live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

VMware 5V0-21.19問題集

5V0-21.19

試験コード:5V0-21.19

試験名称:VMware vSAN 6.7 Specialist Exam 2019

バージョン:V13.25

最近更新時間:2021-06-21

問題と解答:100 Q&As

5V0-21.19 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集5V0-21.19 資格取得

質問 1:
An administrator is implementing deduplication and compression on a vSAN all-flash cluster.
-There are 4 nodes in the vSAN cluster.
-Existing VMs use a RAID-5 storage policy
How can deduplication and compression be enabled while permitting the VMs to remain operational?
A. Use the Allow Reduced Redundancy option.
B. Enable vSAN datastore encryption.
C. Use explicit fault domains.
D. Enable TRIM/UNMAP.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
vSAN Health shows a warning icon next to vSAN Disk Balance health check.
What can be done to fix this issue?
A. Click Proactive Rebalance Disks.
B. Enable Resynchronization Throttling.
C. Click Repair Objects Immediately.
D. Reduce the maximum component size.
正解:A

質問 3:
Which two vSAN Health Check items are included for vSphere Update Manager integration? (Choose two.)
A. Performance data collection
B. vSAN build recommendation
C. Online health connectivity
D. vSAN release catalog up-to-date
E. vSAN object health
正解:B,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Refer to the exhibit.

A storage administrator is designing a vSAN stretched cluster with production workload running on a preferred site. A VM has been deployed on the preferred site.
How does the VM read I/O?
A. 100 percent from preferred site
B. 100 percent from non-preferred site
C. 50 percent from preferred site and 50 percent from non-preferred site
D. 70 percent from preferred site and 30 percent from non-preferred site
正解:A

質問 5:
A system administrator running a 6-node cluster is trying to enable the deduplication and compression feature. During the process of switching it on, the General vSAN error occurs.
What is the possible reason the General vSAN error occurred?
A. Force provisioning setting is required.
B. The cluster is a hybrid environment.
C. The cluster is an all-flash environment.
D. Storage policies require FTT=1.
正解:B

質問 6:
Refer to the exhibit.

A vSAN cluster has recently prompted an online health alarm.
What can the system administrator do to resolve the issue?
A. Upgrade the ESXi host.
B. Disable Customer Experience Improvement Program feature.
C. Move VMs on affected host to other host(s).
D. Suppress warning on the alarm.
正解:A

質問 7:
In a 10-node hybrid vSAN cluster, each node has seven 4TB magnetic disks and one 2TB SSD.
What is the raw storage capacity of the vSAN datastore?
A. 140TB
B. 280 TB
C. 150TB
D. 300 TB
正解:B

質問 8:
Which storage policy action results in a component resync?
A. Adding an IOPS Limit rule to a storage policy
B. Enabling object checksum
C. Changing the failure tolerance method
D. Changing object space reservation to thick provisioning
正解:C

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の5V0-21.19問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のVMware 5V0-21.19学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でVMware Specialist - vSAN 2019試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の5V0-21.19問題集は印刷されることができ、ソフト版の5V0-21.19問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。