Which information is included in the SAPUI5 app's manifest.json file? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. App ID, Name, and Version
B. Localization keys
C. Client side data-models
D. Referenced data sources
E. SAPUI5 dependencies
正解:A,D,E
質問 2:
While testing an SAP Fiori app you discover that a button on the page delivers no response. Which of the following agile pyramid options do you use?
A. Sinon
B. QUnit
C. Mock server
D. OPA
正解:D
質問 3:
In the screenshot, which element of the Arrange-Act-Assert pattern corresponds to the Act in a QUnit test?

A. eardown : function() {}
B. This.calculator.press(wl");
C. QUnit.module
D. QUnit.test
正解:B
質問 4:
You want to create a business catalog for all employees that contains a standard SAP Fiori app. How would you do this?
A. Reference the tile from a Technical Catalog provided by SAP
B. Reference the tile from a SAP Business Catalog
C. Reference the tile from Odata metadata
D. Reference the tile from a SAP Business Group
正解:D
質問 5:
Which tile types can you use to display real-time data values that are read from an OData service? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. App Launcher - Dynamic tile
B. News tile
C. KPI-based tile
D. App Launcher - Static tile
正解:A,D
質問 6:
Where are the themes saved for the SAP Fiori launchpad?
A. In the UI theme designer tool
B. In the theme data center
C. In the bootstrap
D. In the theme repository
正解:D
質問 7:
What type of navigation is used in SAP Fiori Launchpad applications?
A. Target-based navigation
B. Action-based navigation
C. Scope-based navigation
正解:B
質問 8:
Which of the following floorplans also have a standard SAP Fiori Elements implementation available as a part of SAP Fiori 2.0? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Initial Page
B. Wizard
C. Overview Page
D. List Report
E. Analytical List Page
正解:C,D,E
1048 お客様のコメント





Matsuki -
勉強は大変でしたが、いい結果がでました。C_FIORD_2404の問題集はともて役に立ちました。有難うございました。