live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C-EPMBPC-11問題集

C-EPMBPC-11

試験コード:C-EPMBPC-11

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP Business Planning and Consolidation 10.1 and 11.0

バージョン:V12.75

最近更新時間:2021-06-17

問題と解答:180 Q&As

C-EPMBPC-11 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C-EPMBPC-11 資格取得

質問 1:
Which of the following delivered task profiles allows you to maintain environment? (1)
A. System Admin
B. secondary admin
C. system security
D. primary Admin
正解:A

質問 2:
Which default function task type always includes Appset maintenance
A. System
B. Secondary
C. Administration
D. Primary
正解:A

質問 3:
What activities are possible while running a data management package in BPC for NetWeaver?
A. Importing master data attributes
B. Importing master data descriptions
C. Importing transaction data
D. Loading data from Info Providers
E. Importing master data hierarchies
正解:B,C,D

質問 4:
What tasks are accomplished during full optimization in BPC for NetWeaver? (2)
A. Updating DB statistics for the InfoCube
B. Compressing and indexing the InfoCube
C. Closing the open request after posting 50,000 records
D. Executing a data model analysis and alerting if the data model can be improved
E. Creating a copy of the MultiProvider for the BPC Application
正解:E

質問 5:
Each Work Book contains two work sheets. Identify them: (2)
A. One sheet contains the dynamic formatting
B. Report contents
C. Analysis
D. One sheet contains the template
E. Info graphics
正解:A,D

質問 6:
Which properties are required to carry out currency translation for legal consolidation? (2)
A. DIMLIST in the account type dimension
B. RATETYPE in the account type dimension
C. CURRENCY in the entity type dimension
D. FX_DIFFERENCE_ONLY in the category type dimension
E. STORE_GROUP_CUR in the currency type dimension
正解:B,C

質問 7:
You are working in BPC Standard. Which of the following dimension type are required for an ownership type
model? (3)
A. Audit
B. Intercompany
C. Account
D. Currency
E. Group
正解:B,C,E

質問 8:
You want to calculate revenues as a product of the unit sold and price for unit and save the results in database
How can you achieve this? (1)
A. Use the logic script
B. Use business rules
C. Use the worksheet logic
D. Use the dimension member formulas
正解:A

質問 9:
Your customer wants to use a unique business rule to translate currency for selected entities. Which property
do you set for the selected entities to meet this requirement? (1)
A. CURRENCY_TYPE
B. FXJTYPE
C. GROUP_CURRENCY
D. RATETYPE
正解:B

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC-EPMBPC-11問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C-EPMBPC-11学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC-EPMBPC-11問題集は印刷されることができ、ソフト版のC-EPMBPC-11問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
C-EPMBPC-11 関連試験
C_TS420_1809 - SAP Certified Application Associate – SAP S/4HANA Production Planning and Manufacturing (1809)
C-TS460-1909 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sales 1909 Upskilling
C-TS450-1709-JPN - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sourcing and Procurement (1709) (C_TS450_1709日本語版)
C_S4CSV_2105 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud (public) - Service Implementation
C_ARCIG_2102 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Integration with Cloud Integration Gateway
関連する認定
SAP Certified Application Consultant
SAP Certification
SAP Certified Specialist
SAP Certified Development Professional
SAP Certified Associate
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー