最新なAvaya 2D00056A問題集(65題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なAvaya APSS 2D00056A問題集を提供し、それをダウンロードしてから、2D00056A試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:2D00056A
  • 試験名称:APSS Avaya Networking
  • 問題数:65 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-06
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
DRAG DROP
IT and LoB (line of business) management have different concerns regarding their business. Match the business issues on the left with the regarding value statements on the right.

正解:


質問 2:
Which unique Wireless LAN 9100 feature enables the delivery of predictable application performance to mobile users?
A. Bonjour Optimization
B. Application Control
C. Software upgrade to 802.11ac
D. MIMO, Multiple-Input and Multiple-Output
正解:B

質問 3:
You are following up on a customer who has recently installed an Avaya Wireless LAN 9100 solution that now wants to allow users to bring their own Wi-Fi devices onto the network. What upsell opportunities would you be focusing on during your visit?
A. The upsell opportunity here is for Access Control with the Avaya Identity Engines portfolio that provides centralized, policy-based network access control.
B. The upsell opportunity here is for knowledgeable and experienced Avaya consultants that can help to deploy a cost-effective BYOD enterprise-grade wireless network. The result is better resiliency and performance and improved support for key applications.
正解:A

質問 4:
In connection with a CCT (Contact Center Technology) implementation project for the Government of Mourito, Avaya has partnered with a leading Distributor in the country. Avaya is required to import certain telecom equipment into Mourito. Avaya arranges for the shipment and same reaches Mourito port. In order to release the shipment, a no-objection letter is required from the customs unit in charge of the port. This is standard operating procedure in Mourito vis-a-vis overseas shipments. Typically, it takes about 7-14 working days to receive the letter. The Distributor, citing project exigency, pays a sum of $150 to a senior customs official and obtains the NOC (No Objection Certificate). What prompts the Distributor to make the payment is that facilitation payments are customary and legal in Mourito.
What breach, if any, has the Distributor committed?
A. The Distributor has breached Avaya's policy since Avaya prohibits facilitation payments.
B. None, the payment made by the Distributor constituted facilitation payment which is customary under the laws of Mourito.
正解:A

質問 5:
Which two of the following would you consider to be business benefits of Avaya's Fabric Connect technology? (Select two)
A. ATA-over-Ethernet Storage transport
B. Sophisticated QoS capabilities for the converged network. This ensures high user experience and productivity.
C. High-density 10Gbps Ethernet
D. Better time-to-service, because only those Switches at the Fabric Edge require provisioning
正解:B,D

質問 6:
Pursuant to opening a new branch office in an emerging market in South Asia, the distributor ("Distributor") engaged by Avaya comes in contact with a leading businessman in the country who claims to have sufficient contacts within the non-government space and offers to promote Avaya and our offerings in the country. For the above purpose, the businessman demands a cash payment of $1000 which the Distributor pays on behalf of Avaya without seeking Avaya's express approval. Is the Distributor's conduct appropriate?
A. Yes, since these are typically facilitation "grease" payments aimed to speed up things in the country and are acceptable as exceptions under certain anti-bribery/anti-corruption laws in various countries.
B. No, because the Distributor violated Avaya's policies on anti-bribery/anti-corruption because he did not conduct any due diligence on the businessman and without Avaya's knowledge engaged in conduct designed to improperly influence a commercial customer.
C. No, the Distributor has violated our Avaya's policies since he did not receive Avaya's approval before effecting the payment.
正解:B

質問 7:
While discussing a proposition with a prospective customer, they ask what the most important value propositions are that Avaya Data Center Solutions bring to the table. (Selectthe four most important value propositions)
A. Scalability - Built for Seamless Growth
B. Operations - Improving Time-to-Service
C. Cost - Minimizing and Simplifying
D. Performance - Applications are optimized
E. Availability - of business operations
F. Virtualization - of server capacity
正解:A,D,E,F
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の2D00056A問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のAvaya 2D00056A学習教材を持っていることを保証します。

弊社のAPSS問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのAvaya 2D00056A問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Avaya 2D00056A問題集は最新のAvaya 2D00056A試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのAvaya 2D00056A問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社の2D00056A問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社の2D00056A問題集は100%の正確率を持っています。弊社の2D00056A問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社の2D00056A問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社の2D00056A問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社の2D00056A問題集はあなたが2D00056A認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社の2D00056A試験「APSS Avaya Networking」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、2D00056A試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でAPSS試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の2D00056A問題集は印刷されることができ、ソフト版の2D00056A問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Avaya 2D00056A 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: ソリューションのポジショニングとユースケース- エンタープライズ環境における Avaya ネットワーキングソリューションのポジショニング
- 顧客シナリオおよび業界ユースケース
トピック 2: Avaya ネットワーキングの基礎- 基本的なネットワーキングの概念(LAN/WAN、IPルーティング、スイッチング)
- エンタープライズネットワークアーキテクチャ
トピック 3: Avaya ネットワーキングポートフォリオ- Avaya キャンパスおよびデータセンターネットワーキングソリューション
- Avaya スイッチング・ルーティング製品ファミリー
トピック 4: 運用とトラブルシューティング- 基本的なトラブルシューティング手法
- Avaya ネットワークインフラの監視と管理
トピック 5: ネットワーク設計と展開- 展開時の考慮事項とベストプラクティス
- スケーラブルなエンタープライズネットワークの設計
トピック 6: ファブリックおよび SDN テクノロジー- ファブリックネットワーキングの概念(最短パスブリッジング、オーバーレイ)
- Avaya 環境におけるソフトウェア定義ネットワーキングの原則

Avaya APSS Avaya Networking 認定 2D00056A 試験問題:

1. With the Identity Engines Release 9.0 a major update was made. Which of the following features are now taking place?

A) Identity Engines Release 9.0 supports Single-Sign-On for Aura applications. It enables users to login with one set of enterprise credentials and gain access to systems without being prompted for different credentials or log-ins.
B) With Identity Engines Release 9.0 VMware, VMplayer, and VMware Workstations are now supported and can be used in conjunction with the Ignition Server.


2. Which three of the following characteristics represents the key highlights of ERS 4800 models? (Select three)

A) Avaya Fabric Connect services to the wiring closet
B) IPv6 forwarding of data traffic
C) Stackable Chassis compatibility
D) Support for 1/10 Gig SFP+ uplinks


3. Your customer asked what other value the Identity Engines portfolio can add to the existing access control solution. What are your two responses? (Selecttwo)

A) Identity Engines provide operational cost reduction through dynamic assignment of VLAN's, filters and bandwidth policies
B) Identity Engines uses a proprietary economic in-band protocol to communicate with authenticators
C) Identity Engines interact with RSVP servers to assign bandwidth when required
D) Identity Engines deliver a baseline level of confidence that the network is protected and secure against inappropriate access and activity


4. Which Avaya Switch is ideally suited to deliver today's pressing need for flexible, high-speed Ethernet connectivity in the high-performance Data Center Top-of-Rack (ToR) role?

A) VSP9000
B) ERS4800
C) V5P7000
D) ERS 5000


5. While talking to a prospect about a network in a new major enterprise branch, you mention COM to provide topology-based network configuration and provisioning. Your prospect, however, brushes this off by saying that their IT people prefer to use CLI based management. With which two of the following options should you respond? (Selecttwo)

A) Explain that with the context based device management provided through COM, the risk of provisioning is greatly reduced. Also mention that for those who continue to prefer using CLI, BCM and CLI Manager are included in COM
B) Explain that by giving each administrator their own login credentials and role-based privileges, as provided by COM, provisioning changes can be tracked through an audit log
C) Ignore the objection and start talking about BCM
D) Agree with the prospect and say that Avaya is offering a better CLI


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: A、B、C
質問 # 3
正解: A、C
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: A、B

846 お客様のコメント最新のコメント

Manaka - 

Pass4Testの問題集を購入して合格するのはこれで三回目になります。いつも感謝してます。

Sato - 

Pass4Testさんの問題集2D00056Aは最高でした。やっと合格できた!
こんな俺が1ヵ月の勉強のみで合格できたので
是非参考にして合格し就活や転職の成功の足しにしてくれ。
Pass4Testさん、本当に感謝してます!

秋乃** - 

Pass4Testの問題集を購入して合格するのはこれで三回目になります。

仓石** - 

飽きない工夫もされているので、2D00056A独学等の良い相棒になってくれると思います。

秋本** - 

Pass4Testさんお世話になりました。しっかり自分で教科書の中身を押さえれば、とても有用な2D00056A参考書になります。

浅*夏 - 

2D00056A試験合格しました。本試験は模擬試験そのまんまの問題だらけで楽勝でした。
ありがとうございました。みんなも頑張ってください。

青木** - 

仕事で使うようになり勉強開始。
偏差値真ん中くらいの自分でも、内容もわかりやすくて助かります!試験は受けないので、2D00056A勉強にいいかも。

茂森** - 

今日は、2D00056A試験に参加しました。嬉しいことに、合格しました。2D00056A試験資料はとてもいい商品です。ありがとうございました!

Itou - 

本番試験に受験してスムーズに書けて、無事に受かりました。

Motoyoshi - 

Pass4Testの問題集は試験同様の内容なので、冷静に落ち着いて2D00056A試験に臨むことができます。

小泉** - 

たった24時間の勉強で合格レベルに。だれよりもラクに2D00056A合格を勝ちとったぜ。読みやすさは抜群です。
演習問題も多数収録していますので合格。

大原** - 

これ2D00056A一冊あれば十分に事足りると私は思いました。わかりやすい!ありがとうございました。

小岛** - 

2D00056A試験を合格しました。Pass4Test様がいなかったら、合格はなかったと、思います。
短い間でしたが、毎日、質疑応答に付き合ってくださりありがとうございました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。