最新なHuawei H13-629-ENU問題集(340題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なHuawei HCIE-Data Center H13-629-ENU問題集を提供し、それをダウンロードしてから、H13-629-ENU試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:H13-629-ENU
  • 試験名称:HCIE-Storage (Written)
  • 問題数:340 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-09-01
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
In the OceanStor V3 storage system, which of the following is not part of the compatibility evaluation when doing live-active design?
A. Confirm the storage device type and version of the disaster recovery protection object
B. Confirm the database type and version of the disaster recovery protection object
C. Confirm the operating system type and version of the disaster recovery protection object
D. Ensure the data type of the disaster tolerant object
正解:D

質問 2:
Customers can now network database services running on a storage OceanStor V3 database using a total of six LUN.
Now you need the data stored on the relocation to OceanStor 18000, using the array side data migration function is completed, which of the following statement are correct? (Multiple choice)
A. When multiple LUN business customers use remote replication of data migration, need to add multiple remote copy task to a consistency group.
B. Using remote replication can complete online data migration
C. Through LUN copy to realize data migration, in the process of copy can dynamically change the migration rate.
D. LUN copy or remote replication after migration is complete without talking about the host side perform any configuration, you can start the business.
正解:A,B,C

質問 3:
In the CIFS share migration process, which user groups need to be added to the source storage to ensure that the migrated user has access to the source storage? (Multiple choice)
A. Power Users
B. Replicators
C. Administrators
D. Backup Operators
正解:C,D

質問 4:
Use OceanStor V3 file system quotas feature set soft quotas and hard quotas, each I/O write operations will first check the amount of space consumed by this operation, if the number of files will exceed the soft quota.
A. TRUE
B. FALSE
正解:B

質問 5:
Customer service is very important and a large amount of data need the best possible business continuity requirements encountered in natural disasters (floods / earthquakes) when you can provide external services, what kind of group network will you choose to design the network disaster in the following?
A. In the city set up two data centers located in different places doing double live another data center to do asynchronous remote replication.
B. set up two data centers that double live disaster recovery network in the city.
C. in the local and remote data centers that are located a double live disaster recovery network.
D. set up two data centers in the city to do synchronous replication, set up another data center to do asynchronous remote replication elsewhere.
正解:A

質問 6:
The following statement which is correct when doing Commvault 11 deployment? (Multiple choice)
A. Multiple types of backup agents can be installed on the same client, such as oracle IDA, File iDA, SAP HANAiDA, etc.
B. Shut down the client, backup server and media server firewall to ensure normal communication between the three.
C. File iDA must be installed on each client
D. Add the corresponding host name and IP address to the host file of the client, backup server and media server, such as backupserver xx.xx.xx.xx
正解:A,C

質問 7:
The following statement about SmartTier, which is correct? (Multiple choice)
A. SmartTier will perform data migration, which will reduce system performance.
B. SmartTier can't be enabled at the same time as SmartThin
C. SmartTier can improve the overall performance of the storage system
D. Enable SmartTier, you need a hard disk with different storage levels in the storage pool.
正解:C,D

質問 8:
About Huawei OceanStor18000 Smart Matrix architecture, which is not correct?
A. inherent load balancing: Full live controller, balanced load sharing, improve storage resource utilization.
B. All exchange: use PCIE 1.0 Total exchange network, to provide sufficient switching bandwidth to meet the stringent performance requirements.
C. fully redundant: all component redundancy, intelligent switching component failure to meet the stringent business continuity requirements.
D. Scale-out: storage resources to expand as needed to increase the engine performance can be realized, capacity increases linearly.
正解:B

弊社は無料でHCIE-Data Center試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のH13-629-ENU問題集は印刷されることができ、ソフト版のH13-629-ENU問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のH13-629-ENU問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のH13-629-ENU問題集は100%の正確率を持っています。弊社のH13-629-ENU問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のH13-629-ENU問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のH13-629-ENU問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のH13-629-ENU問題集はあなたがH13-629-ENU認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のH13-629-ENU試験「HCIE-Storage (Written)」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、H13-629-ENU試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のHCIE-Data Center問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのHuawei H13-629-ENU問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Huawei H13-629-ENU問題集は最新のHuawei H13-629-ENU試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのHuawei H13-629-ENU問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のH13-629-ENU問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のHuawei H13-629-ENU学習教材を持っていることを保証します。

Huawei H13-629-ENU 試験シラバストピック:

セクション比重目標
ハイブリッドフラッシュストレージソリューション10%- OceanStor V5シリーズのアーキテクチャ
- 適用シーン
- 階層化およびキャッシュ方針
OceanStor Pacific 分散型ストレージ20%- ファイル/オブジェクト/ブロック型ストレージサービス
- データの配置と冗長化
- 拡張性と管理機能
- 分散型アーキテクチャの原理
OceanStor Doradoのアーキテクチャと主要技術25%- RAIDおよびデータ保護機構
- フラッシュおよびキャッシュ技術
- ハードウェアおよびソフトウェアのアーキテクチャ
- パフォーマンス最適化機能
ストレージプロトコル、管理機能およびデータ移行10%- セキュリティと暗号化
- SAN/NAS、iSCSI、FC、FCoE、NVMeプロトコル
- システムの監視と障害解決
- データ移行の手法とツール
OceanStorの信頼性・可用性技術25%- 3DCマルチサイト災害復旧
- スナップショットおよびクローン技術
- HyperMetroアクティブアクティブ構成
- HyperReplication 同期/非同期レプリケーション
OceanProtect バックアップソリューション10%- 復旧手法と妥当性確認
- バックアップのアーキテクチャと構成要素
- バックアップ戦略と運用方針

Huawei HCIE-Storage (Written) 認定 H13-629-ENU 試験問題:

問題 #1

FusionStorage can provide both S3 and Swift services.

A. TRUE
B. FALSE


問題 #2

In the OceanStor 9000, when the source file is migrated using the InfoTier feature, the snapshot data of the source file does not migrate between the storage levels of the source file.

A. TRUE
B. FALSE


問題 #3

Customers need to create a new OLAP database backup, used for the evening bulk import online database data, the database software is SQLServer 2008, in which the data file capacity is 20TB, storage arrays is OceanStor V3, requires stable write bandwidth of 1800MB/s, could you tell me which of the following configuration best meet customer requirements?

A. using 2TB NL SAS hard disk, configure 8D + 2P RAID6
B. using 600GB 15K rpm SAS hard disk, configure RAID10
C. using 600GB 15K rpm SAS hard disk, configure 8D + 1P RAID5
D. using 2TB NL SAS hard disk, configure 8D + 1P RAID5


問題 #4

Which of the following methods can be used to determine whether the SSD device has reached the bottleneck? (Multiple choice)

A. For the SSD, you can also check if the %util value has reached 100%^
B. The client reads the data significantly slower
C. Use iostat to check the SSD device parameters, whether the svctm value is significantly higher.
D. Check the performance of the current SSD device, whether it has reached the officially released performance value.


問題 #5

What are the advantages of HyperMetro dual-active architecture free gateway design? (Multiple choice)

A. Significantly reduce the complexity of the active-active network and facilitate maintenance
B. Reduce gateway failure points and improve solution reliability
C. I/O response is faster, no need to go through the storage gateway forwarding, reducing gateway forwarding I/O delay
D. Dual-active can be compatible with the existing features of other vendors' storage arrays, providing customers with multiple data protection and disaster recovery solutions.


解説:

問題 #1
正解: B
問題 #2
正解: A
問題 #3
正解: A
問題 #4
正解: A、C、D
問題 #5
正解: A、B、C

1114 お客様のコメント最新のコメント

Hayase - 

試験直前チェックして、無事合格でした。H13-629-ENUの問題集で助かりました。

Sakuragi - 

効率の観点からはひたすら模擬試験を解いた方が良いと思います。
正解できなかったところを何度も繰り返し、再度回答しました。
他のテキストは不要です。ご参考になれば幸いです。

须藤** - 

丁寧でしっかりとしたH13-629-ENU解説なので理解しやすいと思います。しっかりとした構成だと改めて実感します。

Saitou - 

H13-629-ENU問題集には丁寧な解説がひたすら書いてあります。次はH12-921_V1.0に挑戦していきたいと思います。

Makino - 

H13-629-ENU復習資料は試験のいろいろなポイントをカーバします。だから、H13-629-ENU復習資料の的中率が高いです。

前田** - 

社会人になり、教室に通いつめることも難しくなったので、このH13-629-ENU問題集を買って勉強をしようと考えました。
内容はとにかくわかりやすく、初心者に優しい問題集になっており、無事、試験に合格することができました。

大工** - 

問題数も増えた感じで内容も充実している.
問題集を購入させていただきました。今回もいい結果が出そう。

大城** - 

H13-629-ENU問題集のPDF版を購入しました。この問題集を使って、私は試験の問題を答えられて、合格しました。
ありがとうございました。

仓田** - 

知識をさらに強化して試験に合格しました。こちらのテキストは更にもう一歩踏み込んで勉強したい方向けのように思います。H13-629-ENUの問題集で合格しましたぜ

角え** - 

Pass4Testから提供されたこのH13-629-ENU問題集一つで習得できました。今回は試験に受かりそうです。

末永** - 

的中率がおっしゃった通り高いです。おかげ様でH13-629-ENU試験を合格しました。
ありがとうございました。

Tanaka - 

H13-629-ENU独学等の良い相棒になってくれると思います。これだけ内容が充実しているのにこの安さは正直驚きです。

竹之** - 

とても詳細に記述されている解説はわかりやすいので
H13-629-ENUに苦手意識があるかたでも読みやすいです。それのお陰で高得点です。就職上手くいけそう。

Ikoma - 

Pass4Testの試験問題を熟読すればきっと大丈夫です。見事試験合格しました。ソフト版の模擬はすごいなぁと感心します。

Mori - 

ぎりぎりでしたが……一応合格
詳細な解説だお気に入りです。内容はH13-629-ENU問題数も増えた感じで内容も充実している

Sonobe - 

H13-629-ENU試験問題集を利用しただけで、順調に受験資格を取得しました
誠にありがとうございました。

Sugano - 

教本として使い始めましたが、H13-629-ENU問題集これがずば抜けて一番です。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。