最新なSalesforce PDX-101問題集(306題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSalesforce Salesforce Certified Pardot Specialist PDX-101問題集を提供し、それをダウンロードしてから、PDX-101試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:PDX-101
  • 試験名称:Essentials of Pardot Lightning App for Digital Marketers
  • 問題数:306 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-10-15
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
PDX-101日本語版「クリック」
質問 1:
Which two actions can cause an anonymous visitor to convert into an identified prospect? (Choose two answers.)
A. Matching an automation rule.
B. Submitting a form on a landing page.
C. Clicking on a tracked link in an email.
D. Viewing more than one web page.
正解:B,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A marketer conducts an A/B test list send email. When viewing the report., they find that the winning version shows the percentage by which it out-performed the other version as 0%.
What can the marketer share with their stakeholders about the performance of the A/B test?
A. The winning variation did not have any opens.
B. The A/B test v/as a tie between the two variations.
C. The A/B test winning variation has not been determined.
D. The winning variation did not have any clicks.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
What is a difference between a dynamic list and a static list?
A. Dynamic lists are retroactive while a static list cannot be retroactive
B. You cannot manually update list membership of a dynamic list but you can manually update list membership of a static list
C. You cannot manually update list membership of a static list but you can manually update list membership of a dynamic list
D. You can add an action to a dynamic list that will trigger when a prospect is added but you cannot add an action to trigger on a static list when a prospect is added
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
LenoxSoft conducted a database clean-up project and mass updated their prospects. A few of their prospects were updated incorrectly and they need to investigate what happened.
What three data points can be found in the prospect's Audits tab to help determine what updates were made?
Choose 3 answers
A. The data and time when a prospect was assigned
B. The Lifecycle Report filtered by timeframe
C. The amount of time the prospect spent viewing the website
D. The prospect fields that were updated
E. The lists that that prospect was added to or removed from
正解:A,D,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which two Facebook accounts can be posted to using the Marketing Cloud Account Engagement Facebook connector? (Choose two answers.)
A. Company Pages
B. Personal Pages
C. Video Pages
D. Linked Instagram Pages
正解:A,B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A non-repeating automation rule has matched 100 prospects. A user pauses the automation rule, edits the rules criteria, and resumes the rule.
What would happen to the 100 prospects who previously matched the rule?
A. The actions will reapply to prospects who match the new rule criteria.
B. The rule will unapply actions to prospects who no longer match the criteria.
C. The prospects will not unmatch the rule and no new actions will be applied.
D. The prospects will be marked as unmatching the updated rule.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Jim, a sales manager, just converted a lead to a contact in Salesforce, but none of the lead's Marketing Cloud Account Engagement information (score/grade) transferred over. How do you address this issue?
A. Marketing Cloud Account Engagement only shows this information on the lead record.
B. Once converted, this information shows on the account record and not the contact.
C. The administrator needs to make sure he has mapped his lead fields to contact fields in Salesforce.
D. The administrator needs to create lookup fields on the contact to see this from the lead.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Identify three webinar connectors for Marketing Cloud Account Engagement
A. Adobe Connect, Lync, BlueJeans
B. Zoho, WebEx, ReadyTalk
C. ReadyTalk, GoTo Webinar, WebEx
D. WebEx, JoinMe, GoTo Webinar
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
Your client wants to filter out their own IP address that is currently skewing their results. What do you recommend they use?
A. An Automation Rule
B. Visitor Filters
C. Add rules to the Marketing Cloud Account Engagement tracking code.
D. Completion Actions with a filter
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社のPDX-101問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のPDX-101問題集は100%の正確率を持っています。弊社のPDX-101問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のPDX-101問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のPDX-101問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のPDX-101問題集はあなたがPDX-101認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のPDX-101試験「Essentials of Pardot Lightning App for Digital Marketers」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、PDX-101試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でSalesforce Certified Pardot Specialist試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のPDX-101問題集は印刷されることができ、ソフト版のPDX-101問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Salesforce PDX-101 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Forms and Landing Page Reports
  • Forms and Landing Pages
  • Pardot Dashboard
トピック 2
  • Pardot Salesforce Relationship
  • Engagement Program Reports
  • Salesforce Campaigns
トピック 3
  • Enabling the Pardot Lightning App in Salesforce
  • Additional Course Resources
トピック 4
  • Salesforce Integration
  • Learner Expectations
  • Course Case Study
トピック 5
  • Email Marketing, Templates,Reports
  • Lead Qualification

参照:https://trailheadacademy.salesforce.com/classes/pdx101-drive-sales-with-the-pardot-lightning-app?_ga=2.85087833.1759308624.1659524794-2110908093.1652957933#

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のPDX-101問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce PDX-101学習教材を持っていることを保証します。

弊社のSalesforce Certified Pardot Specialist問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSalesforce PDX-101問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Salesforce PDX-101問題集は最新のSalesforce PDX-101試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSalesforce PDX-101問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

795 お客様のコメント最新のコメント

Honjou - 

このPass4TestサイトのPDX-101問題集は解説してあるので理解できました。私は無事合格なのでPass4Testに感謝を。

Kawamura - 

PDX-101試験のみを勉強した。今日、高い点数で試験に合格しました。頑張って!

Katou - 

勉強期間は3ヶ月ほどです。PDX-101内容に関してもわかりやすく、一つ一つ確認しながら読み進めることができました。
そして、なんといっても掲載されている問題がすごいです。テスト本番ではほぼ同じような問題次々と出てきました。Pass4Testにかんしゃです。

相泽** - 

PDX-101という試験に受験するまで10日前に購入して問題を全部覚えて行って、ようやく合格することができました。Pass4Testさんに感謝です。

Kitamura - 

今日、無事にPDX-101試験に合格しました。Pass4Testから大変助かりました。本当にいい問題集でございます。

Komaki - 

ネットから調べさせて、Pass4Testという素晴らしいサイトに出会いました。とても素晴らしい内容となっております。

Adachi - 

試験直前チェックして、無事合格でした。PDX-101の問題集で助かりました。

Kano - 

私もPDX-101を受けるので買いました!!
他の参考書と比べてちょっと値段が高めでしたが、とても使い易くて便利です!
試験も受かりました。ありがとうございました。

桜井** - 

最近受けてきました!!
PDX-101を合格しました☆独学でこの問題集だけやって受かりました!!
お勧めです♪

樱井** - 

仕上げの模擬試験としてもご活用できますね。すごくいいです。PDX-101に合格できました。

Oosawa - 

PDX-101問題集を購入し無事試験に合格できました。ありがとうございました。出題率100%とはいきませんが、85%程度は出題されました。

黒木** - 

PDX-101の問題集は量が多い分、安心感もありますし、知識もしっかりと身につくと思います。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。