最新なNVIDIA NCP-OUSD問題集(72題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なNVIDIA NVIDIA-Certified Professional NCP-OUSD問題集を提供し、それをダウンロードしてから、NCP-OUSD試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:NCP-OUSD
  • 試験名称:NVIDIA-Certified Professional: OpenUSD Development (NCP-OUSD)
  • 問題数:72 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-10-27
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which of the following are immutable once a USD Stage has been opened? Choose two.
A. Variant fallbacks for prims without variant selection in the stage.
B. The path resolver context that is bound to the stage.
C. Rules for loading payloads from prims in the stage.
D. Layers that are muted or unmuted in the stage.
正解:A,B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
If you have a Usd.Prim object named my_prim and you want to specifically retrieve an attribute named
"size", which method would you typically use?
A. my_prim.GetPrimvar("size")
B. my_prim.GetAttribute("size")
C. my_prim.GetProperty("size")
D. my_prim.GetRelationship("size")
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which of these data is lost when flattening a stage?
A. prim metadata
B. scenegraph instancing
C. class prims
D. variant sets
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
How does the concept of an edit target (Usd.EditTarget) interact with the stage in OpenUSD?
A. It overrides all layers, forcing every change to be written to the root layer.
B. It specifies the destination layer for authoring changes in a composed stage.
C. It temporarily disables all sublayer compositions during editing.
D. It merges edits across all layers automatically for simplified editing of a stage.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
When a user is trying to change the drawMode of an element to bounds, and it doesn't work, what should you look into?
A. Kinds and GeomModelAPI schema are properly applied.
B. UsdShadeMaterialBindingAPI schema is applied and a material is bound.
C. UsdVolVolume schema is applied and extents are correct.
D. UsdPhysicsCollisionAPI schema is applied and extents are correct.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
When constructing an OpenUSD scene, in which scenario is it most appropriate to use a payload instead of a reference?
A. When the asset is small and inexpensive to load to ensure efficient transfer over web protocols.
B. When an asset requires frequent updates, but the asset should default to the latest version.
C. When it's important to ensure that all referenced data is immediately available on stage load.
D. When deferring the loading of heavy assets until they are needed, thereby improving initial load performance.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which of the following methods allows you to edit the color of an instanceProxy mesh in OpenUSD while keeping the prim instanced?
A. Using primvars to change the color of the mesh or assigned material.
B. Replacing the entire instance with a new mesh that has the desired color.
C. Directly modifying the instance's geometry properties.
D. Creating a relationship targeting the mesh's color attribute.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社のNVIDIA-Certified Professional問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのNVIDIA NCP-OUSD問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。NVIDIA NCP-OUSD問題集は最新のNVIDIA NCP-OUSD試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのNVIDIA NCP-OUSD問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でNVIDIA-Certified Professional試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のNCP-OUSD問題集は印刷されることができ、ソフト版のNCP-OUSD問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

NVIDIA NCP-OUSD 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Data Modeling: Covers USD and Sdf data structures including prims, properties, primvars, value types, time samples, and built-in schemas.
トピック 2
  • Visualization: Covers working with UsdGeom, UsdShade, and UsdLux domains, including meshes, cameras, materials, and lights used across common USD workflows.
トピック 3
  • Composition: Covers authoring, designing with, and debugging all composition arcs (LIVERPS), including understanding when and how to apply each arc in complex scenarios.
トピック 4
  • Customizing USD: Covers extending USD functionality through plugin development, including custom schemas, file format plugins, model kinds, and variant fallback selections.

参照:https://www.nvidia.com/en-us/learn/certification/openusd-development-professional/

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のNCP-OUSD問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のNVIDIA NCP-OUSD学習教材を持っていることを保証します。

弊社のNCP-OUSD問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のNCP-OUSD問題集は100%の正確率を持っています。弊社のNCP-OUSD問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のNCP-OUSD問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のNCP-OUSD問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のNCP-OUSD問題集はあなたがNCP-OUSD認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のNCP-OUSD試験「NVIDIA-Certified Professional: OpenUSD Development (NCP-OUSD)」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、NCP-OUSD試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

NVIDIA-Certified Professional: OpenUSD Development (NCP-OUSD) 認定 NCP-OUSD 試験問題:

問題 #1

Which of the following methods allows you to edit the color of an instanceProxy mesh in OpenUSD while keeping the prim instanced?

  • A. Using primvars to change the color of the mesh or assigned material.
  • B. Replacing the entire instance with a new mesh that has the desired color.
  • C. Directly modifying the instance's geometry properties.
  • D. Creating a relationship targeting the mesh's color attribute.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #2

Which of these data is lost when flattening a stage?

  • A. prim metadata
  • B. scenegraph instancing
  • C. class prims
  • D. variant sets
解答を表示  ディスカッション  0

正解:D  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #3

Which of the following are immutable once a USD Stage has been opened? Choose two.

  • A. Variant fallbacks for prims without variant selection in the stage.
  • B. The path resolver context that is bound to the stage.
  • C. Rules for loading payloads from prims in the stage.
  • D. Layers that are muted or unmuted in the stage.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A、B  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #4

Which of the following are valid reasons for choosing to use or develop a standalone converter instead of an importer/exporter for a digital content creation (DCC) application? Choose two.

  • A. You don't have access to an SDK to develop a native exporter for the DCC.
  • B. Standalone converters are the only way to convert proprietary formats.
  • C. A converter always produces higher-fidelity results compared to an importer/exporter.
  • D. Your workflow requires batch conversion that is not suitable within the DCC.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A、D  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

問題 #5

In OpenUSD, a composed stage aggregates opinions from multiple sublayers. Why might an opinion in one layer not take effect in the final composed stage?

  • A. Opinions in a layer only affect the composed stage if the layer is explicitly referenced in every other layer.
  • B. OpenUSD prevents opinions from taking effect unless they originate from the root layer.
  • C. The opinion is authored using the weaker keyword, which explicitly lowers its priority.
  • D. The layer containing the opinion has a weaker strength in the stage's layer stack than other layers that override it.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:D  🗳️

解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

全 15 ページ中 1 ページ目を表示しています。
全 72 問中 1-5 問目を表示しています。

7%

731 お客様のコメント最新のコメント

Hosaka - 

このNCP-OUSD問題集一つでで短時間に修得できると思います。本当に試験対策になっていて、試験に出てくる問題はほぼこの問題集にも出てました。

水田** - 

NCP-OUSD問題集には丁寧な解説がひたすら書いてあります。次はNCP-AIIに挑戦していきたいと思います。

南*い - 

口コミを見てNVIDIAさんのこのNCP-OUSDの問題集を買いました、入り口の入り口である基本的なところまで説明してありとても解りやすいと思いました、買ってよかったです

Horiuchi - 

これだけでも良いとは思いますが、万全を期すのなら。解説が丁寧で分かりやすいのでしっかりと頭に入ってきます。

Chouyou - 

試験に合格するために必須の基本知識がこのNCP-OUSD問題集一つでで短時間に修得できると思います。合格することもできました。

加藤** - 

精度が確かに高いです。心から感謝します。
Pass4TestのNCP-OUSD問題集を使って勉強し、合格することができました。

石川** - 

このNCP-OUSD1冊で確実にマスターしました。本書で重要ポイント,テクニックを身に付ければ合格がグッとが近づきると思います

Yasuda - 

過去問解説もくわしくて、とても勉強しやすい本でした。これ一冊でなんとかなりそう

府川** - 

助かってありがとうございました。先週にNCP-OUSD試験に合格しました。NCP-OUSDは大変役を立ちました。

沢木** - 

今後、引き続く参考書を利用します。Pass4Test様がかなり実力をつけてくださったおかげだと思います。心から感謝します。

Itou - 

NCP-OUSDを受験し、合格しました。
模擬試験を繰り返し、出題範囲が少し異なるのでよかったのです。
合格のみ目的とすればこのテキストで十分可能です。ありがとうございました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。