最新なPalo Alto Networks PCNSC問題集(62題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なPalo Alto Networks Paloalto Certifications and Accreditations PCNSC問題集を提供し、それをダウンロードしてから、PCNSC試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:PCNSC
  • 試験名称:Palo Alto Networks Certified Network Security Consultant
  • 問題数:62 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-08
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
A customer has a pair of Panorama HA appliances tunning local log collectors and wants to have log redundancy on logs forwarded from firewalls Which two configuration options fulfill the customer's requirement for log redundancy? (Choose two)
A. A Collector Group must contain at least two Log Collectors
B. Panorama operational mode needs to be Dedicated Log Collector
C. Log redundancy must be enabled per Collector Group
D. Panorama configured in HA provides log redundancy
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Identity the Stakeholder with their Role when planning a Firewall Panorama, and Cortex XDR Deployment

正解:

Explanation:
* Security Engineer- Determines the security, logging, reporting requirements and manages the policy.
* System Administrator- Manages the software distribution method for the Cortex XDR Client.
* Security Operations Analyst- Manages the alerts and responds to threats identified on the network or endpoints.
* Network Engineer- Manages the routing, switching, and general device interconnectivity.
When planning a deployment involving Firewall, Panorama, and Cortex XDR, each stakeholder plays a specific role:
* Security Engineer- This role involves defining and managing security policies, logging configurations, and reporting requirements to ensure compliance and optimal security posture. They are responsible for the overall security configuration and implementation.

質問 3:
A firewall that was previously connected lo a User-ID agent server now shows disconnected What is the likely cause?
A. The firewall was upgraded to a PAN-OS version that is not compatible with the agent version
B. The agent is not running
C. The Domain Controller service account has been locked out
D. The server has stopped listening on port 2010
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Your customer believes that the Panorama appliance is being overwhelmed by the logs from deployed Palo Alto Networks Next-Generation Firewalls.What CLl command can you run to determine the number oflogs per second sent by each firewall?
A. debug log-sender statistics
B. debug log-receiver statistics
C. logging status
D. show log traffic
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which three steps must an administrator perform to load only address objects from a PAN-OS saved configuration file into a VM-3C0 firewall that is in production? (Choose three)
A. Import named configuration snapshot through the web interface
B. use load config partial command
C. enter the configuration mode from the CLI
D. use the device configuration import in Panorama
E. load the config in the web interface and commit
正解:B,C,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
An administrator needs to create a new Antivirus Profile to address a virus that is spreading internally over SMB.
To create a secure posture the administrator should choose which set of actions for the SMB decoder in an Antivirus Profile?
A. Action - Reset-Both: Wildfire Action - Reset-Both
B. Action - Allow; Wildfire Action - Allow
C. Action - Reset-Both. WiWfire Action - Alert
D. Action - Drop; Wildfire Action - Reset-Both
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
What command can you use to check the status of GlobalProtect clients connected to the firewall?
A. show globalprotect statistics
B. show globalprotect current-user
C. show globalprotect status
D. show globalprotect gateway
正解:D

弊社のPaloalto Certifications and Accreditations問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのPalo Alto Networks PCNSC問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Palo Alto Networks PCNSC問題集は最新のPalo Alto Networks PCNSC試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのPalo Alto Networks PCNSC問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のPCNSC問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のPCNSC問題集は100%の正確率を持っています。弊社のPCNSC問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のPCNSC問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のPCNSC問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のPCNSC問題集はあなたがPCNSC認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のPCNSC試験「Palo Alto Networks Certified Network Security Consultant」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、PCNSC試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のPCNSC問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のPalo Alto Networks PCNSC学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でPaloalto Certifications and Accreditations試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のPCNSC問題集は印刷されることができ、ソフト版のPCNSC問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Palo Alto Networks Certified Network Security Consultant 認定 PCNSC 試験問題:

1. Which of the following is a primary use case for the Decryption Broker feature?

A) Sharing decrypted traffic with multiple security appliances
B) Decrypting outbound SSL traffic
C) Managing multiple decryption rules
D) Aggregating traffic logs from different sources


2. Where and how is Expedition installed^

A) On a Windows Server, by running an installation script that will automatically download all dependencies
B) On an Ubuntu server, by manually installing the application and all dependencies
C) On an Ubuntu server, by running an installation script thatwill automatically download all dependencies
D) On a Windows Server by manually installing the application and all dependencies


3. A customer has deployed a GlobalProtect portal and gateway as its remote-access VPN solution for its fleet of Windows 10 laptops The customer wants to use Host information Profile (HIP) data collected at the GlobalProtect gateway throughout its enterprise as an additional means of policy enforcement What additional licensing must the customer purchase?

A) DNS Security on the perimeter firewall
B) GlobalProtect license for each firewall that will use HIP data to enforce policy
C) WildFire license
D) GlobalProtect license for the gateway firewall


4. What type of NAT rule is required to translate an internal server's private IP address to a public IP address for external access?

A) Source NAT
B) Destination NAT
C) Dynamic NAT
D) Bidirectional NAT


5. In Panorama, what is the correct order of precedence for security policies?

A) Device group pre-rules, shared pre-rules, local rules, shared post-rules, device group post-rules
B) Device group pre-rules, shared pre-rules, local rules, device group post-rules, shared post-rules
C) Shared pre-rules, device group pre-rules, local rules, shared post-rules, device group post-rules
D) Shared pre-rules, device group pre-rules, local rules, device group post-rules, shared post-rules


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: C
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: D

969 お客様のコメント最新のコメント

Yaguchi - 

PCNSC問題集は歯切れよい簡潔な解説が並び、スーッと最短で合格できるのがわかる。

大河** - 

こちらのPCNSCテキストは更にもう一歩踏み込んで勉強したい方向けのように思います。ありがとうございます。

麻生** - 

この本を使って、今年合格しました。

Nonomiya - 

PCNSC試験対策はこの問題集ひとつで充分足りるんじゃないかと思ってます。Pass4Testさんはいつも信用しております。加点ポイントがあって受かないわけがないよ。

Ogasawara - 

覚えてきた問題が試験にも同じのが出てて良かったです。合格しました。PCNSC問題集で良かった。

酒井** - 

Palo Alto Networks PCNSC試験参考書がなければ、PCNSC試験に合格できません。とてもいい資料です。

西野** - 

過去問が大いに役立つ試験ですので、これだけの量のPCNSC過去問に対応しているのは素晴らしいです。

Ayatsuki - 

このPCNSC参考書の学習法に則り学べばきっと合格出来ると思います。

榎木** - 

無事合格です。Pass4Testおかげです。本当にお世話になりました。
試験の内容にほぼあってて凄すぎた。

Syunou - 

PCNSC初心者でも分かり易いと感じました。
図や表も多いのでわかりやすいです。

Hatsune - 

この問題集を購入してから2週間程度勉強して今日試験を受けに行きました。
見事、試験に合格できました!!
とても質の良い問題集でした。かなりお勧めです!!
ありがとうございました。

Shiraishi - 

ここPalo Alto Networksの問題集はほかのサイトに比べにならないくらい素晴らしかったです。PCNSCに無事合格しましたのでおすすめです。

藤原** - 

PCNSC自習効果は高いと思います。
予備試験の答案も奇をてらわない無難な構成のものが掲載されており、Pass4Test高印象です。

Yoshikawa - 

PCNSC試験は無事に合格することができました。Pass4Testサンキュー

Kahara - 

Palo Alto Networksの問題集PCNSCを使って試験に合格しました。ここで感謝を申し上げます。ありがとうございました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。