Your customer needs to simplify communication with banks for outgoing payment management Which offering do you recommend?
A. SAP Bank analyzer
B. SAP Financial Services Network
C. SAP RealSpend
D. SAP Cash Application
正解:B
質問 2:
Which data objects can be replicated to SAP Concur? 3 answers
A. Internal orders
B. Bills of material
C. Project work breakdown structure elements
D. Cost centers
E. Purchase orders
正解:A,C,D
質問 3:
SAP S/4HANA Cloud Configuration and User Management
Which activates are performed by the SAP global service center? 2 answers
A. User training content development
B. Expert configuration
C. Legacy data migration
D. SAP Best Practice model company activation
正解:B,D
質問 4:
Fit-to-Standard Workshop
Which of the following are outcomes of the Fit-to-Standard workshop? 3 answers
A. Expert configuration definition
B. Identification of source code changes
C. System landscape optimization
D. Gap identification and mitigation
E. Solution impact on business processes
正解:A,D,E
質問 5:
What must you do to indicate that a bank account is used as a house bank account in SAP S/4HANA Cloud?
A. Maintain the account ID in the connectivity path for the bank account
B. Assign the payment signatories for the bank account transactions
C. Create a new set of general ledgers accounts for the new bank account
D. Call the SAP services desk to add the bank ID in the bank directory
正解:A
質問 6:
Which migration objects can you use for SAP S/4HANA Cloud? 3 answers
A. Profit center
B. Bank
C. Purchase requisition
D. Goods receipt
E. Cost center
正解:A,B,E
質問 7:
Which tools are used during the Realize phase of an SAP S/4HANA Cloud deployment? 3 answer
A. Test Tool
B. Implementation Guide
C. Manage Your Solution application
D. SAP S/4HANA migration cockpit
E. Product Availability Matrix
正解:A,B,D
質問 8:
For which activity do you use SAP S/4HANA Cloud for Credit integration?
A. Report on customer credit positions with the help of checks
B. Calculate the customer's average days of sales outstanding in a collection group
C. Calculate a customer's real-time credit limit based on manual credit rating
D. Import customer credit ratings from external credit rating agencies
正解:D



0 お客様のコメント