最新なACMP Global CCMP問題集(153題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なACMP Global Change Management Professional CCMP問題集を提供し、それをダウンロードしてから、CCMP試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:CCMP
  • 試験名称:Certified Change Management Professional
  • 問題数:153 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-04
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
The change project aims at growing market shares for division X. Over the past weeks customers have been indicating that they are not ready for the new product line. What do you need to do to decrease the speed of change?
A. Modify the organizational readiness assessment
B. Modify the measurement plan
C. Modify the feedback mechanism
D. Modify the change management plan execution
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
As a mature company in a heavily regulated industry, what is one of the factors that could limit the organizational capacity to change IT systems?
A. Operational ability to absorb change
B. Historical experience with change
C. Extent to which the organization has experience with change management tools
D. External environmental stability
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
What is the first step in executing a learning and development plan?
A. Ensure learning outcomes are achieved
B. Ensure training venue is available
C. Ensure learning materials supporting curriculum are developed
D. Ensure training is delivered appropriately
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
You are the change agent for the public relations department that is revamping its communication strategy for transition to the future state of change within your organization. What is a key consideration in the development of your communication strategy to achieve a successful change effort?
A. The current communication channels, tools and methods
B. The change charter and outlined risks
C. The benefit realization and execution plan
D. The organizational maturity and past change success
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
The ACMP Code of Ethics is divided into sections containing tenets of conduct outlined within duties identified as most important to the global change management community. What are the duties?
A. Honesty, Responsibility, Respect, Objectivity, Advancing the Discipline and Supporting Practitioners
B. Honesty, Responsibility, Fairness, Respect, Advancing the Discipline and Supporting Practitioners
C. Responsibility, Respect, Fairness, Honesty, Confidentiality of Information
D. Integrity, Respect, Due Diligence, Fairness, Advancing the Discipline and Supporting Practitioners
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Why is a stakeholder analysis important in the evolution of change impact and organizational readiness?
A. It facilitates the understanding of risks on people
B. It identifies those that would be impacted by the change
C. It facilitates the planning of focus groups and communications strategies
D. It identifies the impact of pitfalls and barriers on people
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
What is recommended when evaluating outcomes against the change objectives?
A. Ensure stakeholders truly understand what the change is about
B. Review outcomes with appropriate leaders/stakeholders
C. Create a final stakeholder communications plan
D. Design metrics to ensure a common understanding of outcomes
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
What document ensures that those who can positively affect the overall change success are highly engaged in the change effort?
A. Communications engagement strategy
B. Sponsorship engagement strategy
C. Stakeholder engagement strategy
D. Stakeholder analysis strategy
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
What are three key inputs for developing a sponsorship plan?
A. Sponsorship strategy, stakeholder analysis and sponsor assessment
B. Stakeholder analysis, charter and sponsor assessment
C. Sponsorship strategy, stakeholder analysis and charter
D. Sponsor assessment, charter and stakeholder analysis
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

ACMP Global CCMP 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Ethics: This section measures skills of Change Managers and Compliance Officers and focuses on demonstrating ethical behavior in change management. It covers promoting honesty, responsibility, fairness, respect, and advancing the discipline, while supporting practitioners within the change management community.
トピック 2
  • Develop and Gain Approval for the Comprehensive Change Management Plan: This section assesses skills of Change Managers and Project Managers and covers preparing detailed plans for all aspects of change management, including resources, communication, sponsorship, stakeholder engagement, learning, measurement, sustainability, and integration with project management. It also includes obtaining approval and establishing feedback mechanisms.
トピック 3
  • Execute, Manage, and Monitor Implementation of the Change Management Plan: This section measures skills of Change Managers and Program Leads and focuses on executing all elements of the change management plan. It covers implementing resource allocation, communication, sponsorship, stakeholder engagement, learning, measurement, benefits realization, sustainability, and adjusting the plan as needed to achieve desired outcomes.
トピック 4
  • Evaluate Change Impact and Organizational : This section of the CCMP exam measures skills of Change Managers and Organizational Development Specialists and covers assessing the need for change, defining desired outcomes, identifying stakeholders and sponsors, evaluating organizational culture, capacity, and readiness, and analyzing risks, communication, and learning requirements to ensure successful change adoption.
トピック 5
  • Close the Change Management Effort: This section assesses skills of Change Managers and Program Leads and covers evaluating the success of the change initiative, conducting lessons learned, documenting recommended actions, gaining closure approvals, transferring ownership, ensuring sustainability, and recognizing achievements.

参照:https://cdn.ymaws.com/www.acmpglobal.org/resource/resmgr/ccmp_docs/2025_ccmp_test_specification.pdf?utm_source=chatgpt.com

弊社は無料でChange Management Professional試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のCCMP問題集は印刷されることができ、ソフト版のCCMP問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のCCMP問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のCCMP問題集は100%の正確率を持っています。弊社のCCMP問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のCCMP問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のCCMP問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のCCMP問題集はあなたがCCMP認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のCCMP試験「Certified Change Management Professional」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、CCMP試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のCCMP問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のACMP Global CCMP学習教材を持っていることを保証します。

弊社のChange Management Professional問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのACMP Global CCMP問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。ACMP Global CCMP問題集は最新のACMP Global CCMP試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのACMP Global CCMP問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社に問い合わせ:

 サポート: [email protected]

HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

1291 お客様のコメント最新のコメント

Uesugi - 

合格出来ました。説明が非常に分かりやすく間違い選択肢についても確認できる,。ここで感謝を申し上げます。ありがとうございました。

真寻 - 

合格できました!他の方るよもおっしゃっていうに、模擬試験を何回か解き、身に付けることで合格できました!
ありがとうございました。お薦めします。

Kikukawa - 

Pass4Testの問題集のおかげで高得点で受かりました。これまで行われた答練の中から本試験と遜色のないCCMP問題集ですね!これを勉強させて無事合格です!

石川** - 

CCMP試験対策はこの問題集ひとつで充分足りるんじゃないかと思ってます。Pass4Testさんはいつも信用しております。

长*葵 - 

大変役に立ちました。CCMP問題集は素晴らしい勉強ガイドです。この問題集に信頼できます。この問題集を勉強すると、ぜひ私と同じように試験に合格します!ありがとうございます。

内山** - 

CCMP合格しました。直前に勉強した模擬問題に類似した問題が出ました。とても役に立ちました。
ありがとうございました。

吉川** - 

CCMP問題集が素晴らしいです!大変有効です!躊躇わないでください、1Z0-1054-26問題集を勉強して、是非試験に合格できます。

叶*妹 - 

CCMP出題ポイントにしぼった解説&演習で,試験に必要な知識が効率的に身に付きますね。このCCMP本で簡単に解き方を理解することが出来ました。

Koide - 

説明も丁寧で読み込むことによりCCMP合格に必要な知識を得ることができます。図や表も多いのでわかりやすいです。

Morita - 

分かりやすい言葉で解説されており、イラストやレイアウトもごちゃごちゃしておらず、無理なく続けられることができました。CCMP合格です。

柴咲** - 

驚きました!短い時間で、CCMP試験参考書を利用したら、無事にCCMP試験に合格しました!

小杉** - 

またお世話になってます。CCMPに無事合格しました。ここで感謝致します。結果はもちろん合格だよぉーん。これからもお世話になります。

Miyazaki - 

重要なキーワードや解説も丁寧で基礎も含めてこれCCMP一冊で十分カバー出来ます。

栗林** - 

CCMP試験問題と解説があるので、実際どのような問題が出るのかも分かりやすい。きっちりとまとまっていてわかりやすかったです。

坂本** - 

試験にも合格だ。完璧。
とても有用なCCMP参考書になります。

Tanaka - 

そのままの勢いで勉強して正解でした。文章を読むのが苦手、CCMP参考書を読み続けるのがつらいという方にとっても、辞書として使えるような構成になっていますので持っているだけで便利。

Yamamoto - 

CCMP試験問題集を利用しただけで、無事にCCMP試験に合格しました。CCMP試験問題集は本当にわかりやすいです!

Ooki - 

このCCMP一つだけでかなり方向性が見えてきて自信が湧いてきました。

青*沢 - 

本書をしっかり熟読し基本的な知識を身に着けることが可能です。
身に着けた知識は、本書に付属するアプリでしっかりと反復演習を行うことで、CCMP試験対策ができます。

木下** - 

CCMP試験の全範囲を網羅するオリジナル問題集です。
問題も解説も良質なので、たくさん問題を解いておきたい方にはおすすめできますね。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。