最新なHRCI aPHR問題集(196題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なHRCI HRCI Other Certification aPHR問題集を提供し、それをダウンロードしてから、aPHR試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:aPHR
  • 試験名称:Associate Professional in Human Resources
  • 問題数:196 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-03
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Harold has heard that it is necessary to have a diversity management program under some new federal law. What would you tell Harold about that requirement?
Response:
A. The new law won't be effective until a year after it was passed. So, there is no immediate requirement for him to worry about.
B. There is no law requiring diversity management programs, and employers should not consider moving toward such programs unless they are federal contractors.
C. The new law will require diversity management programs only for employers that have federal contracts to provide goods or services to government agencies.
D. There is no federal law requiring diversity management programs. Sophisticated employers are moving in that direction because it is the right thing to do and production results often improve.
正解:D

質問 2:
A statement that describes what the organization does and its customer base is a:
Response:
A. Vision statement
B. Statement of position
C. Mission statement
D. Lofty statement
正解:C

質問 3:
Diversity means:
Response:
A. Poor job performers must be retained if they are the last representatives of their cultural background.
B. Searching for qualified people from many backgrounds so they can be considered for a job opening.
C. Identifying at least one person from each racial group who can be appointed to a given job title.
D. The employer must hire representatives of all backgrounds even if they aren't qualified.
正解:B

質問 4:
Why was the Genetic Information Nondiscrimination Act passed by Congress?
Response:
A. Insurance companies were using genetic information to determine who would have expensive diseases in the future.
B. Employers were using the genetic information to determine racial category membership.
C. Employers were being nosy about employee health problems that they had not admitted on their job applications.
D. Insurance companies were finding it useful to know genetic information to defend against lawsuits.
正解:A

質問 5:
Which of the following compensates employees who arrive at work but find that no work is available?
Response:
A. Reporting time pay
B. On-call pay
C. Premium pay
D. Travel pay
正解:A

弊社のHRCI Other Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのHRCI aPHR問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。HRCI aPHR問題集は最新のHRCI aPHR試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのHRCI aPHR問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のaPHR問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のHRCI aPHR学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でHRCI Other Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のaPHR問題集は印刷されることができ、ソフト版のaPHR問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のaPHR問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のaPHR問題集は100%の正確率を持っています。弊社のaPHR問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のaPHR問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のaPHR問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のaPHR問題集はあなたがaPHR認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のaPHR試験「Associate Professional in Human Resources」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、aPHR試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

HRCI Associate Professional in Human Resources 認定 aPHR 試験問題:

1. Social Security, COBRA, and Medicare are examples of
Response:

A) Government-regulated benefits
B) Employer-sponsored benefits
C) Medical benefits
D) Social benefits


2. Sophia makes it a practice to call each applicant's former employers to verify employment claims and determine whether there were any behavioral problems in prior jobs. Her company is now being sued because a new hire had an automobile accident while on a delivery run.
It turned out he had a history of reckless driving charges in his past two jobs. But she wasn't told about those when she talked with the former employers. Should Sophia be worried?
Response:

A) Yes. Sophia is going to have to explain to her attorney why she hired this person when there was such a bad history of workplace behavior.
B) Yes. In this instance, she should also have conducted a search of his driving record before hiring him into a job that required driving for deliveries. She shouldn't have relied on only former employer input.
C) Yes. Almost certainly, Sophia will be blamed for negligent hiring. She has little defense. She should have found out about the new employee's previous employment issues.
D) No. She tried to get information from the previous employers and they wouldn't talk to her. She made a good faith effort. She is off the hook.


3. Jimmy has been told he can get healthcare coverage from his company because of the new Affordable Care Act. His company employs only ten people, but Jimmy is excited that he will finally get some insurance. He hasn't been feeling very good lately.
Response:

A) Jimmy might have to wait until he can arrange for insurance through one of the exchanges.
B) Jimmy is out of luck. The new law only covers employers with 50 or more people, and there is no way Jimmy will be getting health insurance under the new law.
C) Jimmy's boss just ran out of forms, but he will get some more from HR and then have Jimmy sign up for his coverage.
D) Jimmy should get an enrollment form from his boss because all employees will be covered by the new requirement that employers provide healthcare coverage to workers.


4. Deidre was disappointed in the lack of qualified responses to a recent print media advertisement, causing several of her open vacancies to exist for longer than anticipated. To expand her recruiting efforts, Deidre should utilize all of the following except which one?
Response:

A) College/universities and job fairs
B) The state employment agency
C) Employee referrals
D) Job bidding


5. Seniority will always be the determining factor in a union agreement.
Response:

A) Public agencies rely on seniority, and they are the only ones with those agreements.
B) Not always. Some union contracts will use education as the determining factor overruling seniority in the process.
C) Seniority is only used by unions that have contracts or subcontracts with federal agencies.
D) Universally, unions will rely on seniority as the determining factor for all treatment under contract provisions.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: D

1226 お客様のコメント最新のコメント

新庄** - 

試験の全範囲を網羅するオリジナル問題集です。
問題も解説も良質なので、たくさん問題を解いておきたい方にはおすすめできますね。
しかも試験の問題にも入ていて、高得点で受かりました。

矢井** - 

HRCIのこの問題集はaPHR試験合格を最短で目指す人に最適な1冊だと思います。

相沢** - 

aPHR問題集の内容が見やすく表記されていて、理解しやすかった網羅性が高い。

Motoki - 

これaPHR一冊あれば十分に事足りると私は思いました。わかりやすい!ありがとうございました。

Tsukishima - 

本日aPHR受験しました。合格できました。
こちらの問題集から、9割以上出ました。大変助かりました。

Kikuchi - 

aPHR問題集の問題はなぜか本番試験にほぼ出てて、高いスコアで合格するには十分ですね。

Takeda - 

aPHR問題集は図表が多く、丁寧でわかりやすい解説で理解しやすいです。

Takai - 

aPHR初学者のわしでも比較的習得しやすいですね。今回は合格なので、次回受験するSPHRもここPass4Testで購入させて頂きます。

Ohguro - 

初めてaPHR試験に参加し、幸い試験に合格しました。本当に助けになりました。

Miyauchi - 

おかげでaPHRを無事合格して就職始めました。これからも宜しくお願いします。

佐藤** - 

頂いたaPHR問題が大分本番のテストに出ていました。

Yasukawa - 

内容はとても試験対策になっております。信頼に値するaPHR問題集をかけて、簡単に勉強できる。本当に助かりました。

Tate - 

この問題集の網羅性が高く分かりやすくなっているので、
是非、高得点での合格を目指してもらいたいです。
HRCIさん最高です。

Saeki - 

もちろん合格することが目標ではあるが、aPHR知識としてこれだけの情報を持っていれば、仕事にも必ず役に立つ。

Yamaguchi - 

解説と演習問題を掲載しているので本番でも動じない実力を養うことができます。合格力が効率的に身に付きます。そういうところもやはりPass4Test素敵だと思う点です

Takahashi - 

試験の内容にほぼあってて凄すぎた。同僚におすすめしようと思います。ありがとうございました。

Masuko - 

aPHR試験対策の問題集として実用的です!受かないわけがないよ。

鹿野** - 

仕事でもプライベートでも役立ちます。試験に受験して、内容が暗記したaPHR問題集の問題にそっくりの問題がいくつかあって、助かりました。

Anza - 

受かりました。模擬テストはとても優れており、楽しく学習できたと思います。
今度、aPHR試験をを目指すなら絶対御社の問題集でいきたいと思います。
またよろしくお願い致します。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。