最新なAdobe AD0-E124問題集(172題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なAdobe Adobe Experience Manager AD0-E124問題集を提供し、それをダウンロードしてから、AD0-E124試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:AD0-E124
  • 試験名称:Adobe Experience Manager DevOps Engineer Expert
  • 問題数:172 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-06
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
A DevOps engineer wants to migrate a project code base into Cloud Manager. Which two actions must the DevOps engineer take to make sure the migration is successful? (Choose two.)
A. Build and deploy the source code repository to a local environment using the latest version of the SDK.
B. Run the source code through a local static code quality checker and analyze the report to identify any potential issues.
C. Run the Dispatcher validator to make sure there are no errors in the Dispatcher configuration.
D. Review the source code and make sure it meets the required standards and that all the classes have unit tests.
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
What is the primary function of the AEM Dispatcher in a web proxy infrastructure?
A. To act as a caching and load-balancing layer between AEM and end-users
B. To manage workflow automation in AEM
C. To replace the need for replication agents in AEM
D. To store content directly in the JCR
正解:A

質問 3:
Which key elements must be configured in Cloud Manager to enable a successful deployment? (Choose three)
A. User permissions and access control
B. Pipeline triggers and scheduling
C. Custom replication agents for deployment
D. Deployment logs and monitoring
E. Manual content sync between author and publish instances
正解:A,B,D

質問 4:
A website experiences slow page loads despite enabling caching in Dispatcher.
What is the best approach to troubleshoot the issue?
A. Increase the AEM instance memory allocation
B. Disable caching completely to check if performance improves
C. Configure replication agents to force content updates
D. Analyze the Dispatcher logs to check cache hit/miss rates
正解:D

質問 5:
A developer needs to move content (/content/my-site/en/about-us) from a Stage (STG) Author environment to a Production (PROD) Author.
A content package named content-about-us-20210101 is created on STG Author.
Once the content is reviewed in PROD, the content Author will activate and make the content public.
Which command should the DevOps engineer use?
A. curl -u < user > : < password > -O https:// < STG > /etc/packages/my_packages/content-about-us-20210101.zip
curl -u < user > : < password > -F install=true -F force=true -F [email protected]
https:// < PROD > /crx/packmgr/service.jsp
B. curl -u < user > : < password > -O https:// < PROD > /etc/packages/my_packages/content-about-us-20210101.zip
curl -u < user > : < password > -F install=true -F force=true -F [email protected] https:// < PROD > /crx/packmgr/service.jsp
C. curl -u admin:admin -X POST -F name="content about us" https:// < PROD > /crx/packmgr/service/.json/etc/packages/export
D. curl -u < user > : < password > -O https:// < STG > /etc/packages/my_packages/content-about-us-20210101.zip
curl -u admin:admin -F file=@"content-about-us-20210101" -F name="content about us" -F force=true -F install=false http://localhost/crx/packmgr/service.jsp
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which setting must be configured to sync AEM users and groups with Adobe Admin Console?
A. AEM Replication Agents
B. Cloud Manager Pipeline Roles
C. Apache Sling Authentication Service
D. User Identity Management in Adobe Admin Console
正解:D

質問 7:
Which best practice should be followed when modifying pom.xml to support Cloud Manager pipelines?
A. Minimize dependencies to improve build speed
B. Configure profiles for different environments using run modes
C. Disable unit tests to speed up the build process
D. Use hardcoded repository URLs for all dependencies
正解:B

弊社のAdobe Experience Manager問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのAdobe AD0-E124問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Adobe AD0-E124問題集は最新のAdobe AD0-E124試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのAdobe AD0-E124問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でAdobe Experience Manager試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のAD0-E124問題集は印刷されることができ、ソフト版のAD0-E124問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のAD0-E124問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のAD0-E124問題集は100%の正確率を持っています。弊社のAD0-E124問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のAD0-E124問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のAD0-E124問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のAD0-E124問題集はあなたがAD0-E124認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のAD0-E124試験「Adobe Experience Manager DevOps Engineer Expert」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、AD0-E124試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のAD0-E124問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のAdobe AD0-E124学習教材を持っていることを保証します。

Adobe Experience Manager DevOps Engineer Expert 認定 AD0-E124 試験問題:

1. Which Cloud Manager pipeline type is used for deploying code to AEM as a Cloud Service?

A) Content Pipeline
B) Production Deployment Pipeline
C) Full Stack Pipeline
D) Stage Deployment Pipeline


2. A DevOps engineer notices very high CPU usage on the server after a major content deployment. After inspecting the server's error log, the DevOps engineer is unable to identify the cause of the CPU spike and creates a Support Case via the Admin Console.
Which information must be provided in the ticket?

A) Bundle list
B) Threads via Jstack
C) Sling metrics
D) Heaps via Jmap


3. A DevOps engineer needs to add functionality to allow developers to start Cloud Manager builds from their local environments via a bash script or IDE plugin.
What should the DevOps engineer add after creating an Adobe I/O project?

A) An Event for Cloud Manager
B) An API for Cloud Manager
C) A plugin for Cloud Manager
D) Create a webhook for Cloud Manager builds


4. A DevOps engineer notices a high load on the Publish instances. URLs similar to the following hit the publish servers directly and are not cached on dispatcher:
GET /content/siteA/page1.html?user=test1
GET /content/siteA/page1.html?user=test2
GET /content/siteA/page1.html?user1=test3
GET /content/siteA/page1.html?user2=test4
How should a DevOps engineer configure the dispatcher?

A) /ignoreUrlParams
{
/0001 { /glob "" /type "allow" }
/0002 { /glob "test" /type "deny" }
}
B) /ignoreUrlParams
{
/0001 { /glob "" /type "deny" }
/0002 { /glob "test" /type "allow" }
}
C) /ignoreUrlParams
{
/0001 { /glob "" /type "deny" }
/0002 { /glob "user" /type "allow" }
}
D) /ignoreUrlParams
{
/0001 { /glob "" /type "allow" }
/0002 { /glob "user" /type "deny" }
}


5. A form POST functions correctly on publish and dispatch servers but does not function on an author server. The form is a standard form POST with no javascript dependency. The developer confirms the same behavior using the "?wcmmode=disabled" parameter as well as using browser incognito mode.
Which two items should the DevOps engineer research? (Choose two.)

A) Adobe WCM Debug Filter
B) Adobe Sling Request Parameter Handling
C) Adobe Granite CSRF Filter
D) Adobe HTML Library Manager
E) Apache Sling Referrer Filter


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: C、E

1033 お客様のコメント最新のコメント

Yamada - 

AD0-E124問題集は図表が多く、説明も丁寧で読み込むことにより合格に必要な知識を得ることができます。

小林** - 

AD0-E124の内容は問題数も増えた感じで内容も充実しているし、早速勉強していきたいと思います!

饭塚** - 

1度目で楽にAD0-E124の試験に合格できた。勉強時間は20時間ほど。Pass4TestのAD0-E124問題集のおかげです。

古贺** - 

必ず合格したい場合は細かな部分まで網羅してあるAD0-E124問題集

大竹** - 

練習したAD0-E124問題がすべて出現しますので、すべて的中しました。とてもラッキだと思います。
やはり一番重要なのは暗記ですよね!

Satoh - 

問題も解説も良質なので、たくさん問題を解いておきたい方にはおすすめできますね。
しかも試験の問題にも入ていて、高得点で受かりました。

Takahashi - 

簡単にAD0-E124試験を受験します。AD0-E129を購入して再度受験します。

桥本** - 

AD0-E124に合格いたしました。本当に助かりました。Adobeさんお世話になりました。

菅沼** - 

合格のカギが自分にはとても良かったですね〜。このAD0-E124参考書の学習法に則り学べばきっと合格出来ると思います。

Katsumura - 

お陰さまでAD0-E124試験に合格しました!AD0-E124試験参考書が本当に助かりました!誠にありがとうございました。

清水** - 

よく出題されるパターンを徹底分析した予想AD0-E124問題集。

Seikore - 

試験を受けないまでも、AD0-E124情報システムに関連した仕事をする前に一通り目を通しておくといろいろ参考になると思います。

Omori - 

今回はPass4Testこのサイトに出会って、AD0-E124のデモ問題集をチェックしてイイっと思ったから購入して、そして本当に内容もすごく素晴らしかった。そして試験にも合格だ。完璧

高*澪 - 

みごとにAD0-E124合格いたしました。Pass4Testさんほんとうにすごい.
スーッと最短で合格できるのがわかる。

後藤** - 

合格できました!他の方るよもおっしゃっていうに、模擬試験を何回か解き、身に付けることで合格できました!
ありがとうございました。お薦めします。

Arisawa - 

とても読みやすく、
解りやすく解説しています。効率的にまとまっているAD0-E124参考書だと思います。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。