live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C-ARSOR-2102問題集

C-ARSOR-2102

試験コード:C-ARSOR-2102

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Sourcing

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-18

問題と解答:90 Q&As

C-ARSOR-2102 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C-ARSOR-2102 資格取得

質問 1:
Which field is required when setting up a section in an RFX?
A. Visible to Participant
B. Description
C. Prerequisite Value
D. Name
正解:D

質問 2:
What format does SAP Ariba recommend for supplier user IDs?
A. Company name -Unique number
B. First initial; Last name
C. First name; Last name
D. email address
正解:D

質問 3:
What interface can pass sourcing requests from an SAP ERP purchasing system to SAP Ariba Sourcing?
A. HTTP requests
B. Web services
C. UI import/export
D. Ariba Network
正解:D

質問 4:
Who do you contact to change the RFX EnableRFX custom templates parameter?
A. Customer support
B. Shared services;
C. An account executive
D. A partner consultant
正解:A,B

質問 5:
What are some of the benefits of requiring pre-bids during the preview period of an auction?
A. Suppliers can be restricted from participating in an action until they submit a starting price;
B. Suppliers can see their rank before the auction opens
C. Supplier can verify if they can supply the items as designed;
D. Suppliers can review the number of suppliers participating in the auction
E. Suppliers can verify if they can supply the items at or below the starting price
正解:A,C,E

質問 6:
What does Shared Services build in a standard deployment?
A. 3 custom dashboard templates
B. Up to 50 tasks/phases in the process
C. Up to 5 custom header fields
D. 1 sourcing request template
E. 1 analytical report
正解:B,C,E

質問 7:
In which SAP Ariba Sourcing design workbook can you find reference to conditions?
A. Enablement workbook
B. Sourcing process design matrix
C. Dashboard Template
D. Header field data collection template
E. From Data Collection Template
正解:B,D,E

質問 8:
In which data collection document can you find the Supplier Bidder Agreement?
A. Enablement workbook
B. Header Field Data Collection Template
C. From Data Collection Template
D. Process Design Matrix
正解:A

質問 9:
When should a customer identify the resources for each role on the client deployment team?
A. As part of the kickoff meeting
B. After the project charter is complete
C. During the pre-kickoff phase
D. Any time before the design is complete
正解:C

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC-ARSOR-2102問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C-ARSOR-2102学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC-ARSOR-2102問題集は印刷されることができ、ソフト版のC-ARSOR-2102問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
C-ARSOR-2102 関連試験
C_THR12_67-Deutsch - SAP Certified Application Associate - Human Capital Management with SAP ERP 6.0 EHP7 (C_THR12_67 Deutsch Version)
C-TS4C-2018 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud Implementation with SAP Activate
C_S4CWM_1911 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Warehouse Management Implementation
C-SAC-2102 - SAP Certified Application Associate - SAP Analytics Cloud
C-ARSOR-19Q1 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Sourcing
関連する認定
SAP Certified Application Associate
SAP Certified Development Consultant
SAP Certified Integration Associate
SAP Certified Development Specialist
SAP ABAP
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー