To place reliance on a point-in-time assessment report, the issue date must be within two years from the assessment fieldwork start date. [0078]
A. False
B. True
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
What type of deficiency would be identified in the following Requirement Statement scoring scenario?
* Policy = 50%
* Process = 50%
* Implemented = 75%
* Measured = 0%
* Managed = 0%
A. Not enough information to determine
B. Gap
C. No deficiency
D. Required CAP
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
Select the steps required for the Interim Assessment: (Select all that apply) [0046]
A. Completing the assessor assertions
B. Testing all Requirement Statements from the initial assessment
C. Confirming the in-scope environment had no significant changes
D. Testing all CAPs (Corrective Action Plans) identified in the initial assessment
E. Testing all randomly selected Requirement Statements chosen by the MyCSF tool
正解:A,C,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
When creating different scenarios for an assessment where the scope has yet to be fully defined, which option allows you to see the difference in Requirement Statement counts without updating the object itself? [0181]
A. Applicable Controls
B. Preview Changes
C. Preview Profile
D. Create Assessment
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
What frameworks are the HITRUST CSF built upon? (Select all that apply) [0005] NIST SP 800-53
A. NIST SP 800-37 Rev 1
B. ISO 27001/2
C. HIPAA Omnibus Rule
D. ISO 27799
正解:B,C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
Can multiple assessments be performed on your organization simultaneously?
A. No
B. Yes
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
An r2 certification is good for how many years?
A. Until there has been a significant change in the in-scope environment
B. Two years provided an interim assessment is performed and interim requirements are met
C. Two years regardless
D. Two years provided an interim assessment is performed, all CAPs have been remediated, and all N/As discharged
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
The Subscribers Comments field should be populated with the rationale for any requirement statement marked not-applicable (N/A).
A. False
B. True
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
1106 お客様のコメント





Kakuta -
HITRUSTのこのCCSFP問題集の問題を暗記して試験に受けてみて、試験の内容がほぼ問題集の内容に一致していてびっくりしました。スムーズにかけたし、合格することもできました。