emphasizes designing and delivering effective learning solutions that align with learner needs and organizational goals.
トピック 2
  • Building Personal Capability: This section of the exam measures skills of Learning & Development Specialists and covers areas that enhance individual effectiveness in talent development roles. It includes communication, emotional intelligence, collaboration, cultural awareness, project management, and ethical behavior, focusing on how professionals interact, lead, and manage themselves and others effectively within organizational contexts.
トピック 3
  • Impacting Organizational Capability: This section of the exam measures the skills of Organizational Development Consultants and involves applying talent strategies that align with business objectives. It includes business acumen, consulting, culture shaping, performance improvement, talent strategy, change management, and data analytics. The focus is on driving organizational performance and ensuring future readiness through strategic talent development.

参照:https://www.td.org/certification/cptd/introduction

弊社のTalent Development問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのATD CPTD問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。ATD CPTD問題集は最新のATD CPTD試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのATD CPTD問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のCPTD問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のCPTD問題集は100%の正確率を持っています。弊社のCPTD問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のCPTD問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のCPTD問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のCPTD問題集はあなたがCPTD認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のCPTD試験「The Certified Professional in Talent Development」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、CPTD試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のCPTD問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のATD CPTD学習教材を持っていることを保証します。

弊社に問い合わせ:

 サポート: [email protected]

関連する認証

HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

781 お客様のコメント最新のコメント

Uchida - 

私は1週間前にCPTD問題集のみを準備しましたが、高得点で試験に合格しました。出題分野を幅広く網羅し、側注付きで理解しやすい参考書だなっていう印象です。

Kawashima - 

1度目で楽にCPTDの試験に合格できた。勉強時間は20時間ほど。Pass4TestのCPTD問題集のおかげです。

Nagase - 

簡単にCPTD試験を受験します。RSEを購入して再度受験します。

Ohotsuka - 

Pass4Test基本書の部分も解説など非常に丁寧
一から十までわかりやすく書いてあるこのテキストは丁度よいCPTD問題集といえます。

浅见** - 

仕事が忙しいので、試験に準備する時間が足りない。でも、CPTDのPDF版問題集を購入して、電車の中で勉強できる。二週間に勉強して、試験に高い点数で合格しました!ありがとうございました!

山*梓 - 

Pass4Testの問題集は他の本より安い上にしっかり知識を身に着けられるから安心

鬼束** - 

CPTD基礎がほぼゼロなので、Pass4Testのこの試験対策書はわかりやすく大変助かった。2週間で合格した。

つち** - 

加点ポイント高いです。Pass4Testさんのお陰でいい内容に出会いました。幸せです。

Wakatsuki - 

今日は、CPTD試験に合格しました。CPTD学習教材に信頼を持って、試験に合格した友人もいます。

森*美 - 

CPTD試験に合格することは私にとって難しいですが、CPTD問題集を利用して合格しました。本当に嬉しかったです。

Matsunaga - 

Pass4TestのCPTDテキストの内容もほぼ全部カバーできていると感じた。その分、中身が濃く、いきなりこのテキストを使うと行き詰るかも。いちばんやさしい解答があるのは非常に良い。まとまってる。

小野** - 

内容はとにかくわかりやすく、初心者に優しい問題集になっており、無事、CPTD試験に合格することができました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。