最新なAHIP AHM-530問題集(202題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なAHIP AHIP Certification AHM-530問題集を提供し、それをダウンロードしてから、AHM-530試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:AHM-530
  • 試験名称:Network Management
  • 問題数:202 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-01
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Member satisfaction surveys help an health plan determine whether its providers are consistently delivering services to plan members in a manner that lives up to member expectations. Member satisfaction surveys allow the health plan to gather information about
A. All of the above
B. The reactions of specific subsets of the health plan's membership
C. Members' positive and negative experience with the plan's services
D. Amember's reaction to services received during a specific encounter
正解:A

質問 2:
The Sweeney Health Plan uses the discounted fee-for-service (DFFS) method to compensate some of its providers. Under this method of compensation, Sweeney calculates payments based on
A. The Medicare fee schedules used by other health plans, adjusted by region
B. Whichever amount is lower, the billed charge or the DFFS amount
C. The standard fees of indemnity health insurance plans, adjusted by region
D. Whichever amount is higher, the billed charge or the DFFS amount
正解:B

質問 3:
One important aspect of network management is profiling, or provider profiling. Profiling is most often used to
A. verify a prospective provider's professional licenses, certifications, and training
B. measure the overall performance of providers who are already participants in the network
C. familiarize a provider with a plan's procedures for authorizations and referrals
D. assess a provider's overall satisfaction with a plan's service protocols and other operational areas
正解:B

質問 4:
If the Oconee Health Plan reimburses its specialty care physicians (SCPs) under a typical retainer method, then Oconee pays SCPs
A. Aseparate amount for each service provided, and the payment amount is based solely on a resource-based relative value scale (RBRVS)
B. Aset amount of cash equivalent to a defined time period's expected reimbursable charges
C. Aspecified fee that remains the same regardless of how much or how little time or effort is spent on the medical service performed
D. Aset amount each month, and Oconee reconciles its payment at periodic intervals on the basis of actual utilization
正解:D

質問 5:
Although a health plan is allowed to delegate many activities to outside sources, the National Committee for Quality Assurance (NCQA) has determined that some activities are not delegable.
These activities include
A. all of the above
B. evaluation of new medical technologies
C. developing written statements of members' rights and responsibilities
D. overseeing delegated medical records activities
正解:A

質問 6:
The Adobe Health Plan complies with all of the provisions of the Newborns' and Mothers' Health Protection Act (NMHPA) of 1996. Kristen Netzger, an Adobe enrollee, was hospitalized for a cesarean delivery. Amy Davis, also an Adobe enrollee, was hospitalized for a normal delivery. From the following answer choices, select the response that indicates the minimum length of time for which Adobe, under NMHPA, most likely must provide benefits for the hospitalizations of Ms. Netzger and Ms. Davis.
A. Ms. Netzger = 72 hours Ms. Davis = 72 hours
B. Ms. Netzger = 96 hours Ms. Davis = 72 hours
C. Ms. Netzger = 96 hours Ms. Davis = 48 hours
D. Ms. Netzger = 48 hours Ms. Davis = 48 hours
正解:C

質問 7:
The Tax Equity and Fiscal Responsibility Act (TEFRA) of 1982 allowed competitive medical plans (CMPs) to participate in the Medicare program on a risk basis. Under the terms of Medicare risk contracts, CMPs were required to deliver all medically necessary Medicare-covered services in return for a
A. fixed monthly capitation payment from CMS
B. fee-for-service payment from the appropriate state Medicare agency
C. mandatory premium paid by plan enrollees
D. fee equal to twice the actuarial value of the Medicare deductible and coinsurance paid by plan enrollees
正解:A

質問 8:
As an authorized Medicare+Choice plan, the Brightwell HMO must satisfy CMS requirements regulating access to covered services. In order to ensure that its network provides adequate access, Brightwell must
A. Define its service area according to community patterns of care
B. Base a provider's participation in the network, reimbursement, and indemnification levels on the provider's license or certification
C. Allow enrollees to determine whether they will receive primary care from a physician, nurse practitioner, or other qualified network provider
D. Require enrollees to obtain prior authorization for all emergency or urgently needed services
正解:A

質問 9:
The Enterprise Health Plan has indicated an interest in delegating its medical records review activities to the Teal Group and has forwarded a typical letter of intent to Teal. One true statement about this letter of intent is that it:
A. Serves as a delegation agreement between Enterprise and Teal
B. Outlines the delegation oversight process
C. Cannot include a confidentiality clause
D. Is a contract that creates a legally binding relationship between Enterprise and Teal
正解:B

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のAHM-530問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のAHIP AHM-530学習教材を持っていることを保証します。

弊社のAHM-530問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のAHM-530問題集は100%の正確率を持っています。弊社のAHM-530問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のAHM-530問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のAHM-530問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のAHM-530問題集はあなたがAHM-530認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のAHM-530試験「Network Management」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、AHM-530試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のAHIP Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのAHIP AHM-530問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。AHIP AHM-530問題集は最新のAHIP AHM-530試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのAHIP AHM-530問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でAHIP Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のAHM-530問題集は印刷されることができ、ソフト版のAHM-530問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

AHIP AHM-530 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Explore how health insurance providers ensure their provider networks remain adequate to meet member needs
  • Understand how network strategies improve access, quality, and cost-effectiveness
トピック 2
  • Recognize special requirements that affect network management for Medicare, Medicaid, and workers’ compensation networks
トピック 3
  • Identify the primary responsibilities and obligations of health insurance providers and health care providers under a provider contract
トピック 4
  • Master the essential elements of a contractual relationship between health insurance providers and health care providers

参照:https://www.ahip.org/courses/network-management-ahm530

弊社に問い合わせ:

 サポート: [email protected]

関連する認証

HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

1106 お客様のコメント最新のコメント

Kajiwara - 

短期間の学習では超楽の難易度となっていながらもみごとにAHM-530合格いたしました。なので、次回受験するAHM-510もここPass4Testで購入させて頂きます。

Matsushima - 

合格のカギが自分にはとても良かったですね〜。このAHM-530参考書の学習法に則り学べばきっと合格出来ると思います。

森山** - 

素晴らしい問題集に出会いさせてもらったAHIPに感謝しかないです。AHM-530にやっと再受験して合格だよ!!早速次に受験したいAHM-510の問題集を購入させていただきました。今回もいい結果が出そう。

Anno - 

合格率は高いです。順調にAHM-530試験をパスしました。こころから感謝します。

Iizuka - 

問題集を購入してみたんだが、本当に使えて、本番試験にも無事合格した。地味にすげぇ。高得点で試験に合格しました。

大和** - 

Pass4Testの問題集はAHM-530学習しやすい作りになっている。助かりました。

ゆ*あ - 

完全にマスターすればかなり有利にAHM-530試験に挑めると思います。

Shibuya - 

感心しちゃいました。無事AHM-530試験合格です。Pass4Testおかげです。本当にお世話になりました。

沟口** - 

Pass4Testのわかりやすい問題集のおかげで楽しみながら学習意欲が持続しています。

Ishii - 

よかった!AHM-530試験に合格しました、貴社から助かりまして、誠にありがとうございました。

Nagaoka - 

AHM-530合格への近道だな。
試験に出やすい重要なポイントに絞った内容で効率よく学べる!

佐藤** - 

受験者必携の1冊ですねぇ。無駄なく効率よく短時間でAHM-530合格レベルに到達することができるから。

中沢** - 

AHM-530試験前日に買って模擬試験をやり、苦手な分野の解説を読んで試験に臨みました。無事合格できました。
Pass4Testサイト、いい本を書いていただきありがとうございました。

水嶋** - 

今回AHM-530の問題集のも熟読して試験に受かりました。覚えてきた問題が試験にも同じのが出てて良かったです。合格しました。合格から逆算されている。合格者の思考力が身に付く。

Tajima - 

AHM-530の問題集には解説があるので時間短縮できて使いやすいです。問題集を購入させていただきました。今回もいい結果が出そう。

Nakajima - 

とりあえずこれさえ取得すれば大丈夫です。一般的に通用します。私も高得点でAHM-530試験に合格した。Pass4Testさん、ネットで好評させていただきます。

Akane - 

Pass4TestのAHM-530参考書はこれともう1つ問題集に近い参考書を活用し、2ヶ月ほどマイペースに続け、無事合格しました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。