While using the Layer Style dialog box, which of the following options is used to add glows that emanate from the outside edges of the layer's content?
A. Stroke
B. Inner Shadow
C. Outer Glow
D. Inner Glow
正解:C
質問 2:
What is the purpose of Frequency in the Options bar while using the Magnetic Lasso tool?
A. To specify the lasso's sensitivity to edges in the image
B. Used while working with a stylus tablet
C. To specify a detection width
D. To specify the rate at which the lasso sets fastening points
正解:D
質問 3:
What is the purpose of setting an activity execution mode to 'Enable but do not execute'?
A. to step into the activity and execute stepwise
B. to dynamically reconfigure the activity
C. to examine records coming into the activity
D. to skip the activity and continue workflow execution
正解:A
質問 4:
A Practitioner is required to execute and store all deliveries related to a delivery template in specific folder defined by the business. How should the Practitioner most effectively implement this requirement?
A. Modify the delivery mapping to define the routing.
B. Define Routing within the delivery properties of each delivery template.
C. Define specific Execution folders within the delivery properties of a delivery template.
D. Move all deliveries manually into defined folders.
正解:C
質問 5:
A campaign workflow has been executed and has reached the Finished state.
Which two tasks must have occurred? (Choose two.)
A. The approval steps have been approved.
B. The campaign state has changed to Finished.
C. The temporary worktables have been dropped.
D. The deliveries have been sent.
正解:B,D
質問 6:
A large target population spans multiple age groups. The Business Practitioner needs to create a control group with 10% from each age group.
What is the most efficient method to create the control group?
A. Use a query activity to obtain the target population and send to a split activity to remove each age group with record count limitation set as random.
B. Use the out of the box control group functionality with Random Sampling and Data Grouping.
C. Modify the target population query to not include the control group.
D. Use a query activity to query the target population and another query activity to obtain the desired control group. Then use an exclusion activity to get the exclusive target.
正解:A
質問 7:
While working with the Eyedropper tool, which of the following options reads the precise value of the pixel a user clicks?
A. All Layers
B. Point Sample
C. 3 by 3 Average
D. Current Layer
正解:B
質問 8:
A Practitioner is using the default data model.
When personalizing based on gender, how many versions of the content should the Practitioner create?
A. two
B. four
C. three
D. one
正解:C



0 お客様のコメント