最新なPRAXIS PRAXIS2問題集(430題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なPRAXIS PRAXIS Certification PRAXIS2問題集を提供し、それをダウンロードしてから、PRAXIS2試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:PRAXIS2
  • 試験名称:Pre-Professional Skills Test (PPST) II
  • 問題数:430 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-04
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:11900.00 4999.00  
質問 1:
Invitation cards are now more stylized than ever. When two doctors got married in the city lately, they sent
out cards rolled and put in syringes. Another couple sent out their marriage anniversary party's invitations
in the form of a booklet with the most significant moments of their lives. The trend is now catching the
attention of children also who want a unique invitation card for their birthday parties. Which of the
following is the most suitable criticism of the above trend?
A. The event loses its importance and the card becomes the main attraction.
B. These cards are nearly five times costlier than the usual cards.
C. Some of these cards are worded in a stylish fashion and get difficult to interpret.
D. Invitation cards are only to inform the guest about the program or schedule.
E. Some such cards cannot be posted and have to be delivered specially.
正解:D

質問 2:
At the time Jane Austen's novels were published between 1811 and 1818 English literature was not part
of any academic curriculum. In addition, fiction was under strenuous attack. Certain religious and political
groups felt novels had the power to make so called immoral characters so interesting young readers
would identify with them; these groups also considered novels to be of little practical use. Even Cole-ridge,
certainly no literary reactionary, spoke for many when he asserted that "novel-reading occasions the
destruction of the mind's power".
These attitudes towards novels help explain why Austen received little attention from early nineteenth
century literary critics. (In any case, a novelist published anonymously, as Austin was, would not be likely
to receive much critical attention). The literary response that was accorded her, however, was often as
incisive as twentieth century criticism. In his attack in 1816 on novelistic portrayals "outside of ordinary
experience, " for example, Scott made insightful remarks about the merits of Austen's fiction. Her novels,
wrote Scott, "Present to the reader an accurate and exact. Picture of ordinary everyday people and places,
reminiscent of seventeenth century Flemish painting. " Scott did not use the word "realistic probability in
judging novels. The critic whitely did not use the word realism either, but he expressed agreement with
Scott's evaluation, and went on to suggest the possibilities for moral instruction in what we have called
Austen's realistic method. Her characters, wrote whitely, are persuasive agents for moral truth since they
are ordinary persons "so clearly evoked that was feel an interest in their fate as if it were our own" Moral
instruction, explained Whitely, is more likely to be effective when conveyed through recognizably human
and interesting characters then when imparted by a sermonizing narrator. Whately especially praised
Austen's ability to create characters who "mingle goodness and villainy, weakness and virtue, as in life
they are always mingled. "Whately concluded his remarks by comparing Austen's art of characterization
to Sickens, stating his preference for Austin's. Often anticipated the reservations of twentieth-century
critics. An example of such a response was Lewes' complaint in 1859 that Austen's range of subjects and
characters was too narrow. Praising her verisimilitude, Lewes added that nonetheless her focus was too
often upon only the unlofty and the common place. (Twentieth-century Marxists, on the other hand, were
to complain about what they saw as her exclusive emphasis on a lofty upper-middle class) in any case,
having been rescued by some literary critics from neglect and indeed gradually lionized by them, Austen's
steadily reached, by the mid-nineteenth century, the enviable pinnacle of being considered controversial.
The primary purpose of the passage is to
A. demonstrates the nineteenth-century preference for realistic novels rather than romantic ones.
B. Describe some of the responses of nineteenth century criticstoJane Austen's novels as well as to
fiction in general
C. Urge a reassessment of Jane Austen's novels by twentieth-century literary critics
D. Explain why Jane Austen's novels were not included in any academic curriculum in the early
nineteenth century
E. Argue that realistic character portrayal is the novelist's most difficult task as well as the aspect of novel
most likely to elicit critical response.
正解:C

質問 3:
In a lottery a person chooses 6 different numbers from 1 to 20. If these numbers match with the six
numbers chosen by the lottery committee then he wins the lottery. What is his probability of winning the
prize?
A. 1/3876
B. 1/19380
C. 1/1615
D. 1/38760
E. 1/6460
正解:D

質問 4:
Minnie has to use a combination of four colors to prepare a card. The colors available are white, red, blue,
green, yellow, orange, purple and pink.
If white or red is chosen, the other must also be chosen.
Blue and green cannot be chosen together.
Either blue or white or both must be chosen.
Purple cannot be chosen with pink or without red.
If green is chosen which of the following pairs of colours must also be chosen?
A. blue and yellow
B. purple and blue
C. white and blue
D. white and red
E. yellow and orange
正解:D

質問 5:
The fossil remain of the first flying vertebrates, the pterosaurs, have intrigued paleontologists for more
than two centuries. How such large creatures, which weighed in some cases as much as a piloted
hangglider and had wingspans from 8 to 12 meters, solved the problems of powered flight, and exactly
what these creatures were-reptiles or birds-are among the questions scientist have puzzled over.
Perhaps the least controversial assertion about the pterosaurs is that they were reptiles. Their skulls,
pelvises, and hind feet are reptilian. The anatomy of their wings suggests that they did not evolve into the
class of birds. In pterosaurs a greatly elongated fourth finger of each forelimb supported a wing like
membrane. The other fingers were short and reptilian, with sharp claws, in birds the second finger is the
principle strut of the wing, which consists primarily of features. If the pterosaur walked or remained
stationary, the fourth finger, and with it the wing, could only turn upward in an extended inverted V-shape
along side of the animal's body.
The pterosaurs resembled both birds and bats in their overall structure and proportions. This is not
surprising because the design of any flying vertebrate is subject to aerodynamic constraints. Both the
pterosaurs and the birds have hollow bones, a feature that represents a saving in weight. In the birds,
however, these bones are reinforced more massively by internal struts.
Although scales typically cover reptiles, the pterosaurs probably had hairy coats. T.H. Huxley reasoned
that flying vertebrates must have been warm blooded because flying implies a high internal temperature.
Huxley speculated that a coat of hair would insulate against loss of body heat and might streamline the
body to reduce drag in flight. The recent discovery of a pterosaur specimen covered in long, dense, and
relatively thick hairlike fossil material was the first clear evidenced that his reasoning was correct.
Efforts to explain how the pterosaurs became air-borne have led to suggestions that they launched
themselves by jumping from cliffs, by dropping from trees, or even by rising into light winds from the crests
of waves. Each hypothesis has its difficulties. The first wrongly assumes that the pterosaur's hind feet
resembled a bat's and could served as hooks by which the animal could bang in preparation for flight. The
second hypothesis seems unlikely because large pterosaurs could not have landed in trees without
damaging their wings. The birds calls for high waves to channels updrafts. The wind that made such
waves however, might have been too strong for the pterosaurs to control their flight once airborne.
The author's discussion of Emerson, Thoreau, Hawthorne, Melville, and Whitman Is primarily concerned
with explaining.
A. The way some of their beliefs are shaped by differences in temperament and literary outlook.
B. some of their beliefs about the difficulties involved in self-realization
C. some of their beliefs concerning the relationship between humanism and democracy
D. the effects of some of their beliefs on their writings
E. some of their beliefs concerning the world and the place that humanity occupies in the universal order
正解:E

質問 6:
You must be the change you wish to see in the world. What does the speaker of the above sentence
mean to imply?
A. For making a difference in others, make a difference in yourself first.
B. lf you set an example, others will follow.
C. People will not change until you do.
D. Every reform starts at home.
E. You must behave with others the way you want them to behave with you.
正解:B

質問 7:
Before we can come to a decision, we shall need to hear all the pros and cant's of the matter.
A. to hear all the pros and cons of the matter.
B. to hear all the pros to cons of the matter.
C. to hear all the pros of cons of the matter.
D. to hear all the pros the cons of the matter.
E. to hear all the pros and cant's of the matter.
正解:A

質問 8:
Minnie has to use a combination of four colors to prepare a card. The colors available are white, red, blue,
green, yellow, orange, purple and pink.
If white or red is chosen, the other must also be chosen.
Blue and green cannot be chosen together.
Either blue or white or both must be chosen.
Purple cannot be chosen with pink or without red.
If blue and pink are chosen how many combinations can be made?
A. 4
B. 5
C. 1
D. 3
E. 2
正解:D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のPRAXIS2問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のPRAXIS PRAXIS2学習教材を持っていることを保証します。

弊社のPRAXIS2問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のPRAXIS2問題集は100%の正確率を持っています。弊社のPRAXIS2問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のPRAXIS2問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のPRAXIS2問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のPRAXIS2問題集はあなたがPRAXIS2認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のPRAXIS2試験「Pre-Professional Skills Test (PPST) II」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、PRAXIS2試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でPRAXIS Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のPRAXIS2問題集は印刷されることができ、ソフト版のPRAXIS2問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のPRAXIS Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのPRAXIS PRAXIS2問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。PRAXIS PRAXIS2問題集は最新のPRAXIS PRAXIS2試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのPRAXIS PRAXIS2問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

PRAXIS PRAXIS2 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: 読解33%- 語彙力と文脈に基づく意味理解
- 推論的思考・批判的思考
- 直接的内容の理解
トピック 2: 数学33%- 数と演算
- データ分析と確率
- 代数と関数
- 幾何と測定
トピック 3: ライティング34%- 論述文・説明文の作成
- 文の構造と文章の構成
- 文法と用法

PRAXIS Pre-Professional Skills Test (PPST) II 認定 PRAXIS2 試験問題:

1. SCALPEL : SURGEON

A) recipe : chef
B) razor: barber
C) medicine : patient
D) compass : engineer
E) weed : gardener


2. Our idea is to make aged care homes a better place to live in. These facilities should not be viewed as a
dumping ground. Senior citizens should live in dignity and people should be proud of being a part of it.
The above paragraph best supports which of the following?

A) People need to change their attitude towards aged care homes
B) Senior citizens need to live in dignity
C) The author is willing to give old age homes a new look
D) OId age homes are only for those who are not wanted in their families
E) voidage homes need a modification


3. When W. Edwards Deming declared pay is not a motivation. It is as a shock to man; and sounds absurd
to most of us?

A) It was as a shock to many and sounds absurd to most of us.
B) It came as a shock to many and sounds absurd to most of us.
C) It is as a shock to many and sounds absurd to most of us.
D) It comes as a shock to many and sounds absurd to most of us.
E) It may come as a shock to many and sounds absurd to most of us.


4. Tina has to arrange seven books on a shelf from left to right. The books are of seven subjects:
Maths, English reader, English grammar, Physics, Chemistry, Biology and History.
Maths cannot be placed immediately next to Physics.
English grammar cannot be placed immediately next to History. Chemistry should be placed somewhere
to the left of Biology. English reader must be placed in the rightmost position.
If English grammar is placed somewhere to the left of chemistry and chemistry is placed somewhere to
the left of physics then which of the following must be true?

A) History is placed immediately after physics.
B) Biology is placed immediately after physics.
C) Physics is one of the last three books from the left.
D) Chemistry is one of the first three books from the left.
E) English grammar is one of the first three books from the left.


5. Anti-social elements were said to have restored to booth capturing some areas. It was very disturbing that
the police remained mute spectators when such incidents take place, he said.

A) remained mute spectators when such incidents taken place, he said.
B) remained mute spectators when such incidents to be take place, he said.
C) remained mute spectators when such incidents took place, he said.
D) remained mute spectators when such incidents taking place, he said.
E) remained mute spectators when such incidents take place, he said.


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: E
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: E
質問 # 5
正解: C

弊社に問い合わせ:

 サポート: [email protected]

HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

1367 お客様のコメント最新のコメント

Yano - 

驚きました!短い時間で、PRAXIS2試験参考書を利用したら、無事にPRAXIS2試験に合格しました!

织田** - 

Pass4TestのPRAXIS2対策書のおかげで合格に十分な点数と知識を得ることができました。何よりわかり易いですし、社会人として一般教養と言っても良い内容だと思いました。

相沢** - 

Pass4Testの問題集はPRAXIS2試験過去問を徹底的に分析。「優秀答案」のすべてが、予備試験A評価の答案合格者の「思考過程」がわかると、答案の組み立て方もわかる。

Manabe - 

全ての問題を暗記して、早速受験してみて、二つも無事に合格したよ。使いやすかった。本当に助けになりました。

Kadena - 

合格のカギが自分にはとても良かったですね〜。このPRAXIS2参考書の学習法に則り学べばきっと合格出来ると思います。

水野** - 

全体的には満足いく商品です。資格を取得するために、このPRAXIS2問題集を買って自習しました。

Sakata - 

Pass4Testの問題集はPRAXIS2試験過去問を徹底的に分析本当に内容もすごく素晴らしかった。そして試験にも合格だ。完璧

远藤** - 

個人的にはPass4Testは全ジャンルを通して今年一役に立ったなと思うすごく良いPRAXIS2の問題集だと思います。

滝川** - 

PRAXIS2の問題集に助けられました。本当にありがとう御座いました

Kumagiri - 

無事にPRAXIS2の試験に受かりました。このPRAXIS2問題集は使いこなせるのであれば私が一番おすすめする問題集

佐野** - 

このPRAXIS2問題集一つでで短時間に修得できると思います。本当に試験対策になっていて、試験に出てくる問題はほぼこの問題集にも出てました。

Takamatsu - 

先日受験して、試験にある問題はほぼPass4Testのこの問題集にもあって、短時間で答え終わって、今日結果がてて本当に合格になった。

市井** - 

10日前に購入して問題を全部覚えて行って、ようやく合格することができました。Pass4Testさんに感謝です。

加*彩 - 

早速次に受験したいPRAXIS2の問題集を購入させていただきました。今回もいい結果が出そう。

Uchiyama - 

読む側も得意な項目は省略したりなど
自分でペースを考えて勉強した方が効率的。PRAXIS2問題集に当たっても良いと思います。

Kuwabara - 

問題集を勉強すれば、高得点も可能ではないでしょうか。PRAXIS2に関心のある方はおすすめの本です。

Higuchi - 

PRAXIS2試験では、テキストの問題と全く同じ問題もけっこう出ていました。PRAXISさすがです。これからも宜しくお願いします。

Sakata - 

PRAXIS2を確実に覚えればなかなかPRAXIS2試験でいい点は取れると思う。

Sato - 

PRAXIS2問題集を所有する価値があります! 3日前に合格しました。

桥本** - 

試験に合格するために必須の基本知識がこのPRAXIS2問題集一つでで短時間に修得できると思います。Pass4Testの問題集はいつも素敵でございますね。

Horiko - 

PRAXIS2問題集のおかげで、PRAXIS2試験に合格しました。よかったです!ありがとうございました!

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。