live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C-THR95-1908問題集

C-THR95-1908

試験コード:C-THR95-1908

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Career Development Planning and Mentoring Q3/2019

バージョン:V12.75

最近更新時間:2021-06-19

問題と解答:80 Q&As

C-THR95-1908 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C-THR95-1908 資格取得

質問 1:
Your customer wants to allow users to assess their competencies against the Future Role competencies. What feature do you use?
A. Career Path
B. Development goals
C. Role readiness form
D. Readiness meter
正解:D

質問 2:
Where should a consultant look for LMS Integration resources? ( 2 corrects )
A. HCM Cloud Partner Services
B. SAP Integration Services
C. HCM Help Portal
D. SAP Service Marketplace
正解:A,D

質問 3:
Which general settings of the Development v12 template can you modify when you use Admin Center? There are 3 correct answers to this question.
A. Change the Language
B. Change the Public/Private Indicator
C. Enter Start and End Date
D. Add Specific Instructions
E. Activate Spellcheck
正解:A,C,D

質問 4:
How does the system know which form to launch when a user clicks the appropriate button on the Career Worksheet?
A. The user chooses the form ID after clicking the button.
B. The form ID is coded on the Career Worksheet XML.
C. The user has permission to launch the self-assessment form.
D. The form ID is coded in Admin Tools.
正解:B

質問 5:
Which of the following field IDs are configurable standard fields in the Career Worksheet XML? There are 3 correct answers to this question.
A. Competency_name
B. Future_role
C. Dev_goals
D. Last_rated_date
E. Last_rating
正解:A,D,E

質問 6:
Which of the following modifications can you apply to a development template within Admin Center? ( 2 corrects )
A. Edit categories
B. Apply text replacement
C. Set minimum goals
D. Add fields
正解:A,D

質問 7:
Which permission would need to be removed from the Development Plan XML in order to keep all goals private?
A. "share" permission
B. "public-access" permission
C. "visibility" permission
D. "move" permission
正解:A

質問 8:
You need to make changes to the fields in the Career Worksheet. How do you export the Career Worksheet template?
A. Go to Admin Center and click Form Template Settings
B. Go to Admin Center and click Manage Templates
C. Navigate to Provisioning and find the Managing Project Team Templates.
D. Navigate to Provisioning and find the Managing Plan Template.
正解:D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC-THR95-1908問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C-THR95-1908学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC-THR95-1908問題集は印刷されることができ、ソフト版のC-THR95-1908問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
C-THR95-1908 関連試験
C_THR12_67-Deutsch - SAP Certified Application Associate - Human Capital Management with SAP ERP 6.0 EHP7 (C_THR12_67 Deutsch Version)
C-TS4C-2018 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud Implementation with SAP Activate
C_S4CWM_1911 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Warehouse Management Implementation
C-SAC-2102 - SAP Certified Application Associate - SAP Analytics Cloud
C-ARSOR-19Q1 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Sourcing
関連する認定
SAP-Certifications
SAP Certified Application Specialist
SAP Certified Development Specialist
SAP Certification
SAP Certified Application Associate
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー