最新なSAP C_C4H47I_34問題集(82題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSAP SAP Certified Application Associate C_C4H47I_34問題集を提供し、それをダウンロードしてから、C_C4H47I_34試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:C_C4H47I_34
  • 試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP Sales Cloud Version 2
  • 問題数:82 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-10-07
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which of the following are key enhancements of Lead Management in SAP Sales Cloud Version 2? Note:
There are 3correctanswers to this question.
A. Ability to identify the right leads, working through the sales cycle across various phases.
B. Interactive list view with elements like quick filters and KPI graphs.
C. Insights that predict the likelihood of a Lead getting converted.
D. Ability to manage accounts with Guided Selling.
E. Optimized details page showcasing all of the relevant information in an easy to consume format.
正解:A,C,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Best Run Bikes wants to maintain a reason for all the Sales Quotes that are either won or lost.As a Administrator, which configuration can you use to achieve this?
A. Configure a custom Status for the Opportunity.
B. Configure a Source for the Opportunity.
C. Configure a Reason for Status.
D. Configure a new Sales Cycle.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
What Administrator feature involves tracking and reviewing email communications?
A. Activity Monitoring
B. Email Analyzer
C. Activity Manager
D. Emails Monitoring
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which is a valid assignment of pricing components in SAP Sales Cloud Version 2?
A. A condition type is assigned to a condition table.
B. A pricing procedure is assigned to an access sequence.
C. A condition table is assigned to a pricing procedure.
D. An access sequence is assigned to a condition type.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
How are mobile application synchronization issues resolved?
A. Business user generates synchronization log
B. Business user generates device log
C. Administrator generates synchronization log
D. Administrator generates device log
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A new group of Business Users have to be created and granted read only access to sales entities, such as Leads, Opportunities and Sales Quotes for a specific Sales Area. As an Administrator, which sequence of steps must be performed?
A. Create the Business Users
*Create the Employees
*Assign a Sales Rep Business Role and remove Write Access for that Sales Area
B. Create the Employees
*Create the Business Users
*Assign a Sales Rep Business Role with restricted Read Access for that Sales Area
C. Create the Employees
*Create the Business Users
*Remove the Employees Write Access Rights for that Sales Area
D. Create the Business Users
*Create the Employees
*Restrict the Employees Access Rights for that Sales Area
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
What are considerations used for lead scoring? Note: There are 3 correctanswers to this question.
A. Lead owner
B. Lead status
C. Lead priority
D. Lead source
E. Lead type
正解:B,C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
As a Sales Manager for Best Run Bikes, you now require all of the Sales Representatives to schedule a meeting with the customer while qualifying an Opportunity when the deal size is more than 50,000 USD.
How will you achieve this using Playbook? Note: There are 2correctanswers to this question.
A. Configure a mandatory Activity of type
B. Configure a rule for Negotiated Value
C. Configure an Activity of type Appoint me
D. Configure a rule for Expected Value
正解:C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
When running the Lead Scoring Readiness Check, what prerequisites are required to meet the readiness criteria?
A. There must be a minimum of 10000 leads in converted status and a minimum of 10000 leads in declined status.
B. There must be a lead training model that has been trained and in active status.
C. There must be a minimum of 1000 leads in converted status and a minimum of 1000 leads in declined status.
D. There must be dynamic and static factors created by the administrator.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_C4H47I_34問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_C4H47I_34問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のSAP Certified Application Associate問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSAP C_C4H47I_34問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。SAP C_C4H47I_34問題集は最新のSAP C_C4H47I_34試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSAP C_C4H47I_34問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のC_C4H47I_34問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のC_C4H47I_34問題集は100%の正確率を持っています。弊社のC_C4H47I_34問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のC_C4H47I_34問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のC_C4H47I_34問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のC_C4H47I_34問題集はあなたがC_C4H47I_34認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のC_C4H47I_34試験「SAP Certified Application Associate - SAP Sales Cloud Version 2」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、C_C4H47I_34試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_C4H47I_34問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_C4H47I_34学習教材を持っていることを保証します。

SAP C_C4H47I_34 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Mobile App: SAP Sales Cloud Version 2 Mobile App is the sub-topic of this topic. Furthermore, it also discusses setting up and capabilities available.
トピック 2
  • Set-up of sales-specific capabilities: It focuses on setting up of sales-specific capabilities, integration of TeamZ, and configuration of Leads. Furthermore, it discusses Pipeline management, Forecast Tracker, Email Channel, and Activities.
トピック 3
  • Master Data: The topic of mastering data delves into the maintenance of Products, Registered Products, and Pricing. It also focuses on the maintenance of Individual Customers, Contacts, and Accounts.
トピック 4
  • Introduction to SAP Sales Cloud Version 2: This topic discusses the discovery of the main features and the available integration scenarios. It also familiarizes you with SAP Sales Cloud Version 2.
トピック 5
  • Machine Learning: The sub-topic of the Machine Learning topic is using ML in SAP Sales Cloud Version 2.
トピック 6
  • SAP Sales Cloud Version 2 in App and Side by Side extensibility: In this topic, you face questions related to In App extensibility. Furthermore, it also discusses side-by-side alternatives.

参照:https://learning.sap.com/certifications/sap-certified-associate-implementation-consultant-sap-sales-cloud-version-2

860 お客様のコメント最新のコメント

平*翠 - 

多くの人はC_C4H47I_34試験に合格しましたので、私はC_C4H47I_34試験資料を選びました。素晴らしいです!

Uchida - 

口コミを見てPass4TestさんのこのC_C4H47I_34の問題集を買いました、入り口の入り口である基本的なところまで説明してありとても解りやすいと思いました、買ってよかったです

Nahana - 

Pass4Testから電子版とアプリがもらえて、内容も濃く、問題や擬似問題集と回答などもあり、C_C4H47I_341冊で試験に対応できる良い本だと思います。

Komesu - 

これを勉強させて無事合格です!安心感もありますし、知識もしっかりと身につくと思います。

塚本** - 

詳細解説で合格を掴みとりました。無駄なく効率よくC_C4H47I_34を学べるとおもう。

小沢** - 

有効な質問を提供してくれたPass4Testに感謝します。Pass4TestのおかげでC_C4H47I_34の試験に合格いたしました、次はC_S43に挑戦行きたいと思います

Kisaki - 

重要用語集やよくでる重要公式集も付き、C_C4H47I_34試験対策に必携の1冊ですね

贯地** - 

前にもC_S43の問題集を購入して合格したので、今回のC_C4H47I_34試験もSAPさんに頼りたいと思ってまたここに購入した。結果はもちろん合格だよぉーん。これからもお世話になります。

七海** - 

まずはC_C4H47I_34問題集を勉強して、試験に合格できるかどうかは確認できない。合格しない場合は全額返金できるポリシーを了解しまして、安心に購入した。試験に合格しました。大変嬉しいです。

Ando - 

問題集のおかげです!Pass4TestのC_C4H47I_34問題集を使って勉強し、合格することができました。

Hasegawa - 

出題内容は単純に暗記すれば解けるものと、仕組みを理解していないと解けないものがありますが、それらを仕分けて掲載されているので受かるためには何を覚え、何を理解してのぞむべきかがわかり、効率的にC_C4H47I_34勉強することができます。

萩原** - 

念を入れたい人は本書を導入とした上で過去問中心の参考書も併用することをPass4Testおすすめします。とにかくやる気が起こるテキストです。

戸田** - 

C_C4H47I_34試験合格だけを狙うのであればもっと簡易版のテキストでも十分だと思います。内容的には良かったと思います。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。