最新なAvaya 3000-2問題集(103題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なAvaya Avaya-Certification 3000-2問題集を提供し、それをダウンロードしてから、3000-2試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:3000-2
  • 試験名称:ACSS Small and Medium Enterprise (SME) Communications
  • 問題数:103 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-09-22
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:11900.00 4999.00  
質問 1:
A customer has an IP500 and wants to install 28 IP hard phones and 20 Digital phones at the main site. A single PRI circuit is used for incoming and outgoing calls. A dedicated VoiceMail Pro server will be used for incoming call flows and user voicemail. Incoming calls are being dropped when hitting the auto attendant in VoiceMail Pro. Which series of steps should you use to troubleshoot this issue?
A. latest configuration, system monitor trace with ISDN data, debug view set to level 9 high trace, voicemail call flow database, incoming caller information, and time and date of call
B. latest configuration, system status snapshot, system monitor trace, voicemail call flow database, incoming caller information, and time and date of call
C. latest configuration, system monitor trace with ISDN data, debug view set to level 5 Information trace, voicemail call flow database, system status snapshot, incoming caller information, and time and date of call
D. latest configuration, debug view set to level 9 high trace, voicemail call flow database, incoming caller information, and time and date of call
正解:A

質問 2:
A customer complains of a dropped call at 1:12 PM on December 12th. Avaya has requested the traces from that time frame. Prior to sending, how would you confirm that the trace file you are sending to Avaya contains the correct time frame?
A. Open SysMonitor Trace 20091212 140001, and search for 1:12 PM.
B. Open SysMonitor Trace 20091212 130001, and search for 1:12 PM.
C. Open SysMonitor Trace 20091212 140001, and search for 13:12.
D. Open SysMonitor Trace 20091212 130001, and search for 13:12.
正解:C

質問 3:
Which three methods can be used to verify if an IP phone's .bin files have been upgraded? (Choose three.)
A. Determine from the extension form in the Manager application.
B. Determine from Extension Status in SSA.
C. Determine from H.323 Phone Status in System Monitor.
D. Look at the files names from the phone menu.
E. Verify that the .bin file is in the Manager folder.
正解:A,B,D

質問 4:
The design for an IP Office has two locations. They will need phones, voicemail, and meet-me conferencing ability. They will have a PRI located at the main office which will be used by the remote office for inbound and outbound calls. The main site has forty users and one fax machine; the remote site has fifteen users and one fax machine. Which cards and modules are required in the IP Office at the remote site where all phones are digital?
A. IP500 Preferred edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, VCM32
B. IP500 Essential edition, one Analog Phone 2 Card, VCM32, one DS30 module
C. IP500 Essential edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, VCM32
D. IP500 Preferred edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card
正解:A

質問 5:
The design for an IP Office has two locations. They will need phones, voicemail, and meet-me conferencing ability. They will have a PRI at the main office and the remote office will also use it for inbound and outbound calls. The main site has forty users and one fax machine. The remote site has fifteen users and one fax machine. Which cards and modules are required in the IP Office at the main site to support all digital phones?
A. IP500 Essential edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, VCM32, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module
B. IP500 Essential edition, three Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module
C. IP500 Preferred edition, three Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module
D. IP500 Preferred edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, VCM32, Universal PRI Trunk Card, one DS30 Module
正解:D

質問 6:
A new customer reported an issue on their site in Milan. The IP phone can login but cannot make calls to any agents that are using analog phones. what is the problem?
A. Embedded Voicemail is not running properly.
B. You need to buy additional licenses.
C. 20 packets missed means too many packets lost; IP Office stops the call proceeding.
D. All cards may not be seated correctly.
正解:D

質問 7:
An IP Office CCR administrator examines a CCR agent's user profile in Manager. The administrator discovers that on the user's Telephony tab the "Forced Login" checked box is grayed out. What does this mean?
A. The CCR agent is in After Call Work (ACW).
B. The CCR Agent is not an CCR administrator.
C. CCR Agent is checked on the user's telephony tab.
D. The CCR Agent is not logged into the phone.
E. All of the CCR licenses are being used.
正解:C

弊社の3000-2問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社の3000-2問題集は100%の正確率を持っています。弊社の3000-2問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社の3000-2問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社の3000-2問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社の3000-2問題集はあなたが3000-2認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社の3000-2試験「ACSS Small and Medium Enterprise (SME) Communications」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、3000-2試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の3000-2問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のAvaya 3000-2学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でAvaya-Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の3000-2問題集は印刷されることができ、ソフト版の3000-2問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のAvaya-Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのAvaya 3000-2問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Avaya 3000-2問題集は最新のAvaya 3000-2試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのAvaya 3000-2問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

Avaya 3000-2 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: 高度な機能とアプリケーション- コンタクト処理とコールルーティング
- ボイスメールとユニファイドメッセージング
トピック 2: ネットワークと統合- SIPトランキングとPSTN接続
- VoIPプロトコルとQoSの考慮事項
トピック 3: SMEコミュニケーションソリューションの概要- IP OfficeおよびSMBコミュニケーションの基礎
- Avaya SMEポートフォリオのアーキテクチャとコンポーネント
トピック 4: メンテナンスとトラブルシューティング- システムのアップグレードとパッチ管理
- 障害の切り分けと診断
トピック 5: インストールと設定- エンドポイントの設定とユーザープロビジョニング
- システムの展開と初期セットアップ

Avaya ACSS Small and Medium Enterprise (SME) Communications 認定 3000-2 試験問題:

問題 #1

Which two are needed to install and use a 1608 IP Phone with the IP500v2? (Choose two.)

  • A. Avaya IP Endpoints License
  • B. Voice Compression Module
  • C. LAN Interface Module
  • D. H.323 Networking License
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A、B  🗳️

問題 #2

Which two IP Office applications can be installed on the same server? (Choose two.)

  • A. IP Office Voicemail Pro up to 16 voicemail ports
  • B. CCR
  • C. one-X Portal
  • D. IP Office Voicemail Pro up to 20 voicemail ports
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A、B  🗳️

問題 #3

A potential customer has a requirement for the IP Office platform to monitor the state of extensions, trunk cards, and expansion modules. The customer would like to have any alarms emailed to an email address. What satisfies this requirement?

  • A. IP Office Monitor
  • B. System Status Application
  • C. SMDR
  • D. Voicemail Pro Client
  • E. SNMP
解答を表示  ディスカッション  0

正解:E  🗳️

問題 #4

A customer has an existing network of three IP Office systems with Small Community Networking and Voicemail Pro at their main location. Each location has their own set of outside lines. They would like to add in redundancy for their voicemail server in case the network between the main office and the remote office goes down. Which two must be added to the IP Office network and configuration to accomplish this? (Choose two.)

  • A. Distributed Voicemail license at the remote locations
  • B. VoiceMail Pro Server at each location
  • C. Distributed Voicemail license at the main office
  • D. Preferred Edition license at each location
  • E. Backup Voicemail license at the remote locations
解答を表示  ディスカッション  0

正解:B、D  🗳️

問題 #5

When considering upgrading an IP Office to a new software version, which four should be considered before upgrading? (Choose three.)

  • A. Phones may need to be upgraded increasing downtime.
  • B. Telephone and system features may have changed between loads.
  • C. Older IP Office applications may not be supported.
  • D. All licenses will need to be renewed.
  • E. Hardware may not be compatible with the new version of IP Office.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:B、C、E  🗳️

923 お客様のコメント最新のコメント

香*奈 - 

最初、3000-2試験資料の有効性に疑問を持っています。しかし、3000-2試験資料が確実にいい商品です。3000-2試験資料のおかげで、3000-2認定試験資格証明書を取得しました。

丹野** - 

2週間前までAvaya製品にさわったことすらなかった私ですが、評判の良かったこの問題集で勉強して合格する事ができました。
全く0からのスタートだったので、一通りテキストを学習したあと、すべて暗記するまでひたすら模擬試験に挑戦しました。
ともて役に立ちました。ありがとうございました。

华束** - 

Pass4Testさんからアプリバージョンを買いまして、隙間時間にも学習が進められます。相性もあると思いますが、自分には合っていました。

Yuikawa - 

本当に助けになりました。これを使って不合格になるわけがないよ
試験は受けないので、3000-2勉強にいいかも。

Nakagawa - 

簡単に試験を書けた結果、合格しました。Pass4Testさんの問題集やはり強い。

Aizawa - 

3000-2必要となる基礎を幅広く習得させたいという思いでした。3000-2問題集の問題はなぜか本番試験にほぼ出てて、高いスコアで合格するには十分ですね。

Ayukawa - 

3000-2出題強化に対応! 初受験にもリトライにも使えると思います。合格しました。Pass4Testさんのおかげです

Maki - 

解説が丁寧で分かりやすいのでしっかりと頭に入ってきます。しっかりとした理解に導いてくれるPass4Testの3000-2問題集が合格への最短ルートです。

盛本** - 

試験を合格できました。やはり信頼できる商品です。ほかの資格も取得予定がありますが、今後もとよろしくお願いします。

Akizawa - 

3000-2の内容は問題数も増えた感じで内容も充実しているし、早速勉強していきたいと思います!

Tada - 

3000-2問題集は図表が多く、説明も丁寧で読み込むことにより合格に必要な知識を得ることができます。

岸本** - 

3000-2の試験受けたんだけど、前にPass4Testの3000-2問題集の内容にピッタリ一致している問題がありすぎてマジで凄かった。ここ合格率高ぇな

Kurihara - 

情報システムに関連した仕事をする前に一通り目を通しておくといろいろ3000-2参考になると思います。

重泉** - 

ほんとうに3000-2の問題集を買って大正解だ。
3000-2出題強化に対応! 初受験にもリトライにも使えると思います。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。