最新なSalesforce AP-204問題集(125題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSalesforce Consumer Goods Cloud AP-204問題集を提供し、それをダウンロードしてから、AP-204試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:AP-204
  • 試験名称:Consumer Goods Cloud Accredited Professional
  • 問題数:125 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-09
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
A B2B telecommunications company uses Communications Cloud to sell technically complex products. Their operations team faced order fallouts due to incorrect configurations of the quotes. At the same time, their sales team said that it takes too much time to educate a new account executive due to the product's complexity, and even after studying, it doesn't prevent mistakes in the quotes.
What two options need to be implemented to improve the current situation?
A. Configure Advanced Rules to validate the quote configuration.
B. Configure steps in the Order Fulfillment process to guide the product configuration.
C. Create an order validation task in the Order Fulfillment process.
D. Implement the Guided Sales using OmniScripts.
正解:A,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which object is exclusively available to users in setup to perform direct store delivery?
A. Delivery Task
B. ProductTransfer
C. Shipment
D. Order
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Universal Containers (UC) is a Communications Service Provider using Communications Cloud. UC wants to create a guided ordering process for their Sales Agents and B2C Customers.
Which two options are technically feasible?
A. Use Salesforce Flow to build the guided ordering journey for agents and Salesforce Flow via Lightning Out on a third-party CMS for customers.
B. Use OmniScript to build the guided ordering journey for agents and expose OmniScript via OmniOut on a third-party CMS.
C. Use OmniScript to build the guided ordering journey for agents and OmniScript via OmniOut on a Salesforce Experience for customers.
正解:B,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Universal Containers is using Communications Cloud for their B2B use cases. They have an integration with a legacy stack that will handle network provisioning and billing. As part of their Order Management process they have to send the customer data to the legacy app, which in turn provisions billing.
What should a Consultant recommend to make this callout easier to configure, easier to maintain, and performant?
A. Model the customer data as fields on Order and pass the fields along with the other attributes to the payload.
B. Create a custom integration adapter to fetch the customer info and pass it to the payload that will be sent to the external application.
C. Model the customer data as multi picklist attributes within the cart and create Decomposition relationships accordingly to send the right information within the callout tasks.
D. Model the customer data to Technical Products along with other Products and Services and create Decomposition relationships accordingly to send the right information within the callout tasks.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Universal Containers (UC) is using Communications Cloud and would like to introduce a limited-time offer to their customers. The offer will be available on UC's website through DC APIs and once claimed, will give customers a 10% discount for three months.
Which two options should a Consultant configure to meet this requirement?
A. Promotion
B. Time Plan
C. Discount
D. Offering
正解:A,B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Universal Connect (UC) offers business TV services to its customers. As part of the offerings, UC requires the business TV's attribute to be changed to "Gold" if an account's SLA field value is "Gold".
What solution should a Consultant recommend to achieve this requirement?
A. Compatibility Rules
B. Context Rules
C. Attribute Rules
D. Advanced Rules
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
ABC Telecom has a requirement to allow their customers to upgrade or downgrade plans from an unlimited plan to a limited plan or from two play packs to three play packs and vice versa.
Which three are key offerings provided by the change of plan feature in Communications Cloud?
A. Moving to/out from the bundled offer
B. Customers can choose from all plans in the price book.
C. History of Subscription Updates and Traceability
D. Supported by Digital Commerce APIs
E. Service Continuity
正解:A,D,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
How is a promotion linked to a Retail Store?
A. Through a related list on the Retail Store Group object
B. Through a Promotion Delivery Method
C. Through a Promotion Channel record
D. Through an account associated with the Retail Store
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料でConsumer Goods Cloud試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のAP-204問題集は印刷されることができ、ソフト版のAP-204問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のAP-204問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のAP-204問題集は100%の正確率を持っています。弊社のAP-204問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のAP-204問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のAP-204問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のAP-204問題集はあなたがAP-204認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のAP-204試験「Consumer Goods Cloud Accredited Professional」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、AP-204試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のAP-204問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce AP-204学習教材を持っていることを保証します。

弊社のConsumer Goods Cloud問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSalesforce AP-204問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Salesforce AP-204問題集は最新のSalesforce AP-204試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSalesforce AP-204問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

Salesforce Consumer Goods Cloud Accredited Professional 認定 AP-204 試験問題:

1. A consultant for Northern Trail Outfitters (NTO) retail stores would like to configure inventory checks related to product, that are stocked in the frozen food aisle. What should the consultant do first to ensure the field rep knows that the product is located in the frozen food aisle?

A) Create a record type called 'Frozen Food Aisle' on the retail store.
B) Create an In-Store Location called Frozen Food Aisle'.
C) Nothing as Product2 captures that the product is frozen.
D) Create a record type called 'Frozen Food Aisle on the task.
E) Create a picklist field called location' to document the Frozen Food Aisle.


2. Northern Trail Outfitters (NTO) has a 7-tier product hierarchy that they use to track products in their Enterprise Resource Planning (ERP) platform. Assuming this functionality is available in the Consumer Goods Cloud, what should a consultant at NTO determine which tier of data contains the information required to set up products in Consumer Goods Cloud INTO wishes to measure share-of-shelf ?

A) There is no need to ask a question choose level 7
B) Which tier has the data you trust most?
C) Which tier describes stock keeping units (SKL)?
D) What tier has data describing the product with?


3. Which statement is correct about Consumer Goods- Einstein Visit Recommendations?

A) Visit Recommendations rules consider the store operating hours
B) Visit Recommendations automatically take into consideration already created visits for the store
C) Visit Recommendations can be created using the Next Best Action Strategy
D) Visit Recommendations are automatically generated by recent case activities


4. Feedback from their Sales Agents about their current legacy system's quoting and order capture flows:
They often need to refer back to their training documentation for routine customer requests They are able to handle the majority of customer requests themselves despite current challenges Routine customer requests require many clicks and they want the new system to focus on user experience One of the common MACD transactions is to increase the quantity of the assets.
What approach should a Consultant recommend for designing the quoting and order capture flows in Communications Cloud to alleviate the agents' feedback while minimizing implementation efforts?

A) Leverage OmniScripts for all use cases to minimize the training effort for the Sales Agents
B) Leverage the CPQ Cart for all cases to minimize the implementation effort
C) Build a custom CPQ Cart using FlexCards and LWC to align to the legacy system's UI
D) Leverage guided selling OmniScripts for common use cases, and the CPQ Cart for other use cases


5. Universal Containers (UC) is a Communications Service Provider using Communications Cloud. UC plans to migrate their B2C customers and their customers' services into Communications Cloud. UC has configured the products in the Enterprise Product Catalog.
Which entities must be migrated, and in which sequence, to accomplish this migration?

A) Users, Contacts, Consumer Accounts, Billing Accounts, Service Accounts, Subscriptions, Assets
B) Users, Consumer Accounts, Billing Accounts, Service Accounts, Contacts, Assets
C) Users, Person Accounts, Billing Accounts, Service Accounts, Contacts, Assets
D) Users, Consumer Accounts, Billing Accounts, Service Accounts, Contact, Asset Line Items, Assets


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: C
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: A

1228 お客様のコメント最新のコメント

Imamura - 

Pass4Testのおかげで無事合格だぁ!!AP-204この問題集はとてもわかりやすいので、しっかりとした理解に導いてくれるPass4TestのAP-204問題集が合格への最短ルートです。

Mori - 

簡単にAP-204試験を受験します。AP-205を購入して再度受験します。

Ogura - 

試験見事合格することができました。確かに高的中率でした。
次はAP-204も貴社の問題集でがんばって、資格を取りたいと思います。今後ともよろしくお願いします。

池*彩 - 

Pass4Testさんには本当にお世話になってます。

Sakurai - 

Salesforceの問題集AP-204を使って試験に合格しました。ここで感謝を申し上げます。ありがとうございました。

Ooki - 

Pass4Testさん、試験に合格できました。本当に助けになりました。三日前に試験に受けて、無事合格でした。Pass4Testさんあざっす。

Uchimiya - 

よく出題されるパターンを徹底分析した予想AP-204問題集。冷静に落ち着いて試験に臨むことができました。合格だ!

Yuuki - 

AP-204頻出ポイントに内容を絞ってるためか(実際にそのように謳われている)、実際の試験や過去問には本書に記載のない用語が普通に出題された。

Furuya - 

このAP-2041冊で確実にマスターしました。本書で重要ポイント,テクニックを身に付ければ合格がグッとが近づきると思います

山内** - 

SalesforceのAP-204問題集はいたれりつくせりの対策本。使い方に従って問題集一つでやっておけば試験に失敗する事は稀。

Amano - 

Pass4Testの問題集のおかげで高得点で受かりました。これまで行われた答練の中から本試験と遜色のないAP-204問題集ですね!これを勉強させて無事合格です!

上田** - 

AP-204初学者のわしでも比較的習得しやすいですね。本書で重要ポイント,テクニックを身に付ければ合格がグッとが近づきると思います

Aizawa - 

今日は、AP-204試験に合格しました。AP-204学習教材に信頼を持って、試験に合格した友人もいます。

神名** - 

私は1週間前にAP-204問題集のみを準備しましたが、高得点で試験に合格しました。

山口** - 

1回目で合格できました。多くの問題が的中しました。問題集わりには問題も充実してると思います。AP-204知識がためには丁度いい感じです。

Takeda - 

最小限の対策で合格をめざす参考書だと思う。AP-204試験本番の問題とほぼあってる。広大な試験分野を1冊でカバーしてる!

木村** - 

この通りに行えば、必ず合格出来るようになってます。本AP-204試験は非常に簡単なので頑張ってください。

马场** - 

Pass4Testさんのアプリバージョンの模擬試験を繰り返し行うことで、模擬試験に慣れることができるので、本試験で緊張したり焦らず、冷静に落ち着いて試験に臨むことができました。無事にAP-204の試験に受かりました。

Satoh - 

事業を進めるために,AP-204試験に合格しようと考えます。Pass4Testに依頼し,奇跡を得ました。AP-204は本当に役にたちました!

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。