Which types of Document Properties can be added to a Main Agreement?Note: There are 2 correctanswers to this question.
A. Intrinsic Properties
B. Editable Properties
C. Lookup table Properties
D. Read-only Properties
正解:B,D
質問 2:
You are creating a standard clause in the Clause Library which will be used in multiple assembled documents.
What clause type should you select?
A. Fallback clause
B. Empty clause
C. Preferred clause
D. Alternate clause
正解:C
質問 3:
Which of the following documents are designed to capture contract-line item pricing within the SAP Ariba suite of solutionsNote: There are 3 correctanswers to this question.
A. Contract attributes
B. Main agreement
C. Contract terms
D. Contract line items
E. Contract compliance request
正解:C,D,E
質問 4:
What changes occur when SAP Ariba Contracts is suite-integrated with SAP Ariba Buying?Note: There are 2 correctanswers to this question.
A. Contract workspaces are required to be approved in SAP Ariba Buying.
B. Supplier master data is shared between SAP Ariba Buying and SAP Ariba Contracts.
C. Suppliers must register on the SAP Business Network before you can assign them to a contract workspace.
D. Compliance contracts are created within contract workspaces.
正解:B,D
質問 5:
When you are designing a section and clauses, and want to use numbering, how would you accomplish this in assembled
A. Set up numbering using Microsoft Word styles.
B. Set up numbering in the clause library.
C. Check the Enable Numbering option in the contract workspace template.
D. Set up numbering in Document Properties.
正解:A
質問 6:
Which term types require you to set an expiration date for the contract workspace? Note: There are 2 correctanswers to this question.
A. Evergreen
B. Perpetual
C. Auto Renew
D. Fixed
正解:C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
What is the purpose of having project groups in contract workspaces?Note: There are 2 correctanswers to this question.
A. Project groups allow assigned users to access workspaces when access control is applied.
B. Project groups can grant increased system-level permissions to users.
C. Project groups can have roles assigned that will allow members to perform certain actions.
D. Project groups control which tabs of contract workspaces can be accessed.
正解:B,C
質問 8:
Where can reports be saved to share with other users?Note: There are 2 correctanswers to this question.
A. Public Reports
B. Prepackaged Reports
C. Personal Workspace
D. Knowledge Projects
正解:A,D
655 お客様のコメント





若林** -
内容はとにかくわかりやすく、初心者に優しい問題集になっており、無事、C_ARCON_2508試験に合格することができました。