最新なSalesforce Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集(244題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSalesforce Salesforce Consultant Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集を提供し、それをダウンロードしてから、Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant
  • 試験名称:Salesforce Tableau CRM Einstein Discovery Consultant
  • 問題数:244 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-27
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Philip adds a recently created Seed Bank Orders dataset to an Einstein Analytics app for which the Mosaic Seed Bank project team has the Viewer app role. How much data in the Seed Bank Orders dataset can a project team member see?
A. Only rows designated by the App Manager
B. None of the data
C. Only rows designated by the Salesforce administrator
D. All rows and fields in the datasets
正解:D

質問 2:
Mosaic recently hired a new development coordinator, Zoe. First, Danielle grants Zoe the Einstein Analytics Platform license, but Zoe reports that she still can't access Einstein Analytics. What could be the problem?
A. An admin hasn't run a dataflow.
B. Danielle still needs to grant Zoe a permission set containing the Use Analytics permission.
C. Danielle didn't share the Mosaic app with Zoe in Einstein Analytics.
D. Danielle still needs to grant Zoe a permission set containing the Manage Analytics permission.
正解:B

質問 3:
A company used Einstein Analytics to create two datasets:
1. "Opportunity With Account- dataset, which contains data from the Opportunity standard object augmented by the Account data.
2. "Case with Account" dataset. which contains data from the Case standard object augmented by the Account data.
The company wants to build a lens showing the total number of Opportunities and Cases per Account. How can a consultant help them build this lens'
A. Use "Compare Table" to join the "OpportunityWithAccount" and "CaseWithAccount" datasets using the "Accountld" and then aggregate by Account.
B. Set up Connect Data Sources in the UI between the "OpportunityWithAccount" and "CaseWithAccount" datasets.
C. Use a SAQL query to group and join the "OpportunityWithAccount" and "CaseWithAccount" datasets then generate the results.
D. Create a recipe to generate a new dataset from the "OpportunityWithAccount" and "CaseWithAccount" datasets aggregated by Account, and use the generated dataset in a lens.
正解:C

質問 4:
A Tableau CRM consultant has just completed deployment of an analytic app containing a recipe plus several datasets and dashboards. While conducting post deployment a smoke test, the new datasets don't seem to have migrated.
What post migration step has likely been forgotten?
What post migration step has likely been forgotten?
A. Go to Analytics Settings in Setup and approve the deployment
B. Apply security predicates on datasets
C. Provide read access on the datasets
D. Run the recipe
正解:D

質問 5:
The Universal Containers company plans to upload target data from an external tool to Einstein Analytics so they can calculate the Sales team target attainments.
The target data changes every month, so the datasets need to be updated on a monthly basis. The target data is a CSV file that contains the Salesforce ID of the sales representative, the target amount, and the month of the target. For each sales representative, the file contains a target for every month of the current year as well as all previous years.
Based on this information, which operation should a consultant use with the Analytics External Data API to upload the file?
A. Update
B. Upsert
C. Overwrite
D. Append
正解:C

質問 6:
A consultant built a very useful Einstein Analytics app for the corporate Sales Operations team of a company that has multiple Salesforce Ogrs, Each Org has similar models and would like to review their data the way that the corporate Sales Operations team does. The app has been packaged and needs to be installed on the other production orgs.
What is the recommended practice to install the custom template app?
A. Change Sets
B. Rest API
C. Salesforce Managed Package
D. Metadata API
正解:C

質問 7:
A customer has a dataset consisting of over 300 unique product names. They request a prediction model with the product names included.
Which action should the Einstein Consultant take?
A. Split the analysis into multiple models will each having fewer products
B. Adjust the model to eliminate extreme values in the outcome variable.
C. Run the model using the default variables in the Product object
D. Use SKU numbers rather than product names to increase clarity.
正解:D

弊社のSalesforce Consultant問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSalesforce Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Salesforce Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集は最新のSalesforce Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSalesforce Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant学習教材を持っていることを保証します。

弊社のTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集は100%の正確率を持っています。弊社のTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集はあなたがTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant試験「Salesforce Tableau CRM Einstein Discovery Consultant」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でSalesforce Consultant試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集は印刷されることができ、ソフト版のTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Salesforce Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: 管理16%- dashboard JSON と lens クエリのための SAQL クエリ言語
- CRM Analytics 環境と設定の管理
- 視覚的な ETL インターフェースのための recipes (Data Prep) の理解
- Salesforce に分析機能を埋め込む
トピック 2: 分析ダッシュボードの設計13%- CRM Analytics のベストプラクティスと UX 設計原則に従ったダッシュボードの作成
- ダッシュボード設計要件の範囲設定、検証、および優先順位付け
- 標準 CRM Analytics テンプレートアプリの適切な使用と設定の特定
トピック 3: 分析ダッシュボードの実装19%- Lightning ページでダッシュボードをアクション可能かつアクセス可能にする
- Dashboard Inspector を使用したクエリパフォーマンスの監視と最適化
- 異なるクエリタイプを使用した選択/結果の相互作用の開発
- バージョン管理や Dashboard Publisher を使用した配信管理戦略の実装
- 比較テーブルでの windowing や時系列分析などの高度な機能の使用
- 正確なクエリタイプとウィジェットレベルのパラメータを使用したダッシュボードの設定
トピック 4: セキュリティ16%- ユーザーおよびグループの要件に基づくアプリの共有
- ユーザー、グループ、プロファイルに対するセキュリティ設定の実装
- 共有の継承とセキュリティ述語を使用したデータセットのセキュリティ設定
トピック 5: Einstein Discovery12%- Model Cards を監視して解釈し、モデルのパフォーマンスを改善または維持する
- データを評価し、予測タイプ(数値、二値、多クラス分類)を選択してモデルを構築する
- Salesforce および CRM Analytics 全体の Lightning レコードページで予測機能を有効化する
- データパラメータの調整、およびモデル改善のためのデータや列の追加/削除
- モデル結果の分析とデータ改善の提案
トピック 6: データレイヤー24%- 複数オブジェクト シナリオ向けの Dataflow 設定
- 失敗した Dataflow ジョブのトラブルシューティング
- 増分同期の設定
- 非正規化されたシーケンシャルデータセットの理解
- ソースからのデータ抽出
- Einstein データセットへのデータ変換と読み込み

Salesforce Tableau CRM Einstein Discovery Consultant 認定 Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant 試験問題:

問題 #1

In the context of Analytics, what is faceting?

A. Something only programmers can access
B. Choosing the color of the background in a graph
C. Filtering all related widgets in a dashboard by your selection
D. Representing the number of widgets on a dashboard
E. Measuring the number of significant digits of precision for a particular metric


問題 #2

A consultant built a very useful Einstein Analytics app for the corporate Sales Operations team of a company that has multiple Salesforce Ogrs, Each Org has similar models and would like to review their data the way that the corporate Sales Operations team does. The app has been packaged and needs to be installed on the other production orgs.
What is the recommended practice to install the custom template app?

A. Change Sets
B. Rest API
C. Salesforce Managed Package
D. Metadata API


問題 #3

An Einstein Analytics team created a funnel chart to show the number of opportunities in each stage. The managers who use the chart report that the funnel shows stages in alphabetical order instead of sales cycle order.
In which two ways can a consultant help them address this issue? Choose 2 answers

A. Use a dataflow to sort the stages by their internal name.
B. Use a dashboard JSON to rename stages.
C. Use a dataset XMD to rename stages.
D. Use a dataflow to rename the stages with a preceding number.


問題 #4

Which widget property allows a consultant to restrict the view to a domain bounded by the values entered'

A. Add Custom Domain
B. Add Custom Range
C. Add Filter
D. Filter by Range


問題 #5

What are the two types of bindings? Choose 2:

A. Selections bindings
B. Data bindings
C. Description bindings
D. Results binding


解説:

問題 #1
正解: C
問題 #2
正解: C
問題 #3
正解: C、D
問題 #4
正解: A
問題 #5
正解: A、D

786 お客様のコメント最新のコメント

府川** - 

試験にも合格だ。完璧。
とても有用なTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant参考書になります。

Inaba - 

Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultantに合格しました、Pass4Testありがとうございます。この問題集をしっかりやれば、まず、落ちることはないと思います。Salesforceさん、感謝です。

Sudoh - 

短い時間でTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant試験資料を勉強したら、Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant認定試験資格証明書を取得しました!嬉しかったです!

Takeda - 

これ問題集で充分対応できそう。Pass4Testありがとうございます。知識もしっかりと身につくと思います。

Yarita - 

Pass4Testさんの問題集試験対策には本当に信頼している。
他の試験でまたお世話になるかもしれません。その際は、よろしくお願い致します。

雨坪** - 

さっき受験スコアが届いてました。Pass4Testの問題集のおかげで高得点で受かりました。Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant問題集の内容が見やすく表記されていて、理解しやすかった

Yanagino - 

Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultantについては、この本の問題とかなり似た問題が出題されます。
問題の回答率を100%近くまで持っていって、あとは主要なオプション、書式をきちんと覚えれば大丈夫かと。
私は無事合格なのでPass4Testに感謝を。

春名** - 

1回目で合格できました。多くの問題が的中しました。問題集わりには問題も充実してると思います。Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant知識がためには丁度いい感じです。

たな** - 

とても読みやすいTableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant参考書で丁寧な解説ですね。実力をチェックできますから超安心で受験して受かるという

Kasahara - 

Pass4Testさんの問題集Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultantは最高でした。やっと合格できた!
こんな俺が1ヵ月の勉強のみで合格できたので
是非参考にして合格し就活や転職の成功の足しにしてくれ。
Pass4Testさん、本当に感謝してます!

Ruike - 

Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultantの学ぶ私でも安心して読み進められるんすねPass4Testさん細かいっす。PDFファイルでダウンロードすることもできるところが大好きです。

田川** - 

これの合格を目指すと職場で公言したものの忙しさを理由に勉強もせず、急いでこの書籍を購入したのが1月の中頃、開いて勉強を始めたのはなんと3月でした。ただPass4Testのおかげで無事合格しました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。