最新なIBM A2040-927問題集(148題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なIBM IBM Certified Solution Developer A2040-927問題集を提供し、それをダウンロードしてから、A2040-927試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

A2040-927 actual test
  • 試験コード:A2040-927
  • 試験名称:Assessment: Developing Portlets and Web Applications with IBM Web Experience Factory 8.0
  • 問題数:148 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-06
  • この試験はもう終わりました。その代わりに、新しい試験 C9520-927 を提供します。

  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:11900.00 4999.00  
質問 1:
Rico needs to provide a method in his Linked Java Object (LJO) with access to the current webAppAccess object. How can he accomplish this task?
A. Rename the methods to method_webAppAccess
B. Declare that the desired method takes an initial argument of the type WebAppAccess
C. Profile the LJO builder call's source input
D. Create a Method Call builder call to reference the webAppAccess object
正解:B

質問 2:
Samantha inherits a portlet from a coworker that should be using partial page refresh within tab panes. The entire portlet (but not the portal page) seems to be refreshed on each action within the portal page. Which of the following causes could trigger such behavior?
A. The outer page that contains the tabs has a <form> tag wrapping the tab panes, so the forms within the tab panes are stripped out by Web Experience Factory to avoid invalid HTML and thus the outer page's form is submitted and the outer page refreshed, for each action.
B. IBM Web Experience Factory Smart Refresh has been disabled using a Theme builder.
C. The portal page on which the portlet is placed was set to server-side aggregation and should be switched to client-side aggregation.
D. The portlet needs to have a Global AJAX Enablement builder added to enable the correct behavior.
正解:A

質問 3:
Bob is wiring two portlets and intends to implement partial page refresh. Each of the following is a correct approach except which one?
A. Do nothing because Smart Refresh is the default.
B. Use JavaScript.
C. Use the Event Declaration builder with client-side delivery and the Client Event Handler builder.
D. Use the property broker and check the AJAX call option on the property broker for the IBM WebSphere Portal.
正解:D

質問 4:
Samantha wants to add application-level logging for information specific to her application to IBM Web Experience Factory log files. How can Samantha add logging calls to a Java method?
A. Application logging requires a services engagement for such integration.
B. Use the log4j API to obtain a Web Experience Factory category and write log messages to that category.
C. Use the Web Experience Factory Application Logging builder.
D. Applications cannot log to Web Experience Factory log files.
正解:B

質問 5:
Christine needs to make an AJAX call to a method named "getAddress" in her model. How would she get the URL to the method in a Client JavaScript builder?
A. <%=webAppAccess.getBackchannelActionURL("getAddress", false)%>
B. <%=webAppAccess.getBackchannelURL("getAddress", false)%>
C. <%=webAppAccess.getActionURL("getAddress", false)%>
D. <%=webAppAccess.getAjaxURL("getAddress", false)%>
正解:A

質問 6:
Heinrich has 35 builder calls in a model. If he wants to see the XML relevant to one specific builder call in the model, how should he find it?
A. Open the Builder Call Editor model view, and click Generate XML at the bottom.
B. Open the Model XML model view, then search for the builder call by its ID name.
C. Right-click the builder call and select View XML.
D. Open the Model XML model view, then click the builder call in the builder call list.
正解:D

弊社のA2040-927問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のA2040-927問題集は100%の正確率を持っています。弊社のA2040-927問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のA2040-927問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のA2040-927問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のA2040-927問題集はあなたがA2040-927認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のA2040-927試験「Assessment: Developing Portlets and Web Applications with IBM Web Experience Factory 8.0」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、A2040-927試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でIBM Certified Solution Developer試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のA2040-927問題集は印刷されることができ、ソフト版のA2040-927問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のA2040-927問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のIBM A2040-927学習教材を持っていることを保証します。

弊社のIBM Certified Solution Developer問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのIBM A2040-927問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。IBM A2040-927問題集は最新のIBM A2040-927試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのIBM A2040-927問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

IBM Assessment: Developing Portlets and Web Applications with IBM Web Experience Factory 8.0 認定 A2040-927 試験問題:

1. Isaac is building a web service consumer outside the context of IBM WebSphere Portal. His consumer needs access to raw data returned by a Service Definition builder in a provider model on another server. How can the WSDL be generated and provided?

A) Use the check box for WSDL generation in the Service Definition builder call and reference the generated WSDL by URL to the provider model with the suffix /Action!getWSDL.
B) Define the WSDL in the SQL DataSource builder, in the Advanced section.
C) Provide the namespace for the application, and the path to the generated WSDL file on the file system.
D) Select the generate WSDL check box in the Service Consumer and locate the WSDL file in the project.


2. Sally has created a simple Hello World model and wants to edit one of the builder calls. How does she begin editing?

A) Locate the builder call in the Navigator, then use Open With to edit in a text editor.
B) Double-click the builder call or right-click and Open, then edit in the Builder Call editor.
C) Right-click the builder call and select Edit.
D) Copy the builder call and edit from the copy, then re-import the builder into the model.


3. Martin wants to see all WebApp artifacts in the Application Tree view, including those hidden by default. How can Martin see those hidden artifacts?

A) Hidden objects can only be seen by examining the deployed portlet WAR file system.
B) Hidden objects cannot be seen by developers in the current release of IBM Web Experience Factory.
C) There are no hidden objects created by Web Experience Factory. All builder-generated objects are always visible in Web Experience Factory Designer by default.
D) Hidden objects can be enabled in the Web Experience Factory Preferences window.


4. Which best describes what Project > Export options are available in the IBM Web Experience Factory Designer?

A) Create a IBM Web Experience Factory WAB for that can be deployed on rich clients, such as IBM Expeditor.
B) Create a stand-alone J2EE WAR file that can be deployed on IBM WebSphere Application Server.
C) Create a JSR 286 compliant portlet WAR file that can be deployed on IBM WebSphere Portal.
D) All of the above.


5. William decides during creation of a builder call that he needs to associate a builder call input with a profile entry that has not been created yet. What is the easiest way to add new entries from this location in the product?

A) Close the builder call, open the original profile set, modify it and return to the builder call.
B) Click the profile icon for the builder call input and add the entry directly to correct Profile Set.
C) Enter the profile for the input, create a new profile (or profile set), add entries, and save the new choice.
D) Right click the model, or click New->Factory Profile Set, create a new set and entries.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: B

0 お客様のコメント最新のコメント

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。