live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Google Associate-Android-Developer問題集

Associate-Android-Developer

試験コード:Associate-Android-Developer

試験名称:Google Developers Certification - Associate Android Developer (Kotlin and Java Exam)

バージョン:V12.75

最近更新時間:2021-06-18

問題と解答:125 Q&As

Associate-Android-Developer 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集Associate-Android-Developer 資格取得

質問 1:
By executing an allowMainThreadQueries() method to the room database builder RoomDatabase.Builder, we can:
A. set the database factory
B. handle database first time creation
C. disable the main thread query check for Room
D. handle database opening
正解:C

質問 2:
Once your test has obtained a UiObject object, you can call the methods in the UiObject class to perform user interactions on the UI component represented by that object. You can specify such actions as: (Choose four.)
A. setText() : Sets the text in an editable field, after clearing the field's content. Conversely, the clearTextField() method clears the existing text in an editable field.
B. moveTo() : Move this object to arbitrary coordinates.
C. swipeUp() : Performs the swipe up action on the UiObject. Similarly, the swipeDown(), swipeLeft(), and swipeRight() methods perform corresponding actions.
D. touch() : Touch the center of the visible bounds of the UI element.
E. click() : Clicks the center of the visible bounds of the UI element.
F. dragTo() : Drags this object to arbitrary coordinates.
正解:A,C,E,F

質問 3:
An example. In our ViewModelFactory (that implements ViewModelProvider.Factory) we have an instance of our Repository, named mRepository. Our ViewModel has such constructor:
class MyViewModel(private val mRepository: MyRepository) : ViewModel() ...
Next, in our ViewModelFactory create ViewModel method (overriden) looks like this:
override fun <T : ViewModel?> create(modelClass: Class<T>): T {
return try {
//MISSED RETURN VALUE HERE"
} catch (e: InstantiationException) {
throw RuntimeException("Cannot create an instance of $modelClass", e)
} catch (e: IllegalAccessException) {
throw RuntimeException("Cannot create an instance of $modelClass", e)
} catch (e: NoSuchMethodException) {
throw RuntimeException("Cannot create an instance of $modelClass", e)
} catch (e: InvocationTargetException) {
throw RuntimeException("Cannot create an instance of $modelClass", e)
}
}
What should we write instead of "//MISSED RETURN VALUE HERE"?
A. modelClass.getConstructor(MyRepository::class.java)
.newInstance()
B. modelClass.getConstructor(MyRepository::class.java)
.newInstance(mRepository)
C. modelClass.getConstructor()
.newInstance(mRepository)
正解:B

質問 4:
When your code execution reaches the breakpoint, Android Studio pauses execution of your app. You can then use the tools in the Debugger tab to identify the state of the app. With Step Into you can
A. evaluate an expression at the current execution point
B. advance to the next line outside the current method
C. examine the object tree for a variable, expand it in the Variables view. If the Variables view is not visible
D. continue running the app normally
E. advance to the first line inside a method call
F. advance to the next line in the code (without entering a method)
正解:E

質問 5:
The Layout Inspector in Android Studio allows you to compare your app layout with design mockups, display a magnified or 3D view of your app, and examine details of its layout at runtime. When this is especially useful?
A. when your layout is built at runtime rather than entirely in XML and the layout is behaving unexpectedly.
B. when your layout is built entirely in XML rather than runtime and the layout is behaving expectedly.
正解:A

質問 6:
Relative positioning is one of the basic building blocks of creating layouts in ConstraintLayout. Constraints allow you to position a given widget relative to another one. What constraints do not exist?
A. layout_constraintBaseline_toStartOf
B. layout_constraintBottom_toBottomOf
C. layout_constraintBaseline_toBaselineOf
D. layout_constraintStart_toEndOf
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
What do you want from Room when you create a DAO method and annotate it with @Update?
Example:
@Dao
public interface MyDao {
@Update
public void updateUsers(User... users);
}
A. Room modifies a set of entities, given as parameters, in the database. It uses a query that matches against the primary key of each entity.
B. Room removes a set of entities, given as parameters, from the database. It uses the primary keys to find the entities to delete.
C. Room generates an implementation that inserts all parameters into the database in a single transaction.
正解:A

質問 8:
Custom duration in milliseconds as a parameter for the setDuration method is available when you are working with:
A. Toast
B. Snackbar
C. for none of them
D. for both of them
正解:B

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のAssociate-Android-Developer問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のGoogle Associate-Android-Developer学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でGoogle Developers試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のAssociate-Android-Developer問題集は印刷されることができ、ソフト版のAssociate-Android-Developer問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。