最新なIBM 000-376問題集(98題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なIBM IBM certifications I 000-376問題集を提供し、それをダウンロードしてから、000-376試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

000-376 actual test
  • 試験コード:000-376
  • 試験名称:IBM WebSphere MQ V7.0, Solution Design
  • 問題数:98 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-09
  • この試験はもう終わりました。その代わりに、新しい試験 C9530-376 を提供します。

  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
000-376日本語版クリック」
質問 1:
An application is being designed which will send updates about customers to different applications. Given the sensitive nature of the data, the sending application needs to manage which applications receive the datA. Which of the following is the best solution to ensure this?
A. All receiving applications should listen on the same queue and the sending application shouldsend separate copies of the message with attributes which allow the receiving applications tosearch the queue for their own copies.
B. All applications should listen on the same queue and after processing the message shouldupdate its header so the last application process can remove it from the queue
C. Apply the publish-subscribe paradigm (one-to-many).
D. Each application should have its own queue on which it will listen for updates
正解:D

質問 2:
An organization has a widely distributed online environment, where applications are connected via WebSphere MQ messaging. A business requirement is brought forward that certain mission critical applications record audit trail data which is to be collected in a central location. No information can be lost. A central data warehouse must be loaded daily with this information as soon as possible after end of business. Which of the following proposed solutions is best in terms of the requirement, reliability and overall performance? The audit trail data is:
A. written to a file on the local file system and transmitted to the central audit trail server via reliable file transfer over WebSphere MQ.
B. inserted into a central database table via a remote access database client under control of the local WebSphere MQ transaction.
C. inserted into a local database table under two phase commit using WebSphere MQ as the transaction manager and a bulk update is performed at end of day.
D. sent as a persistent WebSphere MQ message and forwarded to the queue manager of the central server asynchronously.
正解:D

質問 3:
Which new feature in WebSphere MQ V7.0 needs to be taken into account when WebSphere MQ solutions are deployed into mixed z/OS and distributed environments?
A. The use of WebSphere MQ Explorer for the administration of z/OS based queue managers no longer requires a license for the Client Attachment Feature (CAF) for a limited number of users.
B. WebSphere MQ Client applications from distributed environments can now directly connect to z/OS queue managers; the Client Attachment Feature (CAF) is no longer required.
C. A WebSphere MQ Client implementation on z/OS is now available, so that full WebSphere MQ no longer needs to be installed on all z/OS systems that want to participate in message queuing.
D. Queue sharing groups are now available between z/OS and other platforms; however, at least one queue manager in the group must still be hosted on z/OS.
正解:A

質問 4:
A bus company is implementing a solution which will display in real-time all bus positions on a central dashboard. Each bus is transmitting position information at regular intervals. What is the best way of implementing this solution given that there is limited bandwidth for communication?
A. Each bus updates a message in a central queue using its number as a key and the dashboardapplication reads the whole queue every few minutes.
B. Each bus updates a message in a common queue and the dashboard application reads thewhole queue every few minutes.
C. Each bus sends a message to a central queue which is read by the dashboard application
D. Each bus sends messages to a separate queue and the dashboard application checks thosequeues every few minutes.
正解:C

質問 5:
A manufacturing company is looking to provide its customers an online version of its order maintenance application. Customers will be able to check status, update the order, or delete the order. The existing solution is currently WebSphere MQ based, and the online interface will have strict performance requirements. If the customer updates or deletes an order, the message cannot be lost. Which one of the following solutions will BEST meet the requirements stated?
A. Design the query and modify operations to use nonpersistent and persistent messages respectively, and utilize two phase commit only where Necessary
B. Ensure the queue data and logs are located together on the fastest disk possible
C. Alter the channel to set NPMSPEED(FAST), and send the messages down multiple channels.
D. Port the existing application to z/OS which has the highest performance and availability qualities of service
正解:A

質問 6:
A suite of server applications is to be designed to support the graceful shutdown capabilities of WebSphere MQ implemented via the ail ifA suite of server applications is to be designed to support the graceful shutdown capabilities of WebSphere MQ implemented via the mail if quiescing feature. Which of the following best describes the use of this feature?
A. Applications using this feature will be informed of the queue manager quiescing via a completion code of MQCC_FAILED and a reason code of MQRC_Q_MGR_QUIESCING (or MQRC_CONNECTION_QUIESCING) and will be disconnected automatically. Applications are expected to periodically attempt reconnection.
B. Using FAIL_IF_QUIESCING options where valid with MQI calls, an application can finalize MQ processing, avoiding loss of data, before the queue manager is shut down.
C. When a queue manager is configured with the FAIL_IF_QUIESCING option and is being shut down, it will reject all MQI calls with a completion code of MQCC_FAILED and a reason code of MQRC_Q_MGR_QUIESCING (or MQRC_CONNECTION_QUIESCING) in order to assure fast and reliable termination.
D. Applications that have this feature activated can request an extra grace period of a configurable length that will allow them to complete critical processing before the queue manager will disconnect them.
正解:B

質問 7:
An organization uses WebSphere MQ V6 client interfaces extensively for non-critical processing. The line of business announces that an increase in transaction rates will be required soon, when a new set of clients will need to be serviced. The application suite has been performing up to expectations so far, but the new requirements will be problematic in the current environment. Which of the following new features of WebSphere MQ V7.0 can potentially be used to improve throughput for the above scenario?
A. WebSphere MQ V7.0 Clients can be configured to pool connections, to send messages without waiting for acknowledgement from the queue manager, and to asynchronously receive and cache incoming messages, before they have been requested by the receiving applications.
B. WebSphere MQ V7.0 Client channels are significantly faster than their V6 counterparts by default, so the solution designer does not need to consider any functionality changes or examine performance impacts with the new traffic.
C. No significant throughput improvements can be achieved with WebSphere MQ V7.0.
D. WebSphere MQ V7.0 Client channels can be configured to compress message data and thus save on network transmission time.
正解:A

質問 8:
An application needs to display the last published message every five minutes. What is the best way of doing this?
A. Use MQSUB with MQSO_NEW_PUBLICATIONS_ONLY and call MQSUBRQ every five minutes.
B. Use MQSUB with MQSO_PUBLICATIONS_ON_REQUEST and call MQSUBRQ every five minutes.
C. Use MQSUB with SubExpiry set to 300.
D. Use MQSUB with MQSO_PUBLICATIONS_ON_REQUEST option and SubExpiry set to 300.
正解:B

質問 9:
A company has a large network of WebSphere MQ clustered queue managers that span multiple applications. When migrating such a cluster to a new version, which one of the following is a good practice?
A. Perform a staged migration, in which queue managers are migrated one at a time.
B. At a minimum, migrate the full repositories at the same time, to avoid incompatibilities in thedefinitions that they store.
C. Migrate all the queue managers in the cluster at the same time to make sure there are noincompatibilities between versions.
D. Stage the migration, but migrate all the queue managers on a particular operating system atthe same time.
正解:A

弊社のIBM certifications I問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのIBM 000-376問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。IBM 000-376問題集は最新のIBM 000-376試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのIBM 000-376問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でIBM certifications I試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の000-376問題集は印刷されることができ、ソフト版の000-376問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社の000-376問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社の000-376問題集は100%の正確率を持っています。弊社の000-376問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社の000-376問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社の000-376問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社の000-376問題集はあなたが000-376認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社の000-376試験「IBM WebSphere MQ V7.0, Solution Design」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、000-376試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の000-376問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のIBM 000-376学習教材を持っていることを保証します。

IBM WebSphere MQ V7.0, Solution Design 認定 000-376 試験問題:

1. A solution designer has requested that several queues on a z/OS queue manager be defined with index type set to message ID, i.e., INDXTYPE(MSGID). Why would a designer use this setting?

A) It ensures that any new MSGIDs are unique as well as making the retrieval of messagesbased on message ID more efficient.
B) It allows MQGET commands to have significantly improved performance when gettingmessages by message ID.
C) The queue manager will keep an index of MSGIDs that have already been used to make surethat the message ID is unique when a new message is put.
D) It creates a permanent index of MSGIDs that are currently in use for this queue.


2. A company needs to improve availability of client connections for its distributed applications.
Which one of the following is a true statement about a new option or capability of WebSphere MQ
V7.0 that could improve availability?

A) There is a new maximum instance channel limit that can catch a client application instancethat is attempting to use an excessive number of channel connections
B) Client connections on the same server can share an instance of a channel connection,reducing the number of sockets required
C) The new MQSTAT verb can be used to determine the health of a Queue Manager, leading toquicker detection and recovery from an outage
D) TCP/IP client connections are now always full duplex, and full duplex can support earlierdetection of network failures


3. There are multiple instances of a cluster queue. Which of the following is recommended practice for the default binding (DEFBIND) parameter?

A) Allow the local WebSphere MQ administrators to define default binding as they think best foreach instance of the queue.
B) The best option is to accept the default setting for default binding on each queue manager, asit should have been given the optimal setting by its WebSphere MQ administrator.
C) Require the WebSphere MQ administrators to set default binding to the same value for allinstances of the queue in the cluster.
D) The solution designer should consult with the development team and local WebSphere MQadministrator to determine how best to configure default binding of each queue manager.


4. A WebSphere MQ application needs to connect to multiple Queue Managers at the same time. In which environment(s) is this an option?

A) (A) and (C)
B) Client applications
C) CICS
D) IMS


5. An application has to set a unique ID (MQCHAR48) in each message. What is the best place to store this ID?

A) MQMD.MsgId
B) Message Properties
C) MQMD.UserIdentifier
D) MQMApplIdentityData


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: B

0 お客様のコメント最新のコメント

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。