What is the minimum activation interval supported by HyperCDP of Dorado V6?
A. 3s
B. 10s
C. 5s
D. 30s
正解:A
質問 2:
What is the specification of the OceanStor Dorado V6 high-end controller?
A. 4 controllers per 3U
B. 3 controllers per 3U
C. 4 controllers per 4U
D. 2 controllers per 2U
正解:C
質問 3:
Before the PoC test for Dorado V3, which of the following statements about Dorado V3 test is true (same with Dorado V6)?
A. We need to collect the host type and version.
B. We need to collect the application type of example, database, VDf, etc.
C. All of the above.
D. We should try to collect the I/O block size from application. Then we can select a suitable I/O block siza when we create LUNs.
正解:C
質問 4:
In which storage produces are LUNs not bound to controllers? (Multiple choice)
A. EMC Unity
B. HDS G5000
C. Huawei OceanStor Dorado V6
D. HDS F1500
E. EMC PowerMAX/VMAX
正解:B,C,E
質問 5:
Which of the following are the end-to-end architecture optimization implemented by Dorado? (Multiple choice)
A. RAID-TP
B. Multi-stream technology on SSDs.
C. Global garbage collection
D. ROW-based full-stripe write and snapshot technology
正解:B,C,D
質問 6:
Which is NOT a typical application of HyperMetro for SAN?
A. VMware vSphere application
B. SAP HANA application (in application mode)
C. SQL Server application
D. Oracle RAC application
正解:B
質問 7:
In static-priority arbitration mode, if the active-active relationships are functional, but all replication links between storage arrays are down, what will happen?
A. Services stop at both the preferred and non-preferred sites
B. Services continues at both the preferred and non-preferred sites
C. Services continues at the preferred site while they stop at the non-preferred site
D. Services stop at the preferred site while they continue at the non-preferred site
正解:C
質問 8:
The deduplication and compression ratio of each LUN can be viewed on the DeviceManager of Dorado V3 (same with Dorado VG)
A. False
B. True
正解:B
840 お客様のコメント





花冈** -
H19-338-ENU勉強資料を見つける前に、私はオンライン広告を信じていません。私は非常に忙しくて,試験に準備する時間がない。H19-338-ENU問題集を勉強して,試験に合格しました!大変嬉しいです!