Which Layer 4 protocol is used for a Telnet connection?
A. UDP
B. IP
C. TCP
D. TCP/IP
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
Which is the default port of IP-Winbox?
A. UDP 8291
B. TCP 80
C. TCP 8192
D. TCP 8291
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
One host on an internal network is accessing an external web page through a MikroTik router that is doing source NAT. Select the correct statement about the packets that flow from that web page to the host:
A. Packets go through the output chain
B. Packets go through the input chain
C. Packets go through the forward chain
D. Packets go through the input chain before the routing decision and after that through output chain
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
What is the term for the hardware coded address found on an interface?
A. IP Address
B. MAC Address
C. Interface Address
D. FQDN Address
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
If you use either Telnet or FTP, which is the highest layer you are using to transmit data?
A. Presentation
B. Session
C. Application
D. Transport
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
If you need to make sure that one computer in your Hot-Spot network can access the Internet without Hot- Spot authentication, which menu allows you to do this?
A. IP bindings
B. Users
C. Walled-garden IP
D. Walled-garden
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
Action=redirect is applied in:
A. chain=srcnat
B. chain=forward
C. chain=dstnat
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
What is marked by connection-state=established matcher?
A. Packet is related to, but not part of an existing connection
B. Packet begins a new TCP connection
C. Packet does not correspond to any known connection
D. Packet belongs to an existing connection, for example a reply packet or a packet which belongs to already replied connection
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 9:
Router has wireless and ethernet client interfaces, all client interfaces are bridged. To create a DHCP service for all clients, DHCP server must be configured on:
A. Only on the bridge interface
B. Ethernet and wireless interfaces
C. Every bridge port
D. DHCP service is not possible in this setup
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
975 お客様のコメント





爱内** -
前回の試験では及ばず落ちましが4月の試験でPass4Testのこの問題集を購入して今回合格出来ました。
説明が非常に分かりやすく試験対策にはこの問題集ひとつでオーケーだと思います。