live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C-SEN-2005問題集

C-SEN-2005

試験コード:C-SEN-2005

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP Enable Now

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-24

問題と解答:109 Q&As

C-SEN-2005 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C-SEN-2005 資格取得

質問 1:
You have exported one translation file. You see that one bubble object that you want to translate is NOT on the file. What should you do to have it on the exported file? Choose the correct answer.
A. Activate the Interactive Mode option in the bubble properties.
B. Check the translate manually flag.
C. Deactivate the Show in Document option in the bubble properties.
D. Add "_Translate" to the end of the object name.
正解:B

質問 2:
How can you provide a deeplink to published content? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. By defining the web server
B. By selecting content in the Project Explorer of the Manager and copying the URL in the address bar of the browser
C. By changing the view in the Manager from Without Tag to Published and copying the Start Link from selected content
D. By activating Show UID in the Producers
正解:B,D

質問 3:
How can an end user with standard role Learner get access to assigned courses provided by the Manager? Note: There are 2 correct Answer to this question.
A. By accessing the Roles view of the Desktop Assistant
B. By using the Start link
C. By using a direct URL that includes the assignment ID of the course
D. By accessing the Learner view of the Manager
正解:B,D

質問 4:
What should you consider when rolling out Desktop Assistant? Note: There are 3 correct Answer to this question.
A. Bandwidth and latency have to be tested on minimum requirements because slow electronic performance support will not be accepted.
B. The Desktop Assistant installation requires at least 20 GB of disk space on the end user machine.
C. The end user needs administration rights in Windows to run Desktop Assistant.
D. The Windows user profile size on the end user machine must meet the minimum requirements for caching purposes or the caching path needs to be changed.
E. Quality assurance and general responsibility need to be clarified prior to the go-live.
正解:A,D,E

質問 5:
What is an advantage of using Object Visibility in book pages? Choose the correct answer.
A. To show more than one object with a single action
B. To fade in or out instead of only showing or hiding objects.
C. To display groups of objects.
D. To reduce the total number of actions that must be maintained
正解:A

質問 6:
To localize a simulation project, what are the initial steps SAP recommends you do? Note: There are 2 correct Answer to this question.
A. Use re-recording.
B. Export author texts to XLIFF or Microsoft Word format.
C. Translate author texts manually.
D. Use automated re-recording.
正解:B,C

質問 7:
The customer wants to offer Web Assistant content in several languages and wants to know whether it is necessary to create content in each language for the initial rollout. What would be the correct advice?
Choose the correct answer.
A. Web Assistant supports English content only.
B. It is not necessary if the customer starts with German as the content language. German content is shown as a fallback if there is no content available for a certain UI language.
C. It is not necessary if the customer starts with English as the content language. English content is shown as a fallback if there is no content available for a certain UI language.
D. It is necessary. The content must have the same language as the UI.
正解:A,D

質問 8:
What are the benefits of using workflows? Note: There are 2 correct Answer to this question.
A. Workflows prevent standard authors from editing resources.
B. Workflows force all authoring roles to follow pre-defined object lifecycles.
C. Workflows allow complete automation of content production scenarios.
D. Workflows enable the author to proceed to the next content processing status without knowing the responsible contacts.
正解:A,D

質問 9:
Which of the following parameters build a complete and valid Web Assistant context? Note: There are 3 correct Answer to this question.
A. Product name
B. Protocol
C. Framework ID
D. Product version
E. System
正解:A,B,D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC-SEN-2005問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C-SEN-2005学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC-SEN-2005問題集は印刷されることができ、ソフト版のC-SEN-2005問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
C-SEN-2005 関連試験
C_THR92_2005 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors People Analytics Embedded Edition 1H/2020
C_PAII10_35 - SAP Certified Application Associate - SAP Predictive Analytics
C_BW4HANA_24-Deutsch - SAP Certified Application Associate - Reporting. Modeling and Data Acquisition with SAP BW/4HANA 2.x (C_BW4HANA_24 Deutsch Version)
C-TS460-1809 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sales 1809 Upskilling
C_TS4FI_2020 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA for Financial Accounting Associates (SAP S/4HANA 2020)
関連する認定
SAP Certified Associate
SAP Application Associate
SAP Certified Technology Associate
SAP Certified Technology Specialist
SAP-Certifications
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー