How do Metro-DR and Regional-DR differ in terms of disaster recovery planning?
A. Regional-DR requires less data synchronization
B. Metro-DR is less concerned with geographic diversity
C. Metro-DR typically has lower latency and faster recovery times than Regional-DR
D. Metro-DR operates over longer distances than Regional-DR
正解:C
質問 2:
What is a primary consideration when designing a multi-tenant architecture?
A. Data isolation between tenants
B. Ensuring data overlap between tenants
C. Reducing the scalability of resources
D. Ensuring data overlap between tenants
正解:A
質問 3:
What must be created to enable the Cloud Pak for Data platform to use a company's custom CA certificate to validate certificates from internal servers?
A. A secret containing a wildcard certificate for all internal servers.
B. A secret that contains the company's CA certificate.
C. A configmap that contains all internal server certificate chains.
D. A configmap that contains the company's CA certificate.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
What registry permissions does OpenShift cluster node require?
A. While the bastion node pushes to the private registry, only the worker nodes pull images.
B. All nodes must be able to push to and pull from the registry.
C. Only the bastion node should be able to reach the registry.
D. Only the master nodes ever require registry access.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
Which of the following are components of identity management systems? (Select two)
A. Authentication
B. Risk analysis
C. User provisioning
D. Tokenization
正解:A,C
質問 6:
How does integrating Security Information and Event Management (SIEM) with other security systems benefit an organization?
A. It decreases the importance of access control.
B. It enhances real-time analysis and correlation of security alerts.
C. It reduces the need for data encryption.
D. It simplifies user password management.
正解:B
質問 7:
Which of the following IBM Cloud Pak for Data services are essential for real-time data analysis and decision-making? (Select two)
A. Watson Studio
B. Db2 Event Store
C. Decision Optimization
D. Watson Knowledge Catalog
正解:B,C
質問 8:
What is a primary benefit of using watsonx.data over traditional data warehouse solutions?
A. Lower data latency
B. Reduced data flexibility
C. Increased data redundancy
D. Limited data scalability
正解:A
質問 9:
Why is it crucial to understand the benefits of watsonx.data over traditional data warehouses?
A. To leverage advanced analytics and machine learning capabilities
B. To maximize data storage costs
C. To reduce data processing speed
D. To limit scalability and flexibility
正解:A
1032 お客様のコメント





樋口** -
C1000-173試験対策のテキストです。
豊富な補足解説が理解を深める