Universal Containers (UC) manufactures automobile engine components. UC wants to set up an ecommerce website to deliver a seamlesscustomer purchasing experience, both through self-service and field sales. UC also wants to showcase its extensive product offerings, operate regional promotions and discounts, and managed routing and contracting. UC is looking for guidance on a Salesforce multi-cloud solution to be implemented across phases.
What should a Solution Architect recommend to meet UC's business requirements?
A. Phase 1: Sates Cloud -- Phase 2: B2BCommerce -- Phase 3: Salesforce Field Service
B. Phase 1: Sates Cloud - - Phase 2: CPQ -- Phase 3: B2B Commerce
C. Phase 1: Sales Cloud - - Phase 2: Service Cloud -- Phase 3B2B Commerce
D. Phase 1: Service Cloud -- Phase 2: CPQ -- Phase 3: B2B Commerce
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
Universal Export has implemented multiple Salesforce products and has made it clear thatit wants to maximize its investment and avoid buying any new products. For the company's next release, its business requirements seem to be a close fit for a product that Salesforce has. out it wants to develop a custom extension that replicates the functionality of that Salesforce module.
Which two actions should a Solution Architect take?
Choose 2 answers
A. Evaluate the business benefit of the requested functionality to see if it justifies investment in the Salesforce product.
B. Advise the customer to use the out-of-the-box approach to avoid unnecessary technical debt.
C. Begin requirements gathering for integrations and data migration
D. Consult with the IT department to review the extension requirements.
正解:A,B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
The Northern Trail Outfitters (NTO) sales department currently uses Sales Cloud for its Sales team. The management team decided that the Sales team needs to start creating quotes based on the input from the finance department. NTO would like to implement quotes, contracted pricing, and invoicing for its customers.
Invoicing will be done based on an agreed billing cycle. The finance department would like to see a report on the invoices sent and track the details of the payments received. NTO also has a need for partners to be able to self-service their pipeline and quoting through a portal.
NTO's internal team decided to use Revenue Cloud and Experience Cloud as its solution.
What should a Solution Architect recommend as NTO begins its implementation?
A. Develop an architectural plan to incorporate Revenue Cloud and Experience Cloud.
B. Advise the client to start with Experience Cloud.
C. Advise the client that Revenue Cloud is the startingpoint.
D. Select an AppExchange product focused on contract lifecycle management.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
A Solution Architect is presenting a design for the Phase 1rollout of a B2B multi-cloud solution that includes CPQ and B2B Commerce using the CPQ B2B Commerce Connector. During the presentation, business stakeholders push bade on some of the key design aspects. The business is keen to have the product images and SCO data pushed back to CPQ from 828 Commerce, which is not incorporated in the current design.
Further, the business wants the Solution Architect to find a way to map discounts and promotions in 828 Commerce to CPQ pricing and add that to the Phase 1 deliverables.
Which two responses should a Solution Architect present to the stakeholder s?
Choose 2 answers
A. Product Images and SCO data are B2B Commerce specific metadata. It is recommended to keep them only in 828 Commerce, and not push to CPQ.
B. There are significant differences in the discounting models and options between B2B Commerce and CPQ, and for that reason, it is better to handle them separately. without syncing to CPQ.
C. Map the discounts and promotions to Additional Discounts field on the quote Int. However, we would need to ensure thatthe price rules do not run for quotes originated from B2B Commerce unless there is a specific business need.
D. Map the product images from B2B Commerce to CPQ, by passing the URL of theimage File from CC Product to Product2 object. SEO data sync will require additional customization and it is recommended for Phase 2.
正解:C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
Recently. Universal Containers (UC) successfully launched a multi-cloud 62B implementation with Sales Cloud, Service Cloud, Experience Cloud, and B2B Commerce. As the Sales and ServiceCloud development was performed by separate teams, UC created Process Builder automation for the Account object m separate Process Builder processes. As customers 90 through the sales process within Sales Cloud, the data on their customer account record is updated. As those same customers make purchases within B2B Commerce, the data on their customer account record is updated as well.
What are two reasons why a Solution Architect should recommend uniting these into a single Process Builder process?
Choose2 answers
A. Moving them into a single Process Builder process helps to reduce the number of queries and avoid hitting limits on the Account object.
B. Moving one of the Process Builders into a flow will remove all automation conflicts on the Account object.
C. Moving them into a single Process Builder process provides control over the order of the updates and actions triggered on the Account object.
D. Moving them into a single Process Builder is the only way to ensure a naming convention is followed on the Account object.
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
What should a Solution Architect do to ensure that all requirements for a multi-cloud implementation are captured during discovery sessions so that projectstakeholders are aligned with the project team on deliverables?
A. Develop and present the project scope itemized within the requirements document to all project stakeholders before beginning the solution design and development phase.
B. Define and document the user journey map with project stakeholders to capture the customer interactions at all touchpoints.
C. Define and document the business value map with project stakeholders to capture the value provided by the implementation.
D. Develop and present the business case to all project stakeholders before beginning the solution design and development phase.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
Universal Containers (UC) wants to ensure its field technicians are interacting with customers in a professional manner. The sales department already uses a third-party survey tool.
Which action should a Solution Architect recommend for UC to enab4e service managers to track customer satisfaction based on the technician and the job?
A. Build a Salesforce Survey to send out after each service appointment and integrate that data with the third-party survey tool.
B. Select an AppExchange app that sends a survey to each customer after a work order is completed.
C. Use the existing survey tool by integrating the responses to Case number and User record.
D. Use the existing survey tool by integrating the responses to the Service Appointmentand Service Resource record.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
Universal Containers (UC) is looking to implement a CPQ + B2B Commerce multi-cloud solution and use the CPQ B2B Commerce Connector to keep the two insync. As part of this implementation, UC is looking to be able to have a streamlined product and pricing experience. As UC would like to sell product kits with tiered pricing through the self-service storefront, it would like to ensure this model can be supported effectively.
Which two considerations should a Solution Architect keep in mind for the implementation?
Choose 2 answers
A. for supporting kits in the B2B Commerce Storefront, they need to create equivalent bundle products on the CPQ side.
B. On the CPQ 826 Commerce Connector, the default mapping of tiered pricing in 826 Commerce is to Discount Schedules in CPQ.
C. For the described multi-cloud solution, it is a best practice to set the CPQ precision to two decimal points.
D. It is important to ensure the Price Rules run for Quotes initiated via 628 Commerce Storefront to maintain consistency in business rules being applied.
正解:A,B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
969 お客様のコメント





仓林** -
合格のカギが自分にはとても良かったですね〜。このArch-301参考書の学習法に則り学べばきっと合格出来ると思います。