live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C-TSCM66-65問題集

C-TSCM66-65

試験コード:C-TSCM66-65

試験名称:SAP Certified Application Associate - Logistics Execution and Warehouse Management with SAP ERP 6.0 EHP5

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-22

問題と解答:206 Q&As

C-TSCM66-65 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C-TSCM66-65 資格取得

質問 1:
Which of the following statement correct about storage bins? (Choose three)
A. We can also able to specify the maximum weight a storage bin can hold and also its dimension
B. Storage bins are always created within a storage section
C. Every storage bins is uniquely identified by coordinates in the storage type, which are of up to 12 characters
D. Storage bins can also be assigned to a storage bin type
正解:A,B,D

質問 2:
Warehouse Management has interfaces to which of the following application components in SAP? (Choose four)
A. Financial Accounting
B. Production Planning and Control
C. Delivery Processing
D. Plant Maintenance
E. Inventory Management
F. Quality Management
正解:B,C,E,F

質問 3:
When does the storage section search take place during transfer order creation?
A. After a bin is found
B. Before the storage type search
C. After the bin type search
D. After the storage type search
正解:D

質問 4:
Which of the following criteria affects the process of determining the item category in the sales documents? (Choose four)
A. Item-category of lower-level item
B. The sales document type of the order
C. The material type
D. Item-category of higher-level item
E. Item category usage
F. The item category group
正解:B,D,E,F

質問 5:
What are the steps involved in the stock removal process? (Choose three)
A. At the start the system always search for suitable removal storage type
B. The storage bin search is the last step in the stock removal
C. Creation of transfer order triggers the stock removal process
D. Creation of transfer requirement triggers the stock removal process
正解:A,B,C

質問 6:
Your organization had separate SAP instances in the three location of the organization. Now after installation of a separate Decentralized Warehouse Management, you have been asked to connect this SAP ERP system and WMs system. What are the important point you have to keep in mind while connecting this system?
A. All the above
B. The organization units in the Decentralized Warehouse Management system must contain unique numbers
C. The master data in the Decentralized Warehouse Management system must be unique numbers
D. The delivery numbers in the Decentralized Warehouse Management system must be unique
正解:A

質問 7:
What is the functionality of mixed storage type in Warehouse Management system?
A. We can store further material quantities of the same material in a storage bin that already contains a quant of a material if the remaining quant criteria match up
B. In mixed storage type we can only store same kind of material
C. In mixed storage type we can store different type of materials
D. We can store several materials and also, for example, several batches of the same material, in one storage bin
正解:C,D

質問 8:
Which of the following options are available in standard SAP ECC system for handling of inspections lots during putaway in Warehouse Management? (Choose four)
A. Inspection lots remain in the goods issue area
B. Interim storage of inspection samples in a work center
C. Pass over the transfer requirement items that belong to an inspection lot
D. Inspection lots remain in the goods receipt area
E. Putaway the inspection lots and the remaining quantities
F. Interim storage of inspection samples in a storage bin
正解:B,C,D,E

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC-TSCM66-65問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C-TSCM66-65学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC-TSCM66-65問題集は印刷されることができ、ソフト版のC-TSCM66-65問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
C-TSCM66-65 関連試験
C_TS420_1809 - SAP Certified Application Associate – SAP S/4HANA Production Planning and Manufacturing (1809)
C-TS460-1909 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sales 1909 Upskilling
C-TS450-1709-JPN - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sourcing and Procurement (1709) (C_TS450_1709日本語版)
C_S4CSV_2105 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud (public) - Service Implementation
C_ARCIG_2102 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Integration with Cloud Integration Gateway
関連する認定
SAP HANA
SAP-Certifications
SAP Certified Application Specialist
SAP Application Associate
SAP Certified Development Associate
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー